• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlı yayında kalp krizi geçirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof Dr. Uğur Yensel, katıldığı bir canlı yayın programında kalp krizi geçirdi.
Sitene Ekle

İHA

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof Dr. Uğur Yensel, katıldığı bir canlı yayın programında kalp krizi geçirdi. Sunucu programa ara verirken, Prof. Dr. Yensel ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir televizyon kanalında yayınlanan Arzu Kılıç’ın sunduğu “Sağlıklı Yaşam” programına konuk olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof Dr. Uğur Yensel canlı yayında kalp krizi geçirdi.

İŞTE O AN!

Programda konuşurken bir ara kalbi sancılanan Yensel, aniden yerinden sıçradı. Sunucunun “Ne oldu hocam, iyi misiniz?” diye sorması üzerine, Prof. Dr. Yensel kalbini tutarak, “İyiyim, pil sorunum oldu” diyerek su içti. Ancak, saniyeler geçmeden ikinci kez kalbi sancılanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof Dr. Uğur Yensel “İyi değilim” dedi.

Bunun üzerine sunucu Arzu Kılıç, programa reklam arası verdi. Yensel’in kalp krizi geçirdiği o anlar kameralara yansıdı.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof Dr. Uğur Yensel, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

(İHA)

kadın neden gülümseyerek ara veriyor onu anlamadım, bu sunucular, spikerler falan da güleryüz olayının dozunu ayarlayamıyor bazen:KK53::KK53:

kadın neden gülümseyerek ara veriyor onu anlamadım, bu sunucular, spikerler falan da güleryüz olayının dozunu ayarlayamıyor bazen:KK53::KK53:
Hakikaten ya, profesyonel olacağım diye ,
duyarsız soğuk nevale biri olmuş farkında değil .

Geçmiş olsun , sancı şiddetli gelmiş fena sıçramış .

Ay adamcağız nasıl zıpladı öyle: (((
Kalpte zor hastalık yaaa.

Adam orda ölse yine gülerek ara vercek herhalde. Aman sakin imajini bozma sen. Insanlik resmen ölmüs ....

yahu kadının üstüne niye gidiyorsunuz tebessüm etmiş sadece ,bana abartı gelmedi
hem adam kalp krizi geçirmemiş,kalp pili varmış
ritim bozukluğu yaşadığı için kalp pili devreye girmiş.
ama zıplaması gerçekten korkunçtu,demek pil adamı böyle zıplatıyor.

Back
X