Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezikmiş o, seni çekememiş anladığıma göre. boşver. yapılcak en iyi şey boşvermek..
merhaba canım..
benim de tam 5 senelik bir ilişkim vardı
ben ondan ayrıldım.ayrılalı bir sene oldu..
neden böyle yaptığının nedenleri neler olabilir diye düşündüğümde şunlar geliyor aklıma
1. sıkıldı...artık seni istemiyor..
2. artık duyguları eskisi gibi değil...belki de yeni birisi var aklında...
3. aranızdaki saygı bitmiş ona göre..bağırıp çağırması çok yanlış..
4. ailesi onu soğutmuş olabilir bi ihtimal..
5. aşkı bitmiş..
ama şuan eminim bu uzun bir ilişki ve eminim seni seviyor,sen de onu seviyorsun ama sevmek çözüm olmuyor bazen..
bazen başka sebepler önümüze çıkıp bazı şeyler imkansız gibi görünüyor...
mesela ben hala onu düşünüyorum aradan bir sene geçmesine rağmen..sevmek buymuş meğer diyorum..o yokken de onu sevmek,özlemek..
saygınız bittiyse yeniden başlama gibi bir yanlış yapma derim..
sevgiler..
--------------------------------------------------------------------------------
mesafelere karşı savaştım
aileme karşı savaştım
onun ailesine karşı savaştım
Meselenin özü burada işte erkekler annesi veya babası gibi birini istemiyorlar hayatlarında. ilk zamanlar bu hoşlarına gidiyor ama zamanla kendileride maddi olarak güçlenince bunuistemiyorlar. Kadın gibi Kadın istiyorlar. Başkalarıo tarafındanda beğenilen eyvallah etmeyen kadınlar.
Haaa ben bunları yapabildim mi hayırbende sen gibi acı çektim.
Erkekleri arayıp sormayacaksın bir....
Ailesine ve kendine asla fedarkarlık iyilik yapmıyacaksın iki....
hemen yenisini bulacaksın üç....
değmiyor çünkü.
Anlattıklarıma göre bu adam seni aramaz ben söyliyim.Senin aramanı bekler . Sen arasanda bu ilişki sürmez.Neden mi araya anne kelimesi girmiş son yazında. Sende genç ve güzel bir bayan olarak yenisini bul be arkadaşım.
canını yaktığına değmiyor inanki.