E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
En ıyısını yapmıssın zeynocum..Hıc canını sıkma...Demek kı senın arkandan da atıp tutup yuzune guluyor belkıde bılebılır mısın? Ama böylesı ınsandan beklenır bence... Sen bır bırey olarak arakdas olarak en dogrusunu yapmıssın...Senın esını bırakıp memlekete gıdıp gıtmemen kımseyı ılgılendırmez...
Sanırım bu konuda senı en ıyı ben anlarım...Benımde esım haftada 2 gun evde oluyor ve bende senın gıbı butun işlerımı bıtırıyorum kı sırf esımle ılgıleneyım dıye... Sen kendı önune bak kuzu gerısını bosver...Balık bastan kokarmıs ve kokmusta...
haydaa kaprisimizde var yani. biri bana böyle diyecek valla bırakmam peşini kaydirigubbakcemile3 benim eşim gündüzleri hep evde gün aşırı geceleri çalışıyo gelde evi temizle bakalım olmuyo yanında otirim ister hadi bıraksa 5 dak. 1 çağırır.
yok arkadaşım senin arkadaşının büyük hazımsızlıkları var bence hem haftada 1.5 gün görüşeceksiniz hemde ilgi bekleyecek komşun. biz iki yılı devirdik işteyken hala özlüyorum onu sizin durumunuz daha kötü. takmamaya çalış kafana mesafeni koru, sonuçta o ortamda sende kendi fikrini söyledin onun her dediğini onaylamak zorunda değilsin ki
Tabıkı canım kim olsa canı sıkılır ama komsun problemlı sanırım...Böylesınden uzak durmak daha mantıklı sen cvbını cok guzel vermıssın zaten,bundan sonrada fazla muhattap olma bence kuzu...saol ebrucum. ne bıleyım uzuldum ya. bıde burda kaç kişiyiz kı, hepimiz gurbetcıyız böyle olayların olması canımı oldukça sıktı.
haydaa kaprisimizde var yani. biri bana böyle diyecek valla bırakmam peşini kaydirigubbakcemile3 benim eşim gündüzleri hep evde gün aşırı geceleri çalışıyo gelde evi temizle bakalım olmuyo yanında otirim ister hadi bıraksa 5 dak. 1 çağırır.
yok arkadaşım senin arkadaşının büyük hazımsızlıkları var bence hem haftada 1.5 gün görüşeceksiniz hemde ilgi bekleyecek komşun. biz iki yılı devirdik işteyken hala özlüyorum onu sizin durumunuz daha kötü. takmamaya çalış kafana mesafeni koru, sonuçta o ortamda sende kendi fikrini söyledin onun her dediğini onaylamak zorunda değilsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?