• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm ok yanyor ltfen yardm edin

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
1 yıllık bi ilişkim var daha iki gün öncesine kadar evlilik düşündüğünü söylüyordu bugün sabah küçük bir tartışma yaşadık ben 1 saat sonra büyütmedim tekrar aradım ne kadar çok sevdiğimi söyleyerek ortamı yumuştmaya çalıştım.o da bana kavga potansiyelin bittimi dedi evet bitti sevgi potansiyelim başladı dedim ve güldüm .. o da bende de o bitti dedi. sonra da ben susunca dediki hani kavga potansiyelin bitmişti dedi. demekki bitmemiş ben seni öyle söyleyerek denedim dedi aslında bitmedi dedi.. biraz önce tekrar konuştuk kuzenim benimle evlenmek istemişti onu anlattım... aman akrabadan uzak ol dedi bir arkadaş gibi.. sonrada ben neler söylüyorum dedi sen benimle evlencen dedi. ama ben onun evlilik düşünmedşiğin,i düşünüyorum artık.. okulu bitti gidiyor aşkıda bitti diye düşünmekteyim . sizce de öyle mi yoksa ufak ufak imamı etmeye çalışıyor ya da ben mi yanlış anladım.

bence yanlis anlama ihtimalin düsük güzelim... böle bi söz sölemis sorada ben seni denedim demis ilginc geldi bana va zannedersem daha önce böle biside olmamis aranizda..... beim anlamadigim olay sen neden kuzeninin senle evlenmek istedigini sölüyosunki.... acaba ne tepki vereck diyemi bekledin baksana bana arkadasca aman akrabadan uzak dur dedi diyosun sence bi günde üst üste neden bunlari sölüo bu adam ... neden sen yokmussun yada arkadsiymissin gibi davraniyoo... sana sadece bekle diyecem canim... eger bende bisi biliyosam bu isin icinden bisey cikicaktir görürsün bakk...

her şeyden bir şey çıkararak geçer mi hayat güzelim ya
kendi ağzıyla söylerse inan o zaman işte..

ya su erkek mılletı bazen cok sacmalıor nıye denıyorki senı ...sen dogruyu anlamıssın canım ıma edıor malesef

ya su erkek mılletı bazen cok sacmalıor nıye denıyorki senı ...sen dogruyu anlamıssın canım ıma edıor malesef
bbiraz önce yine konuştum bu sefer de hiç bişe olmamış gibi davranıyor sen benim o evde emanetimsin ailen sana iyi baksın diyor.. anlamadım ya artık gidene kadar beni bu şekilde idare etmeye çalışıyor ...ya da söylediği lafın nereye geleceğini tahmin edemiyor ..anlamadım:asigim:

bir erkeğin sevdiği kıza bunu söyleme ihtimali düşük bence....hatta böyle bir şeyi aklından bile geçirmek istemez bence....
ya kafası şuan çok karışık,yada o anlık ne dediğini bilememiş olabilir.bir süre daha sabter sakin kafayla enine boyuna konuş....

bir erkeğin sevdiği kıza bunu söyleme ihtimali düşük bence....hatta böyle bir şeyi aklından bile geçirmek istemez bence....
ya kafası şuan çok karışık,yada o anlık ne dediğini bilememiş olabilir.bir süre daha sabter sakin kafayla enine boyuna konuş....
konuştum canım istemeden bişey söyledim dedi. ama istemeden söylese bile ben de şüphe uyandırdı yine
aryık güvenmiyorum insan evlenmk istediği birine akraba evliliği yapma diye sitemeden bişey söylermi aklında hep benimle evlenmek olması lazım değil mia.s

bence direk karar verme.yaşayıp öğreneceksin.biz kızlar bir sorun karşısında başka insanların da fikirlerini alıyor kafamızı daha da karıştırıyoruz.bu bize bence zarar veriyor.ne olacaksa yaşanacak zaten.sen olabilecek her şeye karşı hazırlıklı ol sadece.kafanı da takma.olmazsa da o kaybeder diye düşün ve güçlü ol güzelim.

Canım bence aramayacaktın erkek arkadaşını yumuşatmak için falan aradığın için böyle söylemiştir süründürecektin gör bak nasıl yumuşuyordu.Yüzü verince astarıda istemiş.Taviz verme :olmaz:

ne desem boş sanırım.zor bi durum ama böle devam ederse emin ol daha fazla canın yanar bence hiç sölemesini bekleme direk sor.eğer yine tatmin edici bi cevap alamazsan yani zoraki olarak sseni sevdiğini ima ederse ayrıl güzelim demesi kolay biliyorum ama sonradan daha fazla canın yanmasın

bu arkadaşın sana bir ilgisi ve değeri yok sende gösterme ona ..

kendine yaparsın ne yazikki ..

Back
X