Elektronik Ev Aletleri Canon makine tavsiyesi?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
350-400 tl arası bütçem var.Fakat pek bilgim yok makineler hakkında.Ixus serisi gözüme çarptı.cANON IXUS 117 NASILDIR?YA DA BAŞKA TAVSİYESİ OLAN VAR MI?

eşim makineden baya anlar ona sordum.fuji alsın,alabileceği makineler içinde en iyisi diyor

canon profosyonel oldugu zaman gercekten cok basarılı .

ama dıjıtal alacaksan ben de fuji tavsıye ederım .

suan ben de fujı kullanıyorum .daha once de bır kac marka kullandım ama

en memnun kaldıgım fujı oldu benım .

canon ıxus serisine takmıştım ben de..açıkçası fuji aklımın köşesinden bile geçmemişti aklımda fuji de olsun..başka tavsiyesi olan var mı?resmin net ve ışık tonlaması benim için çok önemli

eger 2500tl arası dusunebılseydın Canon 550D ve nikon d90 onerebılırdım gercekten cok ıyı ıkısıde Canon 550D'yı kuzenım kullanıyo cok orjınal ve fotograflarda cok ıyı oluyo,ama dedıklerımede bı bak yanlız 2sıde ıyı ama mutlaka canon veya nıkon al

bütçem en fazla 370 e kadar çıkar
ıxus larda manuel mod yok dediler ve görüntü kalitesi düşük diyor netteki bazı kullanıcılar
görsellerden ve videolardan araştırdım aslında bana iyi geldi ama parasının hakkını vermeli
samsung un da fotosu iyi kamera çekiminde ses yok diyorlar
makinesi sony olan bi arkadaşım var o da çok memnun
açıkçası çok kararsızım

bütçem en fazla 370 e kadar çıkar
ıxus larda manuel mod yok dediler ve görüntü kalitesi düşük diyor netteki bazı kullanıcılar
görsellerden ve videolardan araştırdım aslında bana iyi geldi ama parasının hakkını vermeli
samsung un da fotosu iyi kamera çekiminde ses yok diyorlar
makinesi sony olan bi arkadaşım var o da çok memnun
açıkçası çok kararsızım

o zaman cok arastırman gerek hem ınternetten hem hemde teknosaya fılan bakabılırsın,butcene gore canon veya nıkonlara bak cıdden memnun kalabılırsın garantı ama sana kalmıs bısey

ıxus 117 ye fena taktım... ama işte bi kere alınan bir şey bu..herkesin de fikri olsun dedim..
çok araştırma yapmam gerekecek teknosa indirimleir çok güzel bu arada..

Bende Canon un amatör, Nikon un ise profesyonel makinesi var. İkisinden de memnunum. Özellikle Canon olan kaç yıldır benimle, bu dijital makinelerin ilk çıktığı zamanlar almıştım. Üstelik çoook sağlam. Ama profesyonel alacaksan da Nikon tavsiye ediyorum.

profosyonel istemiyorum amatör olacak ama net de olsun diyorum..ıxus 117 konusunda biraz daha ağır basıyorum ama herkes farklı şeyler söylüyor ben de kararsız kaldım

Bende Canon Ixus 960 IS var hiç memnun değilim, öyle bir köşeye attım duruyor kullanmıyorum. Arkadaşların da dediği gibi Fuji'yi deneyebilirsin.

Back
X