Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merabalar.. ben uzun zaman önce saçımı siyaha boyatmaya başladım ve heray boyuotum fakat saçımın rengi canlı durmuo mat ve çok cansız.. canlı durması için yepmam gerekio.. yardımcı olursanız sevinirm:asigim::asigim:
boya heleki siyahsa öyle oluyo canım
yağlarla bkım yap zeytinyağı bal maskesivar ikisini karıştr saçta bekletıyos 2 saat falan o iyi olyu parlak duruyo saç
şampuanına bal koy bi kaşık
son durulamada biraz elma sirkesi koy suya saçına dök haftada bi defa
ölçü vermedim kendi saçının uzunluğuna göre ayarlarsın
bn sadece bunları yapıyorum çok memnunum
saçıızın gerçek rengi ne ? eger dipleriniz yoksa saçınıza yazık etmeyin size dogal formüller veririm ama gerçek saç renginizi bilmem lazım benim annem kuaför çok iyi formüller var kolay
boya heleki siyahsa öyle oluyo canım
yağlarla bkım yap zeytinyağı bal maskesivar ikisini karıştr saçta bekletıyos 2 saat falan o iyi olyu parlak duruyo saç
şampuanına bal koy bi kaşık
son durulamada biraz elma sirkesi koy suya saçına dök haftada bi defa
ölçü vermedim kendi saçının uzunluğuna göre ayarlarsın
bn sadece bunları yapıyorum çok memnunum
saçıızın gerçek rengi ne ? eger dipleriniz yoksa saçınıza yazık etmeyin size dogal formüller veririm ama gerçek saç renginizi bilmem lazım benim annem kuaför çok iyi formüller var kolay