Çanta içi düzenleyicilerim

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358
kendi diktiğim çanta içi düzenleyiciler

DSC08075.JPG

DSC07832.JPG

DSC07748.JPG

DSC07538.JPG

DSC06177.JPG

DSC06172.JPG

DSC06165.JPG

bunlar da sadece cep şeklinde olanlar.
cepleri doldurup sarmal şekilde katlıyor ve hoop çantadan çantaya aktarıyorsunuz.
hem çanta içi düzenli oluyor,hem de başka çantaya geçerken kolaylık sağlıyor.

DSC06777.JPG

DSC06759.JPG

5525743488_5afdbac3d4.jpg

DSC06737.JPG

DSC06719.JPG

DSC06721.JPG

DSC06481.JPG

DSC06003.JPG

.

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkürler :71:

hayır ikea kumaşları değil ama aynı cins kumaşlar.:16:

çok güzel emeğine sağlık ve süper fikir benim gibi çocuklu annelerin yardımcısı olabilir böyle durumlar bazen kapıda kırk saat anahtar aradığım oluyor çocukla çantanın içinden telefon bulmak ayrı bi zahmet. Bavul gibi çanta taşıyoruz herşey içinde ama aradığını bulmak zor :45:

canım bu sondakilere ne koyuyoruz

1.jpg

DSC05943.JPG

ilki birşnci çeşit düzenleyicileirn dolu hali,ikincisi de diğer çeşidin.
içine dolduruyorsun işte,güneş gözlüğü cüzdan,anahtar defter,kalem,krem vs.. sarmal yapıp çantaya koyuyorsun.

Cok guzeller ya cok begendim bunlardan yapip satiyorsan almak isterdim. Eline saglik

daha satılmayanlar var almak istersen,ya da siparişler istediğin renk desen varsa ona göre de dikiyorum :8:

çok güzel emeğine sağlık ve süper fikir benim gibi çocuklu annelerin yardımcısı olabilir böyle durumlar bazen kapıda kırk saat anahtar aradığım oluyor çocukla çantanın içinden telefon bulmak ayrı bi zahmet. Bavul gibi çanta taşıyoruz herşey içinde ama aradığını bulmak zor :45:

kesinlikle öyle.
en baştakilerden ben de kullanıyorum. çanta zaten bavul gibi oluyor,bezdir,ıslak mendildir.ben cok rahat ettim

Son düzenleme:
1.jpg

DSC05943.JPG

ilki birşnci çeşit düzenleyicileirn dolu hali,ikincisi de diğer çeşidin.
içine dolduruyorsun işte,güneş gözlüğü cüzdan,anahtar defter,kalem,krem vs.. sarmal yapıp çantaya koyuyorsun.
birinci zaten çantanın kendi gibi:37:
ama sarmal olan çok mantıklı ve güzel olmuş:69:

ay çok mantıklı çok beğendim..bayanların en büyük dertlerindendir çantada birşey aramak :1: bu şekilde bi düzen oluyo ve ne nerde biliyosun hoş gerçekten

ellerine sağlık ya görmesem hiçde aklıma gelmez böle bişi yapmak :1: hele de benim gibi büyük çanta kullananlar için mükemmel bişe :46:

ben de çok beğendim. Çanta değiştirmeye üşenirim hep. Bu şekilde olunca sadece içini değiştirmek yeterli olacak. :)

çok güzel yapmışsın ellerine sağlık :71:

ay çok mantıklı çok beğendim..bayanların en büyük dertlerindendir çantada birşey aramak :1: bu şekilde bi düzen oluyo ve ne nerde biliyosun hoş gerçekten

güzellermiş...elinize sağlık

ellerine sağlık ya görmesem hiçde aklıma gelmez böle bişi yapmak :1: hele de benim gibi büyük çanta kullananlar için mükemmel bişe :46:

ben de almak istiyorum canım bunlardan.. renk ya da desen farketmez
nasıl ulaşıyoruz sana???

altta blog adresim yazıyor.
oraya girersem mail adresimi göreceksin.
ordan bana ulaşabilirsin.
KK üzerinden satış yapmam yasak malesef..

ben de çok beğendim. Çanta değiştirmeye üşenirim hep. Bu şekilde olunca sadece içini değiştirmek yeterli olacak. :)

:46: çok güzel olmuşlar ellerine,emeğine sağlık :nazar:

Back
X