Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivasli hemserim resim atabilirmisn. Telden giriyorum sayfalar cok zor aciliyor.Bende bordo bir elbise var iki kere giydm actigm konulara tiklayp bakabilrsn
Canim boydan yada az kisa uzun kollu gunluk sade ve sik elbiseler canmcanım nasıl bişey istiyosun
Canm cok sagol ama aradigim daha degisik bi canta
Fiyat 30 dusunuyorm onu soyliyimde once sayfami guncelliyimde oradn bak canm bende tlfndn giriyorm resim nasl atiliyo bilmiyorm sayfam 5 10 tl takaata olur yaziyo canm ikinci sayfada tamamSivasli hemserim resim atabilirmisn. Telden giriyorum sayfalar cok zor aciliyor.
Canim bu genis bi elbisemi 42 bedene olurmu.watsappdan gorusebilirmiyzFiyat 30 dusunuyorm onu soyliyimde once sayfami guncelliyimde oradn bak canm bende tlfndn giriyorm resim nasl atiliyo bilmiyorm sayfam 5 10 tl takaata olur yaziyo canm ikinci sayfada tamam
Medcezircim cok tesekkur eder ama aradigim daha degisik bi canta.sende vakko bi canta vardi o satildimi canim?
Kac kurusdu canm:)Satılmadı canım..Biraz pahalı ama o :)
kaç klosun canım bende 3 elbise var ama 40 bedenHala ariyorum arkadaslar...
64 kiloya olacak bi elbise olursa canmkaç klosun canım bende 3 elbise var ama 40 beden
hmm dar gelebilir o zaman canım64 kiloya olacak bi elbise olursa canm
Tamam canm sagolhmm dar gelebilir o zaman canım