Cantalarinizi nasil uyduruyorsunuz? Burda resimlerini paylasalim!!

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Cantalaranizi hangi aksesuar ve hangi ayakabilarla uyduruyorsunuz? Burda resimlerle paylasalim.

Ben baslayim :1rolleyes:
CIMG7816.jpg
CIMG7819.jpg
CIMG7822.jpg
CIMG7825.jpg

canım topiğin hayırlı olsun çantaların ve aksesurları çok hoş hepsi ayrı bir güzel gucci modelini ve burberyi çok beğendim hepsi çok güzel :lepi: ve markalı :nazar:

burcucum hepsi çok güzeller bendede bu takıntı var ayakkabı çanta kemer uyumlu olacak illa:))guccilerine bayıldım iyi günlerde kullan şekerim

Burcucum hepsi çok güzel canım, güle güle kullan... a.s.
Bunlarda bu günlük benden olsun...
Çizmenin mevsimi geçti artık ama bunları böyle kombine ederdim...
pic0005dao.jpg

pic0002vem.jpg

Tessekurler kizlaar :)

Şimal guzel uydurmusun, ilk resimdekiler daha bi guzel :)

Son düzenleme:
cok guzeller cicim zevklisin
ben bir canta manyagı olarak onume gelen cantayı alıyorum ama gel gorki ne kadar zevksiz ve canta kullanmayı sevmeyen biriyim alıyorum duruyor olece çanta takmak agırlık gelio bana takacam varsada ilk elime hangisi gelirse alıp cıkıyom hiç ole uydur modaya gec muhabbeti yok bende :roflol:

sen bu topıkı bosuna acmamısısn cnm... kaydirigubbakcemile3 bızde bu kdr canta,ayakkabı nerdee.....

şaka bı yana hepsı bırbırınden guzel gulegule kullan canım

resim192.jpg
resim193.jpg

işde canta bu canımcımm ekledım senın ıcın hemen cekdım ama karanlık ısıklıydı oda genede rengı yakıın buna zıncırı cok parlak ve agır kalıtesını bellı edıyo ordan ama resımde guzel cıkmamıs canım..

resim192.jpg
resim193.jpg

işde canta bu canımcımm ekledım senın ıcın hemen cekdım ama karanlık ısıklıydı oda genede rengı yakıın buna zıncırı cok parlak ve agır kalıtesını bellı edıyo ordan ama resımde guzel cıkmamıs canım..

:1shok::1shok: çok begendmmmm delikafadulden hem elde de tutuluyo süper ben böle bişe istiyorum zaten :lepi:
canmcm çook tşk ederim ugraştrdm seni.güle güle kullan cnm yerimseniben
altın sarısı + yeşil bitiriyo beni zati:lepi:

:1shok::1shok: çok begendmmmm delikafadulden hem elde de tutuluyo süper ben böle bişe istiyorum zaten :lepi:
canmcm çook tşk ederim ugraştrdm seni.güle güle kullan cnm yerimseniben
altın sarısı + yeşil bitiriyo beni zati:lepi:
canımsın hem elde tutuluyo hemde koluna atılıyo hemde carplaz oluyo kaydirigubbakcemile3
ıstanbuldaysan adresı verırım ozelde avrupa yakasında bı yerde satılıyom ama magzada sadece bunun aynısından kıremıt rengı kaldı cunku ıkı tane gelmısdı :ecrin_bebek: ne ugrasması canım fıkır olduysa ne mutlu bana canımcım):..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X