- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.033
- 1.123
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ama böyle şeylere tahammül edemiyorum. Ben çocuğuma böyle bir durumda sert müdahale etmesini, kendisini ve çantasını korumasını olmadı aynısını yapmasınu söylerim. (Aile aldırmıyorsa ve okul müdahale etmiyorsa son çözüm) Gidip çanta manta almam.
Doğurup sokağa salıyorlar, çocuklara topluma musallat edip psikopat bireyler yetiştiyorlar. Olan bize, bizim çocuklarımıza oluyor. Kimsenin ahlak bekçisi olup, eğitimini de üstlenemem. Düzenlmiyor çünkü bu ülkede yanlış olan bir şeyler var. Kötüye gidiyor. Ancak kendisini korumayı öğrenmeli çocuklar. Bölünerek hızla çoğalıyor bu zorbalar.
Makas anaokullarinda kullanilan mini makaslar kabartmali çantayi onunla kesmek çok zor ama yapiyor her hafta 10 cmNeyle kesiyor ? Kesici aletler yasak değil mi okulda ?
Makas anaokullarinda kullanilan mini makaslar kabartmali çantayi onunla kesmek çok zor ama yapiyor her hafta 10 cm
10.kez aynı durum yaşanıyor derseniz işin rengi değişir.Hediye verirsem ödüllendirildiğini düşünür tam aksine çantanin parasini istemeyi düsünuyorum bu 10. Kez oluyor herhalde tenezül etmezdim ama konu para değil,çocuģun ailesini çocuğunuzda problem var demek isterdim ama bu bana düşmez simdiye kadar onlar çoktan anlamaliydi bunu yapacaksa ögretmen yapmali ,gelecegin suçlusu yetişiyor bugün çanta yarin neyi kesecek bakalım o aileye yaziklar olsun.Annesi ile konusmak bile istemiyorum hakaret eden ve yalan söyleyen bir kadın.ögretmene anlatiyorum derdimi
Öğretmen görmüyor ,oğlum görmüyor,herşeyi ispiyonlayan cocuklar sormadikça bu konuda bir şey demiyor gören oldu mu diye sorunca x çocugun adini veriyor bence de çok gereksiz uzadi bu konu.Öğretmen görüyor ve nasıl müdahale etmiyor anlamadım, çok garip ve gereksiz uzamış bir mevzu. Okul idaresine dilekçe verin çocuğunuzun eşyalarına sürekli zarar verildiğine dair. Aileyle iletişime geçsinler siz muhatap olmayın
2.sınıf canımAnaokulunda mı yaşanıyor bu olay, orasını fark etmemişim, idareye dilekçe falan diyorum bir de :)))
Öğretmen müdahale etmeli kesinlikle, nasıl bu kadar pasif olabilir anlamak imkansız
Bu oneriyi öğretmene söyleyecegim hepsinin makasını toplasın tehlikeli zaten.umarim kabul eder.Yinede yasak olmalı çantada. Öğretmende kalmalı makaslar, gerektiğinde öğrencilere dağıtmali.
Merhaba oğlum 2. Sınıf ögrencisi sinifında 1 çocuk oglumun çantasinin ön yüzunde ki araba kabartmasini kesiyor 1.sınıftan beri ugraşıyor her seferinde aile ile de konuştugumuz halde kesmeye devam ediyor ,aile o yapmiyor diyor ögretmen ve arkadaşları o yapiyor diyor ailede sonuna kadar inkar var çocuk ögretmene ben yaptim diyor ailesine ben yapmadim diyor.çocuk icin uzuluyorum aslinda hangi psikolojide bir cocuk 2 yildir ayni yeri kesmeye çalısir,yapistirip durdum çanta da cok kaliteli kesik olmasa 1 yil daha kullanilir ne yapayim sizce?