Çapa,Yaşar,Ethica kadın doğum gidenler...

designer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
52
0
36
İstanbul
Arkadaşlar,

1- Çapadaki prof.lerden birine gitmeyi düşünüyorum.Onun kendi kliniğine de gidebilirim.

2- Yaşar hastanesi-İncirli Bakırköy?
3- Ethica - İncirli Bakırköy?:ecrin_bebek:

önerebileceğiniz kimse var mı?
Karar veremedim bir türlü...

Ne olur yardım edin.

Sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5

cnm ethicadan ali paşa oskayı tavsiye ederim.ben ona gidiyorum çokda memnunum. çok net ve açıklayıcı. hastanenin bebek odası ve yoğunbakımınada güvenebilirsin.kendi arkaşadaşlarım çalışıyor ordan biliyorum.

ben bakırköy çamlık
incirli ethica yı denedikten sonra,
hizmet hastanesinde karar kıldım..
sait bey çok iyi bi doktor ve hastane ethicadan çok daha iyi bence...
muayeneye toplam 57 lira veriyorm...

ben bakırköy çamlık
incirli ethica yı denedikten sonra,
hizmet hastanesinde karar kıldım..
sait bey çok iyi bi doktor ve hastane ethicadan çok daha iyi bence...
muayeneye toplam 57 lira veriyorm...

her türlü normal muayene ve gebelik olduğunda takibini ayrintili testlerini falan yapıyorlarmı?
biraz pahaliymis muayenesi..ethica da daha iyi ise onu dusuneyim ozaman..bir de diger hastaneler ile ilgili yorum yapabilecek arkadaslar varmı

bekliyorum.

tesekkurler

ethicadan daha iyi imis ethica'yi dusunmeyeyim o halde..kimisi de ethica iyi diyor..

Kafam karıştı..sositososito

Sevgili yeshill kafam karıştı walla..
ben de ethica yı hastanenin duzenini,temizligini vs.duymustum ama
kafam karışıyor..
seçme kriterim ne olmalı..
Bir de ben eğitimci olduğumdan olsa gerek,doktorların herşeyi ayrıntılı,tüm seçenekleriyle anlatmasını ve ilgili olmasını bekliyorum...

durum bu..ali paşa hoca da açıklayıcı imiş madem.
bakalım iyi bir karar veririm desteğinizle inşallah..:lepi:

Haydi arkadaşlar yardımınızı bekliyorumbuyrunnnnnnnnn

bende ethica-ali paşa oskay'a gidiyorum.
36 haftalık hamileyim.baştan beri kendisine gidiyorum.
az konuşan ama sorduğunuz herşeyi cevaplayan biridir.
lüzumsuz hiç bir testi istemez.
kendisine ve bilgisine güvenen bir doktor.ikili testimin sonucu kötü çıkmıştı.bebeğimin çok sağlıklı olduğunu,gönlümü ferah tutmamı ve içimi rahatlatmam için amniyo sentez yaptırmam gerektiğini ve bunun çok rahat bir işlem olduğunu anlattı.zaten test sonucunu gördüğünde biz bu bebeğin sağlıklı olduğunu zaten biliyorduk dedi.
dün hastane odasını gezdik.güzel,ferah ve temizdi.

merhaba ethica muayene ücreti ne kadar.bende gitmeyi düşünüyorum ali paşaya

ben ak sigorta ile 12TL veriyorum.normal fiyatıda yaklaşık 60TL'ye tekabul ediyor olması lazım.hatırladığım kadarıyla SKK fiyatı 15-20TL arasıydı ama gitmeden arayıp,sorun isterseniz.

çapa özel hastanesinde mine hanım var ben aylık kontrollerıme gıdıyorum çok ılgılı bı bayan tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…