ÇAPADA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR...

bebegim87

Ne inatcıymışın be bebegim gel artık :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
397
421
103
Kızlar çapa hastanesinde tüp bebek yaptırıp ta tutan varmı çok acil cevap bekliyorum lütfen

KURBAN BAYRAMINDAN SONRA ADETİN 3. GÜNÜ GİTTİM TÜP BEBEK İÇİN ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM 1.DENEMEDE :)
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin saglıklı kucagına almayı nasip etsin bende tekrardan başladım çapada şuan transferin 7. günü bekliyoruz bakalım allah büyüktür

o oo maşallah yarılamışın neredeyse zorlu kısmı bitmiş allah yardımcın olsun canım benim içinde dua edersen çok sevinirim :) vee transferin kaçıncı günü pozitifi gördün belirtiler oldumu ben 7. günündeyim hiç bir belirti yok

21. günde hamile olduğun belli olur. öle belirti olmadı hiç herşey normaldi :)

Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı başka yaptıran arkadaşlar varsa sizlerde yazabilir misiniz

Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı başka yaptıran arkadaşlar varsa sizlerde yazabilir misiniz
Merhaba ☺ben çapada hem taze hemde dondurulmuş iki tüp bebek yaptırdım ikiside başarısız oldu üstelik dondurulmuş iki embriyo bırakıldı malesef olmadı ama genel olarak hastaneden ve çalışanlardan memnun kaldık ayrıca benim tedavi süresince muayenelere gittiğimde bir günde 4 kişinin 4 de hamile kaldığını kendi gözlerimle şahit oldum hepsinin sonuç pozitifti tüp bebekle olmuş umarım isteyen herkese nasip eder Rabbim

Bende çok kararsızım amin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…