Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KURBAN BAYRAMINDAN SONRA ADETİN 3. GÜNÜ GİTTİM TÜP BEBEK İÇİN ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM 1.DENEMEDE :)Kızlar çapa hastanesinde tüp bebek yaptırıp ta tutan varmı çok acil cevap bekliyorum lütfen![]()
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin saglıklı kucagına almayı nasip etsinKURBAN BAYRAMINDAN SONRA ADETİN 3. GÜNÜ GİTTİM TÜP BEBEK İÇİN ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM 1.DENEMEDE :)
SAĞOL :) İNŞLL GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN HABER VERİRSİN MERAKLANDIM :)çok sevindim canım allah tamamına erdirsin saglıklı kucagına almayı nasip etsinbende tekrardan başladım çapada şuan transferin 7. günü bekliyoruz bakalım allah büyüktür
![]()
ŞUAN BENDE 17 HAFTALIK OLDU KIZ OLACAK İNŞLL.çok sevindim canım allah tamamına erdirsin saglıklı kucagına almayı nasip etsinbende tekrardan başladım çapada şuan transferin 7. günü bekliyoruz bakalım allah büyüktür
![]()
inşallah canım yaa gerçekten artık çok yoruldumSAĞOL :) İNŞLL GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN HABER VERİRSİN MERAKLANDIM :)
21. günde hamile olduğun belli olur. öle belirti olmadı hiç herşey normaldi :)o oo maşallah yarılamışın neredeyse zorlu kısmı bitmiş allah yardımcın olsun canım benim içinde dua edersen çok sevinirim :) vee transferin kaçıncı günü pozitifi gördün belirtiler oldumu ben 7. günündeyim hiç bir belirti yok![]()
21. günde hamile olduğun belli olur. öle belirti olmadı hiç herşey normaldi :)[/QUOTE ahh herşeyi çok heycanlı ya allahım bizleride bu duygudan bu mutluluktan mahrum etmez inşallah
Merhaba ☺ben çapada hem taze hemde dondurulmuş iki tüp bebek yaptırdım ikiside başarısız oldu üstelik dondurulmuş iki embriyo bırakıldı malesef olmadıMerhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı başka yaptıran arkadaşlar varsa sizlerde yazabilir misiniz
Bende çok kararsızım amin Rabbim en kısa zamanda nasip etsinMerhaba ☺ben çapada hem taze hemde dondurulmuş iki tüp bebek yaptırdım ikiside başarısız oldu üstelik dondurulmuş iki embriyo bırakıldı malesef olmadıama genel olarak hastaneden ve çalışanlardan memnun kaldık ayrıca benim tedavi süresince muayenelere gittiğimde bir günde 4 kişinin 4 de hamile kaldığını kendi gözlerimle şahit oldum hepsinin sonuç pozitifti tüp bebekle olmuş umarım isteyen herkese nasip eder Rabbim
![]()