ÇAPADA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR...

KURBAN BAYRAMINDAN SONRA ADETİN 3. GÜNÜ GİTTİM TÜP BEBEK İÇİN ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM 1.DENEMEDE :)
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin saglıklı kucagına almayı nasip etsin:nazar::KK200: bende tekrardan başladım çapada şuan transferin 7. günü bekliyoruz bakalım allah büyüktür:KK39:

o oo maşallah yarılamışın neredeyse zorlu kısmı bitmiş allah yardımcın olsun canım benim içinde dua edersen çok sevinirim :) vee transferin kaçıncı günü pozitifi gördün belirtiler oldumu ben 7. günündeyim hiç bir belirti yok :(

o oo maşallah yarılamışın neredeyse zorlu kısmı bitmiş allah yardımcın olsun canım benim içinde dua edersen çok sevinirim :) vee transferin kaçıncı günü pozitifi gördün belirtiler oldumu ben 7. günündeyim hiç bir belirti yok :KK43:
21. günde hamile olduğun belli olur. öle belirti olmadı hiç herşey normaldi :)

Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı başka yaptıran arkadaşlar varsa sizlerde yazabilir misiniz

Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı başka yaptıran arkadaşlar varsa sizlerde yazabilir misiniz
Merhaba ☺ben çapada hem taze hemde dondurulmuş iki tüp bebek yaptırdım ikiside başarısız oldu üstelik dondurulmuş iki embriyo bırakıldı malesef olmadı :KK43: ama genel olarak hastaneden ve çalışanlardan memnun kaldık ayrıca benim tedavi süresince muayenelere gittiğimde bir günde 4 kişinin 4 de hamile kaldığını kendi gözlerimle şahit oldum hepsinin sonuç pozitifti tüp bebekle olmuş umarım isteyen herkese nasip eder Rabbim :dua::dua:

Merhaba ☺ben çapada hem taze hemde dondurulmuş iki tüp bebek yaptırdım ikiside başarısız oldu üstelik dondurulmuş iki embriyo bırakıldı malesef olmadı :KK43: ama genel olarak hastaneden ve çalışanlardan memnun kaldık ayrıca benim tedavi süresince muayenelere gittiğimde bir günde 4 kişinin 4 de hamile kaldığını kendi gözlerimle şahit oldum hepsinin sonuç pozitifti tüp bebekle olmuş umarım isteyen herkese nasip eder Rabbim :dua::dua:
Bende çok kararsızım amin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Back
X