ÇAPKIN arkadaşım ve erkeklere yaklaşma taktiği:)

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
okuldan bir arkadaşımla sohbet ederken kadınların favori konularından birine yani erkeklere geldi söz. kendinden bahsedip ben aslında çok çapkındım. beğendiğim bir erkekle ilk önce arkadaş olurum ya da ortak bir arkadaş varsa onunla yakınlaşmaya çalışırım. dertleriyle ilgilenir, onunla konuşurum. zaman geçirmeye çalışırım sonrasında ise onun açılması için zaman veririm.ben kendimi geri çekip ilgilenmemeye başlarım. onlarda beni kaybettiklerini düşünüp bana kendilerini açarlar dedi:46:. demek ki erkeklerde de böyle bir düşünce var diye düşündüm.
hanımlar sizin de bildiğiniz taktikleriniz var mı?

taktiğim yok.yalnız bir ara evlilik terapisti programlarına çok baktım.çapkın bayanların çok uyguladığı bir taktikmiş bu arkadaşın yaptığı ve işe yararmış.zaten direkt yaklaşırsan herkese yaklaşırsın sanıyorlar.böyle yapınca her önüne çıkana değilde tanıyıp güvendiği adama yaklaşıyor ve arkadaşlığımızada kıyamayor diye düşünüyorlardır.

birde bunlara iltifat etmek çok iyi oluyormuş.ders çalışma konusunda yardım istenene bilir mesala

Ayy, çok ihtiyacım var bu taktiklere yaa, yapayım bari şu arkadaşın yaptığını, inşallah işe yarar.:1::52:

Back
X