bir erkeğin peşinden de bu kadar koşulur mu yahuEvet biz bayanlar bizi seveni sevmeyiz illa o öapkın o vurdumduymaz o anlayışsız erkeği buluruz ve düzelteceğimize inanırız bende öyle yaptım inandım şimdi yüzüğü parmağına taktım kolay olmadı ama isteyipte yapamayacağımız hiçbirşey yok bende bu konuda nacizane tavsiyelerimi paylaşmak isterim gerisi size ve Allah a kalmış sorun cevaplıyıim hhehhee 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir erkeğin peşinden de bu kadar koşulur mu yahuçapkın, vurdumduymaz adamdan koca mı olur? sonrada evlenınce başınızı nereye vuracagınızı bılmıyorsunuz.
bır ınsanın karakterı neyse o'dur. degıstıgını sanırlar, ama ınsanlar degısmezHer erkek çapkındır belli eden ve etmeyen diye ayrılırlar bir insanı değiştirmek veya değişmemiz bizim elimizdedir valla inan öyle bir değişti ki insanlar bile şaşırıyor erkek seni gizemli bulduğu sürece iyidir ama erkeklerin özü kerestedir şekli veren kadındır asıl sonradan gözü açılandan korkmak gerekir
bır ınsanın karakterı neyse o'dur. degıstıgını sanırlar, ama ınsanlar degısmez
gecıcı olarak adapte olurlar o ortama
ama, enınde sonunda yıne dönecek oldukları yer özlerıdır bana göre.
allah mutlu etsın
çapkın erkeği yola getirmek diye bir sey yok aslında. capkin adam artık yorulmustur çapkinliktan ve dogru kadini bulmustur. elini ayagini ceker ortamlardan, efendi bir sevgili/es olur. disardan goren de bak kadin yola getirdi sanar. yanilgidir tabii. konu sahibinin durumuda büyük ihtimal öyle
Hehhee keşke öyle yorulmuştur diyip geçebilsek çok güzel olurdu erkek yorulmaz malesef içgüdüsel olarak bu mümkün değil başarılı ve başarısız kadın vardır ama
canımıniçi böyle şeyler sadece romanlarda olur...kopeği egitir kurt yaparsiniz ama kurt kopegi hatirlar. yola falan gelmez yani , ha olduysa da kendi de bazı şeylerden bıkmış usanmış olmalı ya da değişmek istedi ki durum gerçeklesti... yoksa ben sanmıyorum ki çapkın hovarda 24 ayarda adam sadece kadın yüzünden huyundan vazgeçsin. şuan büyük bir yanılgı içindesin...
Tebrik ederim.
Allah mutlu etsin
Konuyu bir yıl önce açsaydın başına bela olacak düzeyde yardım isterdim
Şuan ihtiyacım yok ama takipteyim
benle beraberken çapkınlık yapıyorsa ne uğraşacağım. 35 nolu ayakkabımla poposuna tekmeyi çakarım:)
evet. 35 numaracık:)))kesnlikleeeeetatlım ayakların 35 numara mı ay
evet. 35 numaracık:)))
evet boyuma göre küçük:)ayy ne kadar kücük tatlı yesinlerboyun da kısa değil tatlım ayaklar baya kücükmüş
evet. 35 numaracık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?