• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapkın erkek nasıl dize getirilir

Bir tutam keci sakali kılı
Bir avuç içi kadar yılan derisi
Bir parca isirgan otu
Bir kac damla goz yasiyla birlikte karıştır 7 gun 7 gece yatmadan once kafanda 3 tur dondurup ye.

Kiz bunun yolumu var karakter meselesi.
Degistim desede inanma can cikar huy cikmaz.

ben cok degıstım dıyo kendısı de . degısebılır mı bı ınsan yani
herhalde değişir. yahu yaşınız başnız ney ki değişmeyesiniz. hatta insanlar kabul etmezler ama değişirler. yaşı kaç olursa olsun.
yeter ki olumlu yönde değişsinler. tabii kötü yönde de değişenlerde var...
ama çapkınlık kesinlikle doyum ile ilgilidir. kesinlikle. kadın- erkek dahil her ikisi içinde

pekı napmam lazım ?
Zaten suan askerligi yok mu?
Erkekleri bir nebze askerlik degistirebiliyor.
Hem sen suan 1 yil onu bekleyecekmisin ? Bekleyeceksen askerden geldiginde senden ayrilma olasiligini unutma. Sonra ben onu 1 yil bosuna bekledim deme. Askerdeyken gormeyeceksin degisip degismedigini anlayamacaksin. Beni bekleyen biri olsun diyede sevgili olabilir seninle.

Bir tutam keci sakali kılı
Bir avuç içi kadar yılan derisi
Bir parca isirgan otu
Bir kac damla goz yasiyla birlikte karıştır 7 gun 7 gece yatmadan once kafanda 3 tur dondurup ye.

Kiz bunun yolumu var karakter meselesi.
Degistim desede inanma can cikar huy cikmaz.
Ay allahım ya guldurdun :)

Zaten suan askerligi yok mu?
Erkekleri bir nebze askerlik degistirebiliyor.
Hem sen suan 1 yil onu bekleyecekmisin ? Bekleyeceksen askerden geldiginde senden ayrilma olasiligini unutma. Sonra ben onu 1 yil bosuna bekledim deme. Askerdeyken gormeyeceksin degisip degismedigini anlayamacaksin. Beni bekleyen biri olsun diyede sevgili olabilir seninle.
Eylül de gelcekmis izine o zaman anlayamaz miyim

herhalde değişir. yahu yaşınız başnız ney ki değişmeyesiniz. hatta insanlar kabul etmezler ama değişirler. yaşı kaç olursa olsun.
yeter ki olumlu yönde değişsinler. tabii kötü yönde de değişenlerde var...
ama çapkınlık kesinlikle doyum ile ilgilidir. kesinlikle. kadın- erkek dahil her ikisi içinde
Tşkler yorum icin

Doğru anladım değil mi adam askerde bu arada sevgili oldunuz

Lisede neden ayrıldığınızı bile hatırlamıyorsunuz ki 20 yaşındasınız en fazla 5 sene geçmiştir ama çapkındı nasıl engellerim diyorsunuz

Lisedeki ilişkiniz ciddi değilmiş adam da o yaşı gereği çevre ile ilgilenmiş siz de ciddi olsa unutmazsınız

Bence şimdi de ciddi değil adam askerde bir tutunacak dal olmuşsunuz sizin yıllardır görüşmediğiniz adama neden yazdığınıza yorum bulamadım ama beni aştı

erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
2 ay önce askere askere gıttıgını gördüm faceden msj attım. 1 bucuk ay fılan konuştuk .
ve tekrar barışmaya karar verdik . şimdi 10 gundur birlikdeyiz.
ama eskiden kendısı cok capkındı acaba hala yapıyomudur dıye aklımda suhpe var .
capkın erkek nasıl yola getırılır ?
hergun msj atıyo aksam arıyo fılan konuşuyoruz ama aklımda suhpe var

Katranı 40 sene kaynatsan olur mu şeker? Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker derler. Seni isterse günde 50 kere arasın rapor versin. Sütü bozuksa yine yer haltı. Hatta ayrıldığın zaman da seninle olduğu sürede bir tek seni sevdiğini falan da der. Tecrübeyle sabit.

erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
2 ay önce askere askere gıttıgını gördüm faceden msj attım. 1 bucuk ay fılan konuştuk .
ama eskiden kendısı cok capkındı acaba hala yapıyomudur dıye aklımda suhpe var .
capkınsa gelmez .Dusun ne guzel kadınlar aldatılıyor.Gıder en begenmedıgınle dusunmedıgınle aldatır

bir özlü söz aklıma geldi.. ayıdan post eski düşman dost olmaz.. eski sevgili işte. hayırsızmış ki ayrılmışsın.
tecrübe yenilen kazıkların toplamıdır diye bir özlü söz daha kullanarak demek ki gerekli kazıkları yemediğin için gerekli tecrübeyi tamamlayamamışsın diyerek noktayı koyuyorum.

madem güvenmiyorsun ayrıl.

çapkınlar 2ye ayrılır:
1- özellikle bi arayışta olan, flörtöz ve bunu normal kabul eden,
2- kadınlarla ilişkilerinde samimiyetini ayarlayamayan ve çapkınlığının kendi de farkında olmayan.

ilki düzelmesi zor, kanı bozuk nihayetinde, çok ciddi bi olay yaşamadıkça huyundan vazgeçmez zannımca.
ikincisi dizginlenebilir, ama onda da başarı %60-70 civarında olur, sabır gererktirir, empati kurdurma yoluyla gelişme olabilir.

iyce bi gözlemle.
güven vermiyosa bas k.çına tekmeyi.
öyleleri ömür törpüsü oluyo çünkü.

Topu önce ayarlıyoruz , görüş açımız açık sonra basıyoruz topun kıçana hop başka kalede :KK53: Çapkın erkekle uğraşmaya değmez çok formül arıyorsan eyvallahın bile olamasın o zaman yola gelir.:KK72:

Back
X