- Konu Sahibi reyyanelvan
kızlar sizde 22 yaşındaki çapkın erkekği düzeltmek mümkün mü????
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğin çapkını makuldür diyeceğim ablalar beni taşa dizeceklerama ben çapkın erkeğin mesela bir evliliğin monotonlaşmasına bire bir olduğunu düşünüyorum hayatın hiç monotonlaşmaz hep kavga hep kavga sonra barışmalar e seversin çapkın erkek yakışıklı da olur falan
ama demiyorum, taşa dizilmek istemiyorum çünkü
![]()
Yorum yapmak için yapmıyorum. Fikrimi belirttim. Neyse yazmadım farz edin.
Ben olsam erkeklerin kızlardan beyin olarak 3-4 yaş daha genç olduğunu hatırlarım. Siz de 22 yaşındaysanız, arkadaşınız sizin beyin olgunluğunuza aşağı yukarı 25 yaşlarında ulaşacaktır. Bence her türlü düzelebilir, ama emek ve bolca zaman lazım yani.[/. Tamam canim sen emek ve bolca zaman harca çapkin erkek arkadaşına olurmu...ama gereksiz seyler yazıp ta buradaki insanların canını sıkma...dalga gecer gibi...hee Şunuda soyliyim tartışmaya hiç niyetim de yok...bu saatte kimseyle uğraşacak Halim de yok...iyi geceler....
erkekler 7 yaşında ergenliğe girer 70inde çıkar![]()
kızlar değişebileceğine inansam emek weririmde çok yakışıklıo bıraksa kızlar onu bırakmaz üstelik çewresi kız dolu ne yapmalıyım bilmiyorum tek bildiğim sewdiğim(((