çapkın erkek!!!!

Bence hayır.. Karakter dışında birde sonradan kalıplaşan huylar vardır; değişmez.

ben de değişebileceğini sanmıyorum boşa dememişler ya bir insan 7'sinde ne ise 70'nde de odur.

Değişir canım ama sana çok aşık olmalı bu bir. ikincisi sen ve o çok emek vermelisiniz,yani onun sadık bir hayatı daha cazip bulması lazım,hevesini almış olması lazım.. savaşırım diyorsan dene..

22 yaş bence çok genç...henüz değiştiremezsin...o daha hayattan alacağı çok haz eğlence olduğunu düşünüyodur... şuan boşa uğraşmış olursun... ileride belki...

Erkeğin çapkını makuldür diyeceğim ablalar beni taşa dizecekler:9::9: ama ben çapkın erkeğin mesela bir evliliğin monotonlaşmasına bire bir olduğunu düşünüyorum hayatın hiç monotonlaşmaz hep kavga hep kavga sonra barışmalar e seversin çapkın erkek yakışıklı da olur falan:9::9: ama demiyorum, taşa dizilmek istemiyorum çünkü:9::9:

Erkeğin çapkını makuldür diyeceğim ablalar beni taşa dizecekler:9::9: ama ben çapkın erkeğin mesela bir evliliğin monotonlaşmasına bire bir olduğunu düşünüyorum hayatın hiç monotonlaşmaz hep kavga hep kavga sonra barışmalar e seversin çapkın erkek yakışıklı da olur falan:9::9: ama demiyorum, taşa dizilmek istemiyorum çünkü:9::9:

Bence sırf yorum yapmak için yorum yapmayın....tavsiye

Yorum yapmak için yapmıyorum. Fikrimi belirttim. Neyse yazmadım farz edin.

Ben olsam erkeklerin kızlardan beyin olarak 3-4 yaş daha genç olduğunu hatırlarım. Siz de 22 yaşındaysanız, arkadaşınız sizin beyin olgunluğunuza aşağı yukarı 25 yaşlarında ulaşacaktır. Bence her türlü düzelebilir, ama emek ve bolca zaman lazım yani. :24::24:

Son düzenleme:
Yorum yapmak için yapmıyorum. Fikrimi belirttim. Neyse yazmadım farz edin.

Ben olsam erkeklerin kızlardan beyin olarak 3-4 yaş daha genç olduğunu hatırlarım. Siz de 22 yaşındaysanız, arkadaşınız sizin beyin olgunluğunuza aşağı yukarı 25 yaşlarında ulaşacaktır. Bence her türlü düzelebilir, ama emek ve bolca zaman lazım yani. :24::24:[/. Tamam canim sen emek ve bolca zaman harca çapkin erkek arkadaşına olurmu...ama gereksiz seyler yazıp ta buradaki insanların canını sıkma...dalga gecer gibi...hee Şunuda soyliyim tartışmaya hiç niyetim de yok...bu saatte kimseyle uğraşacak Halim de yok...iyi geceler....

Ben zaten tartışmıyorum ki. Şaka olsun diye öyle söyledim dediğim gibi yazmadım farz edin. Zaman ve harcayacak emek varsa çapkın adam adam edilir, babamdan biliyorum ben. Ama her erkek için geçerli olmayabilir de.

Size de iyi geceler.

Konunun sahibi için söylüyorum o ilk yorum tamamen şakaydı yoksa olur mu öyle şey :D Aklıma yalan dünyadaki Nurhayat geldi de ondan öyle dedim ben. Kim o kadar uğraşmak ister ki yani benim annem daha yeni yeni babamı adam etti ama 7 sene ayrı kaldılar toplamda işte farkına varmasıyla beraber 5-6 senede falan. Çok emek istiyor, çok. Bi biz bi Allah bilir neler çektiğimizi yani.:2:

kızlar değişebileceğine inansam emek weririmde çok yakışıklıo bıraksa kızlar onu bırakmaz üstelik çewresi kız dolu ne yapmalıyım bilmiyorum tek bildiğim sewdiğim :((((

çapkın br erkeği düzzeltmeye çalışmak yerine çapkın olmayan biriyle olurum niye kendimi yorayım ki sonucu net olmayan birşey için :ssz:

erkekler 7 yaşında ergenliğe girer 70inde çıkar ;)

erkekler 7 yaşında ergenliğe girer 70inde çıkar ;)

Buna katılıyorum :1:

Yani reyhan sende haklısın sonuçta yakışıklı erkek o bıraksa kızlar bırakmaz ama ne bileyim belki parmağında bir yüzük görünce geri çekilirler falan... Bilemedim şimdi.

kızlar değişebileceğine inansam emek weririmde çok yakışıklıo bıraksa kızlar onu bırakmaz üstelik çewresi kız dolu ne yapmalıyım bilmiyorum tek bildiğim sewdiğim :((((

Kızlar bırakmaz diye bir şey yok emin ol, bırakmasa da hiç problem olacağını zannetmiyorum.
Ayrıca çapkın erkek değişir mi evet değişir ama ben bunu kadının bir çabasıyla olacağını düşünmüyorum, erkek aşık olur ve çapkınlık orada biter.
Benim erkek arkadaşım zamanında o kadar çapkın bir insanmış ki, biz tanıştık ve her şey orada bitti şimdi her şeyi ortadadır benden başka uğraşı yoktur, hatta ilk zamanda arkadaşları hiç inanmadı sen mi bırakacaksın çapkınlığı diye dalga geçiyorlardı şimdi şaşırıyorlar nasıl oldu bu diye.
Kızlar hep peşindeydi telefonu değişti, face vs kapandı derken ulaşabiliyorlarsa ulaşsınlar, zaten direk bana söylüyor ben hallediyorum.
Yani ben asla olmaz diye düşünmüyorum yalnız bunun ilişkinin başında olacağına inanıyorum zamanla olacağına değil ..

Back
X