Arkadaşlar yan dairem ile yatak odalarımız bitişik. Size derdimi söylemeden önce yandaki aile ile ilgili biraz detay vermem gerekiyor. Bunları tanıyana kadar böyle bir şeyi anlatsalar inanmazdım. Şöyle ki; yandaki dairede oturan kadında her numara var. Hatta inanmayacaksınız belki ama artık kaynanasından bile gizlemiyor. Eşini defalarca hamileyken bile kendi evinde aldatmış, kadın bunu her yerde kendisi bayağı bayağı övünerek anlatıyor. Yaptıkları çocukların bile dilinde konuşuluyor.. İlk taşındığım da birileri bahsedince ben inanamamıştım o kadar da olmaz diye ama kendisi de ayak üstü sokakta bile bana ne var ne yok döktü. Herkes biliyor yani. 3 tane çocuk var diye sanırım bunu böyle kabullenmişler artık.
Benim sorunum ise; bu kadının kocası gece çalışıyor. Bu kadın sabahın 4'üne 5'ine kadar son ses kahkahalarla telefonda konuşuyor, aşkımlar, bebişkomlar erkeklerle ne konusuyorsa hepsini duyuyorum. Bir de ben hayatımda böyle bir kahkaha görmedim, gündüz saatlerinde bile apartmanı inletir kahkahaları. Değişik bir kafa yaşıyor, sürekli kahkaha atar. Ancak ben çalışan ve yalnız yaşayan biriyim. Alt katındaki de çok şikayetçi, bütün konuşmaları o da duyuyormuş ama onların kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Bu kadınla bana yönelik de yaptığı bazı dengesiz davranışlarından dolayı görüşmüyorum, bu yüzden yüz yüze söyleme imkanım yok. Gece yarıları eğer o kahkahaların içerisinde uyuyabilirsem uyuyorum, uyuyamazsam son iki gündür ortak duvara vuruyorum. Hatta şu anda bile duvara vurmama rağmen umursamıyor, bağıra bağıra konuşuyor ve kahkahalar.. Şimdi ben bu sesten dolayı eşine mi mesaj atıp söyleyeyim, yoksa artık polis mi çağırayım? Eşi şu an işte.. Eşinin no'sunu apartman WhatsApp grubundan aldım. Sizce hangisi mantıklı? Kiracı değilim burada. Satma durumum da şimdilik olamaz. Benim buna bir çözüm bullmam gerekiyor..