Çapkın kadın komşu terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle bulaşmayın
bizim karşıda bir aile vardı sizinki yine iyi bizimkiler sesli sex yapıyordu sabaha kadar
mecburen taşındık
size önerim ya oda değişikliği ya da taşınma

Yaşadıklarını size de yaşatmadığı sürece sadece kedini ve ailesini ilgilendirir. Saygı duymak ve saygı göstermek kavramları farklı şeyler. Özellikle saygı göstermek kavramını kulladım. Saygı duymayabilirsiniz, ben de duymam muhtemelen.

Kendi evindeki insan sesine toplu şikayetten de bir şey çıkmaz.
Benim anlattıklarımdan onun özel hayatına saygı duymadığım anlamını nasıl çıkarabildiniz çok merak ediyorum. İsterse ülkedeki herkesle görüşsün banane ama çalışan birini sabahlara kadar yaptığı tele-muhabbetlerde kahkahalarıyla uyandırmak, konuşmalarını bana da dinletmek zorunda değil. Onun da diğer insanlara saygı duyması gerekmez mi?

Oda değistirme ya da yalıtım imkanınız var mı? Yoksa ben olsam ses sistemi alıp o konuştukça yüksek sesli müzik açardım.

polis hiç birşey yapmaz kendi evinde telefonla konuşuyor siz böyle insanlarla muhatap olmayın odanızı değiştiremiyorsaniz kulaklarınıza uyku tıkacı alın Allah sabır versin..

Gece vakti uyuyamadiginizda arayın polisi derdini polisle halletsin. Komşuluk hukuku diye bir şey var. Komşunun gürültü yapmaması da bu yükümlülüklerden biri. Ayrıca polis bir şey yapmaz diyen arkadaşlara söyleyeyim Türk ceza kanunu madde 183'e göre başkalarının sağlığına zarar verecek şekilde gürültü yapmak suç. Kaldı ki onun yüzünden uyuyamiyorsuniz, sizi basbayağı sağlığınızdan ediyor.

Arkadaşlar yan dairem ile yatak odalarımız bitişik. Size derdimi söylemeden önce yandaki aile ile ilgili biraz detay vermem gerekiyor. Bunları tanıyana kadar böyle bir şeyi anlatsalar inanmazdım. Şöyle ki; yandaki dairede oturan kadında her numara var. Hatta inanmayacaksınız belki ama artık kaynanasından bile gizlemiyor. Eşini defalarca hamileyken bile kendi evinde aldatmış, kadın bunu her yerde kendisi bayağı bayağı övünerek anlatıyor. Yaptıkları çocukların bile dilinde konuşuluyor.. İlk taşındığım da birileri bahsedince ben inanamamıştım o kadar da olmaz diye ama kendisi de ayak üstü sokakta bile bana ne var ne yok döktü. Herkes biliyor yani. 3 tane çocuk var diye sanırım bunu böyle kabullenmişler artık.
Benim sorunum ise; bu kadının kocası gece çalışıyor. Bu kadın sabahın 4'üne 5'ine kadar son ses kahkahalarla telefonda konuşuyor, aşkımlar, bebişkomlar erkeklerle ne konusuyorsa hepsini duyuyorum. Bir de ben hayatımda böyle bir kahkaha görmedim, gündüz saatlerinde bile apartmanı inletir kahkahaları. Değişik bir kafa yaşıyor, sürekli kahkaha atar. Ancak ben çalışan ve yalnız yaşayan biriyim. Alt katındaki de çok şikayetçi, bütün konuşmaları o da duyuyormuş ama onların kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Bu kadınla bana yönelik de yaptığı bazı dengesiz davranışlarından dolayı görüşmüyorum, bu yüzden yüz yüze söyleme imkanım yok. Gece yarıları eğer o kahkahaların içerisinde uyuyabilirsem uyuyorum, uyuyamazsam son iki gündür ortak duvara vuruyorum. Hatta şu anda bile duvara vurmama rağmen umursamıyor, bağıra bağıra konuşuyor ve kahkahalar.. Şimdi ben bu sesten dolayı eşine mi mesaj atıp söyleyeyim, yoksa artık polis mi çağırayım? Eşi şu an işte.. Eşinin no'sunu apartman WhatsApp grubundan aldım. Sizce hangisi mantıklı? Kiracı değilim burada. Satma durumum da şimdilik olamaz. Benim buna bir çözüm bullmam gerekiyor..
Bence apartmanın grubundan yazın.. Daire numarası belirterek yazın ki hem kadının eşi durumdan haberdar olacak hem de sizi destekleyende çıkacaktır.. Belki bir faydası olur.. Ama anlam veremedim açıkçası kim böyle bir kadını eşim diye evinde barındırır?? Kimin kayınvalidesi böyle bir kadının yaptıklarını görmezden gelir?? Ve nasıl oluyor da herkese anlatıyor falan..? Çok ama çok anlamsız saçma sapan birşey.. Konu fake mi diyeceğim ama böyle bir konu uydurup neden açasınız ki durduk yere... Ne bileyim ya bilemedim meşrebi bu kadar geniş umursamaz insanlarda var demek ki 😨

Bence apartmanın grubundan yazın.. Daire numarası belirterek yazın ki hem kadının eşi durumdan haberdar olacak hem de sizi destekleyende çıkacaktır.. Belki bir faydası olur.. Ama anlam veremedim açıkçası kim böyle bir kadını eşim diye evinde barındırır?? Kimin kayınvalidesi böyle bir kadının yaptıklarını görmezden gelir?? Ve nasıl oluyor da herkese anlatıyor falan..? Çok ama çok anlamsız saçma sapan birşey.. Konu fake mi diyeceğim ama böyle bir konu uydurup neden açasınız ki durduk yere... Ne bileyim ya bilemedim meşrebi bu kadar geniş umursamaz insanlarda var demek ki 😨
Açıkçası buraya taşınıp bu insanları tanıyana kadar, bana da anlatsalar inanmazdım. Esra Erol'da izlediklerimizin bile gerçek hayatta var olduğuna inanamazdım eskiden ama artık inanıyorum, böyle insanlar malesef var, daha beterleri de vardır, artık ona da inanırım. Onun yaptıkları beni bağlamasa da; onun özgürlüğünün beni uykularımdan etmeye de hakkı olmadığı için, buna mevcut şartlarda bir çözüm arıyorum.
Yalıtım diyenler var ama evde yalıtım var. Aramızda tek duvar olup, kadın da normal desibel ile konuşma kültürü olmadığı için ses çok geliyor. Burdan önce gecekonduda oturuyorlarmış, hâlâ apartman hayatına alışamamış insanlar.

Açıkçası buraya taşınıp bu insanları tanıyana kadar, bana da anlatsalar inanmazdım. Esra Erol'da izlediklerimizin bile gerçek hayatta var olduğuna inanamazdım eskiden ama artık inanıyorum, böyle insanlar malesef var, daha beterleri de vardır, artık ona da inanırım. Onun yaptıkları beni bağlamasa da; onun özgürlüğünün beni uykularımdan etmeye de hakkı olmadığı için, buna mevcut şartlarda bir çözüm arıyorum.
Yalıtım diyenler var ama evde yalıtım var. Aramızda tek duvar olup, kadın da normal desibel ile konuşma kültürü olmadığı için ses çok geliyor. Burdan önce gecekonduda oturuyorlarmış, hâlâ apartman hayatına alışamamış insanlar.
Ne diyeyim ki durumunuz zor.. Öyle insanlarla nasıl baş edilir bilemem.. Ama dediğim gibi apartman grubundan yazmanız en mantıklısı galiba..

Bir de ben Esra Erol izlemiyorum kayınvalidem çok izliyor ordan az çok anlatıp gösterdiği bişeyler biliyorum ama Esra Erol bana şov yapıyor gibi geliyor hiç inanmıyorum bazı şeylere.. Kim oraya öyle çıkıp kendini rezil eder bilmiyorum para veriyorlar kesin diye düşünüyorum. Tıpkı daha önce yaptığı izdivaç programındaki gibi.. Arkada müzik falan var sürekli reklamdan sonra diyorlar reklamı bekliyor zavallı kayınvalidem yarına açıklanacak diyorlar falan😂 ne bileyim sırf reyting uğruna yapılan bir program gibi..

Dertsiz başınıza dert mi alacaksınız. Evi izole ettirmek bile daha kolay olur bu tiplerle uğraşmaktan.
Hiç bulaşmayın. Bir adet yalıtımcı bulun görüşün. Ne yapılabilir ona danışın. Poliste birşey yapamaz. Gelir uyarır en fazla onda da anlayacak adam lazım karşınızda. Sizdekiler bariz bela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X