Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak oğlum, evet doğru söylüyorsun buradaki herkes senden büyük, ben de dahil. O sebepten ötürü edebini şimdi takınıyorsun ve gidiyorsun. Tamam mıdır?Teessüf ederim uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ve derdimi paylaştım kararsızım bu yüzden cevaplara bakıp bir karar vermeye çalışıyorum sonuçta bir çok kişi benden buyuk akıl verebilirler..
Bak oğlum, evet doğru söylüyorsun buradaki herkes senden büyük, ben de dahil. O sebepten ötürü edebini şimdi takınıyorsun ve gidiyorsun. Tamam mıdır?
Çünkü burası senin trollük yapabileceğin bir mekan değil. Nedenini bana sorma, bir zahmet araştır. Tamam mı?
Bu kadarı da fazla ama bu platform neden var amacına uygun kullanmaya çalışıyorum kendinize gelin lütfen
Bence evlenmelisin.Ben 19 yaşındayım ve sevgilim var adı Koray onu çok seviyorum ama çok çapkın.. Hani çirkin de değilim ki bende bulamıyor diyeyim. Geçen gün onu başka birisiyle yakaladım. Konuştuk bana evlilik teklifi etti. Çok kararsızım..
Teessüf ederim uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ve derdimi paylaştım kararsızım bu yüzden cevaplara bakıp bir karar vermeye çalışıyorum sonuçta bir çok kişi benden buyuk akıl verebilirler..
sevgiliyken basılınca "hey sen evlen benimle" dediyse ; evlenince "hadi bebeğim çocuk yap bana" der gibime geliyoEvlen evlen kızlarla basa basa geçinir gidersiniz. De evlendikten sonra basarsan ne yapacak senin için onu merak ettim.
Nolmuş ya, ben bu yorumu yazarken 30 küsür beğeni alacağımı düşünmemiştim kiAdı Koray ise çapkındır tabi, bir Muhittin olsa böyle mi olur hiç?![]()