çapkınlık yapan erkeği yakalamak artık kolay

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
arkadaşlar geçen ay arkadaşım eşinden şüphelendıgı için bır sıte bulmuş. bu sıtede telekulak gıbı bırşey. cep telınle kımınle konuşsa sızın de telınız çalıypr dınlıyorsunuz, mesaj aldıgı veya attıgı zamanlarda sıze de gelıyor mesajları. adresı özelden verırım isteyene. arkadaşımın eşi temız çıktı ama artık kayınvalıdesı ıle bıçak gıbı kusler

herşeyı bılmek ısteyenler bıraz daha duşunsunler.

ben anlamadım nasıl oluyo telefonları filan dinlemek okadar kolay bişeymi her isteyen dinleyebiliyomu

ilginçmiş!!

çok ilginç ya neler çıkarıyorlar pes valla.yasal değil sanırım dimi?

yasal değil bu olay suç..
sizde böylece suça ortal hatta suçun reklamını yapıyor olmuyor musunuz?

bence de ben de onu diyorum işte suç böyle şeyler.gerek yok hem.

aa ben çok merak ettim bana özelden yollarmısınız site adını? bu arada arkadaşınız kayınvalidesiyle nie küstü nealaka??

ay yasal deil ama bende merak etmedim desem yalan olur sevdiceğime güvenim hayattaki herkesten

fazla ama nassı bi siteymiş acaba?

hayır yani madem var böyle bi site verin adresini açık açık ya da programın adını ..

ben anlamadım nasıl oluyo telefonları filan dinlemek okadar kolay bişeymi her isteyen dinleyebiliyomu

ilginçmiş!!

ya bana da arkadaşım anlattı ama doğru degıl sanırım söylemem keşke konu açmasaydım. meyse

istıyen arkadaşlara adresı gönderdım ama .

tam telekulak değil bu ben okumuştum, ona bu kayıtları tutan bir program yüklü telefon hediye ediyorsunuz. oda o telefonu kullandıkça size bilgilendirme geliyo kimle konuştu ne kadar konuştu ve hatta mesaj içeriği galiba. tam emin değilim ama yasal bir boşluk olmalı ki bu kadar çarşaf çarşaf reklamı yapılsın yani yasal olmasaydı eğer böyle yayılmazdı sanıyorum.

canım benı bıraz rahatlattın. korktum ya yanlış bırşey yapıyorum dıye. herkesın bıldıgı bırşey aslında. ondan rahat davrandım.

arkadaşımızın dedıgı telefonu hedıye edıyorsunuz iş bitiyor.

ibrahim tatlıses in sevgilisi ilk kullandı da öyle ortaya çıktı bu program zaten

evet bende görmüştüm bunu. hatta fiyatı eşinizin dinlendiğini anlamaması oranında artıyordu. ne diyeyim Allah muhtaç etmesin ama bazı durumlarda paranoya yaşamaktansa gerçekleri öğrenmek daha iyi.

evet bende görmüştüm bunu. hatta fiyatı eşinizin dinlendiğini anlamaması oranında artıyordu. ne diyeyim Allah muhtaç etmesin ama bazı durumlarda paranoya yaşamaktansa gerçekleri öğrenmek daha iyi.

ben aslında kocalarını yakalamak ısteyenler ıçın yazmadım, hanı evlenmek uzere olup butun ömrunu heba edecekler var ya. gecenlerde okumuştum o tarz şeyler ıçın yazdım. uzuldum çunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…