Car kapi misafirler

Ben alıştım artık galiba çat kapı misafire.. Kendim asla kimseye öyle bişey yapmam ama gelene karşı da rahatımdır.. Eşimden önce eve gidiyorum.. Dün akşam eve gittim, ortalık topladım, çamaşır attım, mutfağı bi elden geçirdim, evi süpürdüm, banyoyu temizlemeye girdim o sırada eşim geldi viledayı eline verdim, banyoya devam ediyodum kiiii kapı çaldı :KK70: Eşim açtı yakın bi erkek arkadaşımız "ooo dedi temizliğe mi geldin" hemen girdi o da banyoya geldi bi kova bi toz bezi o da toza girişti oh miss ev tertemiz oldu toplam 2 saat sürmedi bile :KK70: Deneyin bence :KK66:
Misafir sevmiyorum iste
Yani oturupp konusacak konu bulamiyorum
Acilan konularda elalemin derdi tasasi olup patliyor kafama esimin is saatleri dolayisiylada erken yatan biri degilim
Hamileliginde verdigi enerji dusukluguyle arada yatar uyurum

Bu yeni moda mi
Gereksiz elestirileriniz..
Bu forum bile gunluk konu icin sinir koymazken size ne oluyorda carttan curttan konu actigimi ileri suruyorsunuz ?
Kafama takilani soruyorum
Ha aciyorsam da kime ne
Rahatsiz insan yazmaz gormezden gelir.
Deneyin bence
E ama zaten gerekeni yapmışsınız. Konunuz komşuyu çekiştirmekten öteye gitmiyor ki.
Kafanıza takılan ne mesela?

Misafir sevmiyorum iste
Yani oturupp konusacak konu bulamiyorum
Acilan konularda elalemin derdi tasasi olup patliyor kafama esimin is saatleri dolayisiylada erken yatan biri degilim
Hamileliginde verdigi enerji dusukluguyle arada yatar uyurum
Aslında ben şunu demek istedim gelen yüzünden plan değiştirmezseniz zaten samimiyetinizin olmadığı biriymiş geldiğine pişman olur.. Temizlik yapıyosanız verin eline kova bez o da devam etsin, ya da ay benim filmim dizim vardı deyin hiç yok gibi devam edin izlemeye, otursun otursun gider zaten bi süre sonra.. Büyük ihtimal de tekrar gelme ihtimali düşük olur ;)

Aslında ben şunu demek istedim gelen yüzünden plan değiştirmezseniz zaten samimiyetinizin olmadığı biriymiş geldiğine pişman olur.. Temizlik yapıyosanız verin eline kova bez o da devam etsin, ya da ay benim filmim dizim vardı deyin hiç yok gibi devam edin izlemeye, otursun otursun gider zaten bi süre sonra.. Büyük ihtimal de tekrar gelme ihtimali düşük olur :KK66:
Ya da yanında uzanın o konuşurken uyuyakalın mesela ;)

Ya da yanında uzanın o konuşurken uyuyakalın mesela :KK66:
Aslina bakacak olursak gelen cogu kisiye musait olmadigimi veya misafir sevmedigimi anlatamiyorum sanirim ben
Evet konusuyorum ama ete pufe mi giriyor idrak edemiyorum.
Yani benim karsi tarafa gelmeyin dedigimde gelmeyeceklerini izah edebilmem gerekiyor
Ettigimide dusunuyordum fakat sanirim yetersiz kaliyorum

Sakin lütfen.
Ben arkadaşınız değilim. Kafama takılanı soruyorum demişsiniz ben de ne olduğunu sordum. Zira siz zaten sorunu çözmüşsünüz.
Bir alttaki arkadasa da aciklafim ben konuyu
Bugun bu insan denk geldi hunun uzerinden yazfim problemimi
Ben misafir sevmiyorum bunu acikca dile getirmeme de ragmen karsi taraf bunu ya anlamiyor ya idrak edemiyor.

Daha ne kadar kesin bir dille anlatilir karsidaki insanlara bunu soruyorum
Yoksa derdim geyik yapmak degil
Canim sikilsa bos muhabbet arasam oturur gelenle yaparim

Aslina bakacak olursak gelen cogu kisiye musait olmadigimi veya misafir sevmedigimi anlatamiyorum sanirim ben
Yani benim karsi tarafa gelmeyin dedigimde gelmeyeceklerini izah edebilmem gerekiyor
İşte bazı insanlar yüzsüz olabiliyo onlara da bu şekilde anlatmayı denemeniz gerekiyo belki.. Ya da bi arkadaş demişti hiç kapıyı açmamayı da tercih edebilirsiniz size kalmış.. Çok can sıkacak bi konu değil bence bi şekilde çözülür.. Kafaya takmayın hamilesiniz bebek üzülür :)

Bu kadın arsız bence hiç açma kapıyı. Ya da açsan da içeri alma. Bir kaç kez geri giderse cesaret edemez. Öyle nedir gece yarılarına kadar oturmak ki yakınınız bile değilmiş. Bir de ne yüzsüzse eşinizi gönderecek. Bence misafir sevmediğinizi açıkça ifade edebilen biriyseniz kapıdan içeri de almazsınız milletin vakit avutucusu siz misiniz sonuçta.

Benim düzen takıntım olduğu için evim sürekli düzgün olurdu . Evime çat kapı misafir gelse ikram anlamında herşey çok iyi olsun istediğim için kabul etmezdim . Çok sinir bozucu bir durum cidden

Bir alttaki arkadasa da aciklafim ben konuyu
Bugun bu insan denk geldi hunun uzerinden yazfim problemimi
Ben misafir sevmiyorum bunu acikca dile getirmeme de ragmen karsi taraf bunu ya anlamiyor ya idrak edemiyor.

Daha ne kadar kesin bir dille anlatilir karsidaki insanlara bunu soruyorum
Yoksa derdim geyik yapmak degil
Canim sikilsa bos muhabbet arasam oturur gelenle yaparim
Bu tavır bir kişide devam ediyorsa sorun ondadır. Gerekirse bu konu üzerinde epeyce durursunuz.
Yok çevrenizdekilerin genel tavrı buysa sandığınız kadar net değilsiniz belki de.
Doğrudan misafir sevmiyorum, istemiyorum, gelmeyin diyen birine gitmek için ısrar edilmesinin bir başka nedeni ise çevrenizdekilerin anlayışının kıt olmasıdır. Şayet hepsi böyleyse telefonlara kapılara çıkmayıp, istemediğinizi defalarca tekrar ederek çözüme ulaşabilirsiniz.

Bendede vardi boyle yapisak bi tip yatiya kal desem kalack oglen yemegi yer aksam yer bos dedikodu helali hos olsun ama insan bi dusunur ya haftada 3 gun ugrar ama sende gel demez gerci lazmda degil en sonunda ilglenmedim cevp vermedim aramalara ne cay ne kahve actim tv izledim dahada gelmedi

Kesinlikle yeterince ifade edemiyorsun. Yoksa bu kadar rahat gelemezler.
Bi komşu teyze var, hergün kahvaltı edelim, akşam gel çay içelim süreki böyle. Yeni taşınmışız daha, her gün çağırıyor. Bigün dedim ki, bak teyze sen beni çağırmaktan vazgeç, ben sabahları kahvaltı yapmam, yap diyene gıcık olurum, sabah kahvaltı için kalkarsam suratsız olurum çekilmem, seni de pişman ederim dedim :KK53:
3 yıldır iyi günler kızımdan öteye gitmiyor :D

Olmuyor cok sukur .Ilk evlendigimiz zamanlar esimin arkadasi surekli arayip cayi koyun diyordu. Ben de esine bir kac kez laf çarptım .Aslinda ütü yapacaktim. Sabah ise erken gidiyorum yetismiyor filan diye bir daha olmadi.Calistigim icin evde olmuyorum evde olsam da yapamazlar tepkilerim serttir .Kimseye de oyle hadi ben geldim demem.

Mesafe koy, kabul etme, müsait değilim de.Ben öyle yapıyorum, kapına kadar geldim diyenler oluyor birde. Gelme bir zahmet.. Zaten ev, oğlum, ancak yetişiyorum. Birde bunun çocuk uyuyor dediğin halde hayvani kapı çalan modelleri var. Direk suratsızlığımla çemkiriyorum :D

Daha dün bebeği görmeye geldik diye mahalleden iki kadın geldi karşı komşuymuş tanımıyorum müsaitmisiz dediler eşim gececi uyuyor dedim iki dakka hayırlayalım kalkarız deyip girdiler kayınvalidem evdeydi onla konuştular yüzlerine bile bakmadım ikram vs sormadım bile rahatsız olup kalktılar asla tahammülüm Yok bu tarz şeylere

Bende de böyle bir komşu var . Dün kızını iftardan sonra göndermiş . Açtım kapıyı kedılerı sevmeye geldım dedi (kız kedıden korkuyor , ağlıyor falan )
Kediler uyuyo canım deyip gönderdim .

Hayır belki eşim sapık . Sen neden çocugunu benım evıme gonderırıyosun kı. Sinir oluyorum ya.

Kendiside çat kapı gelir. İşten eve gelirim yarım saat sonra kapıda . 1 kere bozdum . Dedim ben böyle çat kapı sevmıyorum. İşten yorgun gelıyorum zaten . Kusura bakma falan dedim. Uzun zamandır gelmıyodu ne olduysa kedıden korkan kızı kedi sevmeye gelmek istedi :deli:
Nefret ediyorum şu tiplerden bi tane de bende var. Eşim işten gelir kızını gönderir adam ayağını uzatıp kafasını dinlemek istiyor

• Beğen
Reactions: H E
Back
X