• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çare bulan var mı

sevcancanim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
9
0
16
İstanbul
arkadaşlar,
ben sıkıntılarımı zaman zaman konu açarak paylaşmaya çalıştım.
benim şu an cevap bulmaya çalıştığım şey şu: derdine çare bulan var mı? demek istediğimi şöyle anlatayım...dua ederek, çabalayarak sonunda şu sıkıntım zamanla geçti şu şekilde rahatladım diyebileceğiniz bir şey var mı? somut belirtebilirseniz daha da çok sevinirim. çünkü benim umudum kalmadı. ailemden yana muzdaribim. sanki alınyazısı ve bir ömür çile çekmeya mahkumum. etrafımdaki insanlar daha da karamsar. dua etmek için bile ümit lazımmış. işte ben bu ümidi sizin yazdıklarınızla yakalayabileceğime inanıyorum. sıkıntılarım için artık elimden bir şey gelmiyor.. olay benim dışımda. herşey benim dışımda. zaman nasıl çözecek bilmiyorum. umutlu olmak istiyorum....

kaderi değiştiren tek şey duadır.....
duadan vazgeçerseniz hayat bitmiş demektir...hiç umudunuz olmasa bile duadan ayrılmayın..
sabır ve dua zaten umuttur...umudum yok umutsuzum demeyin....
çünkü dua zaten umuttur....en umutsuz anlarda bile duanız kabul olabilir ve hayatınız 180 derece değişebilir...

kaderi değiştiren tek şey duadır.....
duadan vazgeçerseniz hayat bitmiş demektir...hiç umudunuz olmasa bile duadan ayrılmayın..
sabır ve dua zaten umuttur...umudum yok umutsuzum demeyin....
çünkü dua zaten umuttur....en umutsuz anlarda bile duanız kabul olabilir ve hayatınız 180 derece değişebilir...

ben merak ettıgım bır soruyu sormak ıstıyorum kader duayla degısırmı?yanı mesela kaderımızde baskasıyla evlemek var ancak bız baskası ıcın dua edıyoruz bu degısebılırmı??

canım bu kader meselesi hakkında burda sayfalar dolusu cevap yazabilirim sana bilgim dahilinde, ama dini içerikli konu ve yorumlar yasak olduğu için detaylı bi şekilde izah etmek istemiyorum kusuruma bakmazsan...:34:
ama diyanetin sayfalarında çok detaylı yazılar bulabilirsin...

Bana gore iyi niyetliysen, baskalarinin hakkini yemediysen, canlilari yurekten seviyorsan duan kabul olur ama oteki turlu davraniyorsan olmayabilir. Dini acidan degil genel konustum ben. Herkesin sinavi farkli bu dunyada. Hayat bazen karsina hep zorluk cikarabilir ama hic beklemedigimiz anlarda bir kapi da acilabilir. Pozitif dusun, pozitif olsun. Negatiflik , karamsarlik kotu dusunceleri, kotu olaylari beraberinde getirebilir. Yarinin ne getirecegi belli olmaz, umudunu yitirme.

Son düzenleme:
Back
X