• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaree Çaree Çaree Fikkir verin lütfen çıldırcağım

4 çocukları var
Ama tek eşin anne babasını düşünüyo sanırım
Hiç adil gelmedi bana
Aynı şehir de otur da ayrı olsun eviniz bacanız en azından, böyle giderse birlik oturma niyetindeler yoksa

sinir oluyorum eğer onların memelektine gidersem kesin arada yarım saat lik bir mesafede oturmam lazım ama aaa düşnmek bile istemiyorm ki :52: evet eşim çok düşküns adece ve onlarda eşimi öyle benimsemişlerki hela ya birlikte gidecekler sanki o derece

hayır görmüyorum derken ??:44:

böle bi çaresizlikten dolayı ayrılık olurmu sizce o diretiyor ben diretiyorummm böyle hayat mı geçer ayrılık düşncesi dolaşmıyor değil bazen çok üzülüp ağlıyorm kıyamıyor ama onunda anne babası oda kıyamıyor ben nasıl istiyorsam kendi tarafımı oda aynı şeklde kendi tarafını istiyor aslnda biz hiç evlenmemeliymişiz :(

Evli değilim ama okuyunca ben bile bunaldım sizi düşünemiyorum. Ben yerinizde olsam İstanbul çevrelerinde diretirdim. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer varsa çocuk içinde iyi olur eğitim olanakları açısından da sosyal açıdan da daha iyi, önceliğimiz çocuğumuz olmalı falan derdim :) Eşinizde haklı ailesini düşünmesi güzel ancak tek çocuk değilmiş anladığım kadarıyla. Bu biraz size haksızlık gibi geldi bana.

bende öle diyorumm biz 2 kardeşiz benim abim var ben olmadğım annemin ihtiyacına koşacak bir kız kardeşim yok kaynanam kızları gözden çıkarmş zaten onlar el kızı oldu diyor sende bizm kızımız diyor öle bişey mi var kimsenin kzı da olmadm valla annemin kzıyım ben.

Benim eşim de karadenızlı

Kayınvalidem de aynı sizin ki gibi düşünüyor

Aman o elin kızı onların cocugu için elin çocugu dıyor nasıl bır düşünce yapısıysa

Sız öyle düşünmediğiniz onlara kabul ettırın yenı evlısınız yavas yavas

Bende annemın tek kızıyım

Kayınvalıdemın ıkı kızı var

Her konusmamda benım annem babamın degerli oldugunu uzaktayım dıye görüşemiyorum diye el kızı olmadıgımı söylüyorum anlayana tabi

Gelip kalmakta neymıs evı damı olan insanlar ya kabile gibi

İnsan en rahat kendı evındedır nasıl rahat edıyorlar hiç anlamıyorum

Inan aynı yerdeyım dolmusla gelıp gıdılıyor dıye benımkı bıle kalmaya gelecek nerdeyse

Hiççç kabul etme canım benim baştan kötü ol zaten yakın olunca illaki kötü olacaksın adın gelin çünkü

arkadaşa katılıyorum yani siz gelin olarak daha bi çekici geliyorsunuz heralde kv ye olmaz yanlış

herşey yorar insanı normal maddi manevi an gelir o kadar yolu çekemem bile dersin belki kendi ailene gitmek için

aynen öyle ikimizde burda yanlz kimsemiz yok maddi manevi yoruluyoruz sizinkiler şuzman gelcek bizimkiler bu zaman gelcek bzaen çakışıyr gelecek olanlar onlar gelip uzun kalalım istiyorlar gelince onlar bize birsürü masraf herşyi canı ister kaynamın her gezmede gözü kalır gezerken sağlam evdeyken hasta kayınpederimide parmanda oynatmış adam yaşlanmş zaten hep bir skntı biz daha evlilğimizin ilk yılında bu sıkntılarla boğuşuyoruz çok yorulduk artık bazen düşünüyorum yollarımızı ayırmayı keşke dşyorum izin vermeselerdi evlenmemize

Benim eşim de karadenızlı

Kayınvalidem de aynı sizin ki gibi düşünüyor

Aman o elin kızı onların cocugu için elin çocugu dıyor nasıl bır düşünce yapısıysa

Sız öyle düşünmediğiniz onlara kabul ettırın yenı evlısınız yavas yavas

Bende annemın tek kızıyım

Kayınvalıdemın ıkı kızı var

Her konusmamda benım annem babamın degerli oldugunu uzaktayım dıye görüşemiyorum diye el kızı olmadıgımı söylüyorum anlayana tabi

Gelip kalmakta neymıs evı damı olan insanlar ya kabile gibi

İnsan en rahat kendı evındedır nasıl rahat edıyorlar hiç anlamıyorum

Inan aynı yerdeyım dolmusla gelıp gıdılıyor dıye benımkı bıle kalmaya gelecek nerdeyse

Hiççç kabul etme canım benim baştan kötü ol zaten yakın olunca illaki kötü olacaksın adın gelin çünkü

Evet bak inan yarım saatlik bi yerde otursak gitsek bazı akşamlar kesin bizde sızar kalır kendi kızlarıda başka şehirlerde ama napabilrimm diğer gelini çekmiş restii gidemiyorlar araları bozuk eşimi çok seivyorlar her işlerine koşuyor diye kışın hasta oldu ameliyat oldu bi kızı gelmedi ben bekledim hastanede

böle bi çaresizlikten dolayı ayrılık olurmu sizce o diretiyor ben diretiyorummm böyle hayat mı geçer ayrılık düşncesi dolaşmıyor değil bazen çok üzülüp ağlıyorm kıyamıyor ama onunda anne babası oda kıyamıyor ben nasıl istiyorsam kendi tarafımı oda aynı şeklde kendi tarafını istiyor aslnda biz hiç evlenmemeliymişiz :(

ben söylemek istemedin ayrılıkmı düşünüyosun diye canım sizinkisi ailelere bağlılıkta çok biraz inatlaşmaya gidiyo sanki :31:

aynen öyle ikimizde burda yanlz kimsemiz yok maddi manevi yoruluyoruz sizinkiler şuzman gelcek bizimkiler bu zaman gelcek bzaen çakışıyr gelecek olanlar onlar gelip uzun kalalım istiyorlar gelince onlar bize birsürü masraf herşyi canı ister kaynamın her gezmede gözü kalır gezerken sağlam evdeyken hasta kayınpederimide parmanda oynatmış adam yaşlanmş zaten hep bir skntı biz daha evlilğimizin ilk yılında bu sıkntılarla boğuşuyoruz çok yorulduk artık bazen düşünüyorum yollarımızı ayırmayı keşke dşyorum izin vermeselerdi evlenmemize

Öyle düşünmeyin insanlar ne sorunları aşıp tekrar yollarına devam ediyorlar siz bu konuyu ancak ve ancak eşinizle aşabilirsiniz tekrar söylüyorum eşinizle yumuşak bi şekilde onunda iyi halini kollıyarak oturup güzel güzel konuşun tek çözüm bu sizin için burda ne kadar yorum yapılırsa yapılsın bir sonuca varılmaz.

sinir oluyorum eğer onların memelektine gidersem kesin arada yarım saat lik bir mesafede oturmam lazım ama aaa düşnmek bile istemiyorm ki :52: evet eşim çok düşküns adece ve onlarda eşimi öyle benimsemişlerki hela ya birlikte gidecekler sanki o derece

Senenin 6 ayı sizde kalmalarından iyi değil mi ?
Ayrı düzen herşeyden önemli bence
Hem ailene de gidersin fırsat buldukça kalmaya..

Evet bak inan yarım saatlik bi yerde otursak gitsek bazı akşamlar kesin bizde sızar kalır kendi kızlarıda başka şehirlerde ama napabilrimm diğer gelini çekmiş restii gidemiyorlar araları bozuk eşimi çok seivyorlar her işlerine koşuyor diye kışın hasta oldu ameliyat oldu bi kızı gelmedi ben bekledim hastanede

kızı varken gelininemi düşmüş beklemesi bilmiyorum bizimde gelinimiz var ama hastalıklarında falan el kızının ağzına laf vermem ben bakarım kendi annemede babamada aile kopuk biraz zannımca :26:

kızı varken gelininemi düşmüş beklemesi bilmiyorum bizimde gelinimiz var ama hastalıklarında falan el kızının ağzına laf vermem ben bakarım kendi annemede babamada aile kopuk biraz zannımca :26:

Değiller aslında sadece bir oğullarıyla araları bozuk kızların çocukları var canımm kocaları işten izin alamıyorr eeee bizim kerdeşimiz koşup gelmiş hemen uçmuş zatennn e gelinimizde bekleyi vermiş nede olsa kızları oldum yaa niye gelsinler gelelim edeliim deselerde kardeşleri kardeşcim ben burdayım şuanlık gelmenize gerek yok derseee niye gelsinler ama ben olsam kendi anneme koşa koşa giderim Allah nasıp ettikçe geline bırakmam yani

Aynısından var canım bende de

Yaşayacagın sıkıntıları yasamıs bırı olarak söylüyorum lütfen kabul etme orta yolu bulun einin istediği degıl

Tabi kı annen babanın sıkıntılı günlerinde yanında olmak İster herkes ama böyle bencılce degıl üstelik sen ağaç kavuğundan çıkmadın senınde var anne baban

Bır kere kabul ettın mı ve annesıne bu kadar düşkünse aranız mutlaka bozulur

Ortada cok ıyıymıssınız aslında kalamıyormusunuz orda

Gerekırse tavrını koy

Ben anlamıyorum bız anne babamızı bırakıp kocamızla heryere gıdıyoruz

Bu erkeklerin göbek bağı kesilmiyor herhalde analarıyla

İki erkek anasıyım ödüm kopar herhalde oğlumu gelinimi huzursuz edecem dıye

Kardesımın esine bile agzımdan cıkan laflara dıkkat ederim huzuru bozulmasın kardesımın adım görümce dıye

Allah yardımcın olsun umarım hakkınızda hayırlısı olur

Değiller aslında sadece bir oğullarıyla araları bozuk kızların çocukları var canımm kocaları işten izin alamıyorr eeee bizim kerdeşimiz koşup gelmiş hemen uçmuş zatennn e gelinimizde bekleyi vermiş nede olsa kızları oldum yaa niye gelsinler gelelim edeliim deselerde kardeşleri kardeşcim ben burdayım şuanlık gelmenize gerek yok derseee niye gelsinler ama ben olsam kendi anneme koşa koşa giderim Allah nasıp ettikçe geline bırakmam yani

problemi ancak eşinle çözebilirsin ozaman bu olaya bi dur demeli yada çıkmaza gider iş iyiden iyiye

Evli değilim ama okuyunca ben bile bunaldım sizi düşünemiyorum. Ben yerinizde olsam İstanbul çevrelerinde diretirdim. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer varsa çocuk içinde iyi olur eğitim olanakları açısından da sosyal açıdan da daha iyi, önceliğimiz çocuğumuz olmalı falan derdim :) Eşinizde haklı ailesini düşünmesi güzel ancak tek çocuk değilmiş anladığım kadarıyla. Bu biraz size haksızlık gibi geldi bana.

Zaten mantıklı düşünüldüğünde annen baban orda neden yanlz kaldı memlekette iş yok herkes ekmeğini dışarda aramış biz gidp ne oalcak çocuklarımızda bizi bırakıp gidecek ben çocklarımında böle sıkntılara düşmesini istemem

Yaşayacagın sıkıntıları yasamıs bırı olarak söylüyorum lütfen kabul etme orta yolu bulun einin istediği degıl

Tabi kı annen babanın sıkıntılı günlerinde yanında olmak İster herkes ama böyle bencılce degıl üstelik sen ağaç kavuğundan çıkmadın senınde var anne baban

Gerekırse tavrını koy

Kardesımın esine bile agzımdan cıkan laflara dıkkat ederim huzuru bozulmasın kardesımın adım görümce dıye

wallahi sonuna kadar katılıyorum size her kelimesine :31:

Gerekırse tavrını koy

aynı şekilde bende abimin eşine biz gelinimizin yapmadığımz işi kalmadı abim askerdeyken ben yattm onla korkuyor diye arkdaşlk ettm hamileydi babam herşey doludurr yeridr içirrr di gün boyu yatardı annem yemek hazırlar çamaşıarlrını ütüler yedirrr giydirr koştururdu yanlş bişey dicez diye ödümüz kopar halen daha ararım şakalaşırm aman aramız açılmasın ii olsunlar ii olalım diye hayatlarına hiç müdahale etmeyiz nasıl isterlerse öle yaşasınlar bazı insanlar bu bu düşneler yok ramazanda bize geleceklermiş bayramda bizimkilere birlikte geçecekmişisz :53::53::53: böle kaldm yaw benimde uzaktan gelen akrabalım olarak annemle hasret gidercem belki özelim olacak gitiğimdende birşey anlamayacağım o zaman böle bir düşncemi var ya Allahtan ne yapıp edip caydırdm gittiler şimdi evlerine.ortada bi eyrde oturduğumzdada işte sık sk gelmeler gitmeler kurtuluş yok :/

Gerekırse tavrını koy

aynı şekilde bende abimin eşine biz gelinimizin yapmadığımz işi kalmadı abim askerdeyken ben yattm onla korkuyor diye arkdaşlk ettm hamileydi babam herşey doludurr yeridr içirrr di gün boyu yatardı annem yemek hazırlar çamaşıarlrını ütüler yedirrr giydirr koştururdu yanlş bişey dicez diye ödümüz kopar halen daha ararım şakalaşırm aman aramız açılmasın ii olsunlar ii olalım diye hayatlarına hiç müdahale etmeyiz nasıl isterlerse öle yaşasınlar bazı insanlar bu bu düşneler yok ramazanda bize geleceklermiş bayramda bizimkilere birlikte geçecekmişisz :53::53::53: böle kaldm yaw benimde uzaktan gelen akrabalım olarak annemle hasret gidercem belki özelim olacak gitiğimdende birşey anlamayacağım o zaman böle bir düşncemi var ya Allahtan ne yapıp edip caydırdm gittiler şimdi evlerine.ortada bi eyrde oturduğumzdada işte sık sk gelmeler gitmeler kurtuluş yok :/

wallahi sonuna kadar katılıyorum size her kelimesine :31:

:31:

Çok doluyum bu konularda içimde fırtınalar kopuyorda forum dıye içimdekileri dısarı ancak bu kadar çıkarabiliyorum

Konu sahıbı arkadasım erken farketmıs o yuzden avantajlı

Yaşayarak tecrübe etmek daha acı verıyor ve malesef yasanılanlar hiç unutulmuyor o kalp kırıklıgı hiç geçmiyor

Eşi umarım anlayısla karsılar

Bırbırlerını kırıp üzmeden orta yolu bulurlar

Sevgı kolay bulunmuyor kaybetmemek lazım bız cabalıyoruz keske karsımızdakılerde bıraz cabalası ve anlayıslı olsa

Evet işte o sıkıntınız var haklısınız ama onlara yakın olsanız hıc paçanızı kurtaramayacaksızın

Hep dip dipe

Bıde ailenız cok uzakta kalacak

O gider gelirsin kalırsınlar yalannnnnn

Hem çalısıyosun izin işin hem yol uzak hem gidip gelırsın dıyen eşini doldurusa getıren kayınvalide derdin olacak

Tam sen gıtmeye karar vereceksın hasta olacak

Oğlud egıl sen bakmak zorunda kalacaksın

Cocuk olacak gıdemeyeceksın

Arkadasım valla suan gıdıyorum valızımı hazırladım desen tanıyor olsa yapma dıye dız cökerdim diyeyım anlatmama gerek yok sen anla

Back
X