- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
erkek arkadaşım askere gidecek. İki yıldır beraberiz yazmıştım daha önce. Bizim aileler tanıştı ama babam şimdilik kalsın askerlik ve iş hallolsun dedi. bir ay içinde askere gidecek sevgilim asker uğurlaması, asker eğlencesine gitmek istiyorum hemde çok fazla. Ailesi ailecek davet ediyor bizi ama ne annem ne babam gitmeyi asla kabul etmiyor. Normalde uygun kaçmaz hakkımda yanlış düşünürler diye sevgilimde istemez ama çok istiyor gitmemi. Normalde güçlüdür kişilik anlamında kolay kolay yansıtmaz bişeyi ama askerlik ve askerlik psikolojisinden çok korkuyor. Yani o gün bana çok ihtiyacı olacak napıcam 
Abim yardım ederdi belki ama annem çok sert tepki verdi. Öyle olsa bile erkek arkadaşımın babası tam tarih verirse o gün burdan iskenderuna gitmem çok riskli
içim sıkılıyor napıcagımı bilmiyorum yanında olmaya benimde onunda ihtiyacı var. Aklım fikrim bunda

Abim yardım ederdi belki ama annem çok sert tepki verdi. Öyle olsa bile erkek arkadaşımın babası tam tarih verirse o gün burdan iskenderuna gitmem çok riskli