• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresiz, hemde çok..

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
Merhaba kızlar teyzemle ilgili acıyorum bu konuyu...
Eşi kızları yaşında evlı ve bır cocuğu olan kadınla eşini aldatıyor.elinde ne var yoksa kadına ve cocuğa yedırıyor eşine ve kendı cocuklarına gelınce para yok deyıp,karsı tarafın evını donatıp altına da arabasını alıp cocuğuda özel kreşe verıyor.bunları utanmadan inkar edıp eşi ve cocukları evden kovmasına rağmen gene eve gelıyor.metresıne 600 tl verırken karısıa 60 tl verıyor.teyzemınde 3 cocuğu var bırı evlı diğeri evlenmek üzere sözünde eşi kızımın sözü olucak para lazım dıyor adam param yok dıyor ama evdızden gidip ı kadaına 2 bin tl bılgısayar 1 bın tl telefon alıyor..arada eve gelmıyor ve herkese yalan söyluyor arsızlaşmış artık.teyzem ne yapıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ama boşanmıyor yada boşanamıyor neden mı evlenıcek olan kızını ve üniversitede okuyan cocuğunu kımselere muhcat etmemk istiyor..bu belkı sıze saçma gelıcek ama annelık işte evlatlarım için diyor en büyük oğluda borçları nedeıyle sadece manevı olarak yanlarında oluyor ama desteğini hıç eksık etmıyor babasıyla karşılaşmamak için gündüz gelıp gidiyor.ben bu kadar anlatabılıyorum ama inananın çok canı acıyor 50 yaşında ne bu benım başıma gelen kıme nereye giderim ne yaparım ben diyor kı evlatlarını sonuna kadar arkasında ama kımseye yük olmakta istemıyor..şimdi size bır şeyler soracağım.
Teyzemın üstüne bır ev var kırada ama parasını kocası alıyor.2 tane daha daire var oturdukları ve kırada olan bunlarda kocasının abısının üzerine ve bırde oğlunun üzerine olan ama kocasının kullandığı bır araba..birde adamın meklı maaşo var yarısı kredıye gidiyor kadın için kredı çekmış yarısıda ünv giden cocuğunda.şimdi teyzem için boşanma davası acacağız tecrübelı olan rkadaslar teuzemın üstüne olan ev oturduğu ev ve arabayı alabılırmı ya nafaka alabılrımı kı o kadınada dava acıcak.. Bu yolda ne yapabılırız burası küçük yer önce internetten araştırıp bılınclı hareket etmek istiyoruz..yardım edın lütfen akıl verın avukat ve mahkeme masraflarını kım ödicek ne kadar tutar kadın calışmıyor elınde avucunda yok bışey......

aaa çok üzüldüm ya ALLAH yardım etsin teyzene :50: eniştenizde ALLAH ından bulur merak etmeyin..gerçekten çok üzüldüyümü belirtmek istedim..bende merakla bekliyorum cevapları..

Inşallah canım rabbım işini bılır ama insan bazen dayanamayıp isyan edıyor.umarım onun en zor durumunu eşine ve cocuklarına gösterır hoş o zaten kımsenın yüzüne bakamıyor herkes ne haltlar yedığını bılıyor ,ama akıllanmıyor

bildiğim kadarıyla,teyzenizin üzerine olan ev ve araba 2003 senesinden önce alınıp teyzenizin üzerine yapıldıysa mallar teyzenizin sayılır.ama 2003ten sonra alınan malların hepsi evlilikte ortak oluyor.

Birde bu mallar teyzenize kendi ailesinden miras kalmışsa kocası bunda hak iddia edemez.

dava açmak için avukat tutacaksanız parasını avukatın parasını siz ödüyorsunuz.paranız yoksa barodan sıze ücretsiz bir avukat veriyorlar.

son olarak dava sonuçlandığında dava ve mahkeme masraflarını kaybeden taraf ödüyor.

kadına da tazminat davası acabilirsinz benim tavsiyem teyzeniz delil toplasın aldatıldığına dair. yapılan alışverişlerin faturaları olabilir kadınla adamın birlikteyken çekilmiş fotoları olabilir...adamı işgillendirmeden bir hazırlık süreci yapın.

ayrıca nafaka isteyebilir teyzeniz mahkeme nafaka bağlar da adam ödemezse bu sefer icrayla alabilir hemde ödemediği miktari toplu olarak maaşından kesip size verirler.

ne zor bır durum.bır omur gecır aldatsın.yakında mal kacırmayada calısır gozlerınızı acık tutun farkettırmeden yapın herseyı yoksa yokeder mal varlıklarını.nankor bu erkek mılletı.ben bır donem avukat yanında calısmıstım.barodan avukat almayın kotu demıyorum ama sızın tutacagınız kadar alakalı olmaz.kıyın paraya en ıyısını tutun donuna kadar alın boylesının.

çok teşekkür ederim kızlar en mantıklısıda avukat tutmak bakalım zaman nerelere sürükleyecek bızlerı

ya su duruma bak sınırlendım sımdı
50 yasında 3 cocuk buyutmus bı annenın durumuna bak

yazıklar olsun o adama allah ıslah etsın ya ne mıdesız ne genıs rahat bı adam ya

beterin beteri de varmış.bu erkek milleti çok acımasız ve nankör.kadının yaptığı hiçbir fedekarlığı haketmiyorlar:20:
Allah yardımcın olsun canım

ben olsam inadına boşanmam...ciddiyim bak o adamı da almam eve kira gelirlerine de el koyarım gider o kadına da dava açarım ikisini de süründürürüm ama inadına boşanmam,boşanırsam onlar mutlu olacak çünkü...tiyniyetsiz karaktersiz herif!

bende öyle düşünüyorum aslında sadece kadına dava acılsa yenı yasaya göre 5 bın tl lık para alınabılınır mı bırde çok arsız bunlar adam bununla görüşmeyi kesmıs adam işyerıne kadr gelmıs adam çıkmamış dışarı kadın kapıda beklemış böylelerıyle baş edılmez arz namus rezıl olma umurlarında değil bunların

Merhaba kızlar teyzemle ilgili acıyorum bu konuyu...
Eşi kızları yaşında evlı ve bır cocuğu olan kadınla eşini aldatıyor.elinde ne var yoksa kadına ve cocuğa yedırıyor eşine ve kendı cocuklarına gelınce para yok deyıp,karsı tarafın evını donatıp altına da arabasını alıp cocuğuda özel kreşe verıyor.bunları utanmadan inkar edıp eşi ve cocukları evden kovmasına rağmen gene eve gelıyor.metresıne 600 tl verırken karısıa 60 tl verıyor.teyzemınde 3 cocuğu var bırı evlı diğeri evlenmek üzere sözünde eşi kızımın sözü olucak para lazım dıyor adam param yok dıyor ama evdızden gidip ı kadaına 2 bin tl bılgısayar 1 bın tl telefon alıyor..arada eve gelmıyor ve herkese yalan söyluyor arsızlaşmış artık.teyzem ne yapıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ama boşanmıyor yada boşanamıyor neden mı evlenıcek olan kızını ve üniversitede okuyan cocuğunu kımselere muhcat etmemk istiyor..bu belkı sıze saçma gelıcek ama annelık işte evlatlarım için diyor en büyük oğluda borçları nedeıyle sadece manevı olarak yanlarında oluyor ama desteğini hıç eksık etmıyor babasıyla karşılaşmamak için gündüz gelıp gidiyor.ben bu kadar anlatabılıyorum ama inananın çok canı acıyor 50 yaşında ne bu benım başıma gelen kıme nereye giderim ne yaparım ben diyor kı evlatlarını sonuna kadar arkasında ama kımseye yük olmakta istemıyor..şimdi size bır şeyler soracağım.
Teyzemın üstüne bır ev var kırada ama parasını kocası alıyor.2 tane daha daire var oturdukları ve kırada olan bunlarda kocasının abısının üzerine ve bırde oğlunun üzerine olan ama kocasının kullandığı bır araba..birde adamın meklı maaşo var yarısı kredıye gidiyor kadın için kredı çekmış yarısıda ünv giden cocuğunda.şimdi teyzem için boşanma davası acacağız tecrübelı olan rkadaslar teuzemın üstüne olan ev oturduğu ev ve arabayı alabılırmı ya nafaka alabılrımı kı o kadınada dava acıcak.. Bu yolda ne yapabılırız burası küçük yer önce internetten araştırıp bılınclı hareket etmek istiyoruz..yardım edın lütfen akıl verın avukat ve mahkeme masraflarını kım ödicek ne kadar tutar kadın calışmıyor elınde avucunda yok bışey......

teyzene allah sabır verisn

yazık sıkışmış kalmıs bosasa dicekler boyunca kızın oglun var el çine karışacaksınız ayıp diyecekler

boşamasa kadının zamanla ruhi sıkıntıları çıkacakkk

çok zor bir durum bana kalırsa

hiç kimseyi takmasın muhtacda degil anladıgıma göre bosasın gitsin

Back
X