- Konu Sahibi totemikirdim9
-
daha yeni yine bir kavga günden üne kötüye gidiyor ilk ve tek askım...elimde değil.sürekli hakaretler kötü davranıslar umursamamalar bastan savmalıklar.usandım.3yılımıza grecegmz su günlerde basladıgım yerden cok cok uzaktayım.kme anlatacagımı bilemedim secemedim.ugruna bedensel psikolojik bozukluklar gecirdigm adam benim küçük beyin oldugumu düşünüo laftan anlamadıgımı düşünüyor.sürekli kendine bak he hü beni tahrik edip aglarken bile sinirden daha cok aglatıyor.afedersiniz ama bana bir bokmuşum gibi davranıyor.sürekli diken üstündeym nedesem ne yapsam batıyor.ama bu uzaktan ilişkinin herseyni ben sırtlanıyorum.ben arıyorum ben görüşme planlıyorum sorunlaarıyla ben ilgileniyorum.yanındda kmse olmadıgında bana cok iyi ama genelde düşüncelerimi duıygularımı hç sallamaz oldu.buaralar bi hastalıgım yüzünden agır br tedavi görüyorum iyi değilim ne merhamet ediyo ne bişey.belki onu bile acıtasyon diye düşünüyor nasıl davranacagımı sapıttım normalde müthiş özgüvenli bir insanımdır kırıldı.korkularım var artık benimde.üstüme gelip duruyor.hatalarımı cımbızla cekip ayıkladım.ama herseym sorun sürekli beni küçük görüyor aşşagılıyor kendini yeni havalara sokuyor.bana bir erkek arkadasına bile söylemeyecegi şeyleri söylüo.ama benim için hiç bir şey yapmıyor.hiç emek vermiyor.ne yapıcam cok cıkmazdayım sevdigini biliyorum ama bilmesem o kadar onursuzum ki yazmayım utanıyorum.hastalandım ve o hala üstüme geliyor.bildigim bişey var ömür boyu unutamaz beni.ayrılalım hemen olmasa biriyle birlikte olsun anlar degerimi.o kadar eminim ki.zırt pırt ayrılıp gidip kendini degerli yaptı.bu ilişkide ikimzde en cok onu seviyoruz. aglamaktaan bıktım artık ne olur akıl verin.bir yol gösterin.bittim artık.
biraz sert yazacağım,şimdiden üzgünüm canım ama sarsılıp kendine gelmen lazım...
o kadar benzer bir ilişki yaşadım ki
2,5 yıl sürdü aynı aşağılanmalarla,aynı yanılgılarla ve aynı rahatsızlıklarla
hiçbirşeyi görmedi ne vefa bildi ne de yapılan bir iyiliği
kötü yönlerini törpülerken kavga edip bağırıp çağırmaktansa
sevgimle düzeltebileceğimi sanırken o bırakıp giderdi beni
ve her istediğinde geri gelir,olumlu cevap vermezsem bişekilde alttan girer üstten çıkardı
ben hariç çevremdeki herkes farkındaydı ve defalarca uyardılar
gözü kapalı gittiğimi,salaklık ettiğimi ve ne kadar ezik bir hayat sürdüğümü
söyleyip durdular...
ben de aksine her defasında ona daha fazla gittim
seviyorum ya ne salaklık umrumda ne acizlik ne eziklik
ve tıpkı senin gibi yok diyordum ya sevdigini biliyorum ama bilmesem
tam 2,5 yılım geçti böyle sefil gibi,dilenci gibi bir parça sevgi dilenerek
sonuç mu ; yine her zamanki umursamazlığıyla,rahatlığıyla
hakaretlerini küfürlerini etti ki sebebi de sadece beyimizin oruç nedeniyle sinirlerinin had safhada olması
ve benden başka sinirini çıkaracak bi ezik bulamaması...
ben kırgınlığımı sindirmeye çalışıp gönlümün alınmasını beklerken
o herzaman ki yüzsüzlüğüyle ve ukalaca tavırlarıyla yarım yamalak bi msj attı
evimin önüne geldi tehditlerle cvp vermedim
aynı günün akşamı nette biriyle msjlaşırken ve karşılıklı birbirlerine tlflarını verirken yakaladım
savunma sayılmayan sözleri de ; kız sitede yönetici ve msj attı cvp yazmayayımmı oldu
bana hala sen döneceksin ne diye ayak yapıyosun tavırlarından sonra
o güne kadar ağzımı açmayan ben,hayatında duyamayacağı küfürleri ettim ve hayatımdan def ettim
ne ramazanım kaldı ne bayramım...
herkesten aldığım tepki şuydu ; senin beklediğin buydu ve istediğini aldın sonunda
öyle acı verici bir olay ki yaşanmadan bilinmez
diyeceğim şu ;
böyle hastalıklı ilişkiler hiç iyi sonlara varmıyor,toparlan silkelen ve kendini bu eziklikten çek çıkar bir an önce,yaşadıklarımın aynısını değil benzerini bile yaşamanı istemem.gözlerini aç dışarda herşeye rağmen akan bir hayat var ve bir insan için feda edemeyeceğin kadar değerli bir ömrün.asalak gibi yaşamak kimsenin hakkı değil,hakettiğinde bu değil.lütfen ama lütfen kendini topla,kararlı bir adım at:Saruboceq:
(biraz uzun oldu ama söyleyeceklerimi ancak bu şekilde özetleyebildim)
yne kavga kıyamet sen kimsin ki ne karısıyosun ki sanane yeter rahat bırak beni aşkımın son mahsülleri...seviyorum cok bitmesini hiç istemiyorum ama bitti sanırım.atlatamıycam
zehra abla deyim 21 yasındayım evden uzaga okumaya geldm bitek o vardı...onunla basladım hayata sanki onsuz nasıl olunur hatrlamıyorum bile.ilk aşkım öle cok çaba gösterdim ki anlatsam roman olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?