caresiz hissetmek

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
babam vefat etti. daha aradan 2 hafta geçmeden kardeşlerimle para kavgaları başladı. planları beni evden atmakmis. hemen onun hesabına tutusuvermisler. tek kiz olan benim. çok varliklilar kardeşlerim durumları cok çok iyi. babam vefat eder etmez hanımları ac kurt gibi bekleyip geçmişte annemle babamla olan husumetlerini benden çıkarmaya çalıştılar baban annen bize böyle yaptı demeye basladilar. babamın kaybı bir tarafa bu sıkıntılarla uğraşmaya başladım. ne yapacagimi bilmiyorum calismiyorumda şuan. siz olsanız ne yapardınız

Açlar derdim( aslında başka bir şey derdim de burda yazmayayım) siz kimi kimin evinden kovuyorsunuz? Hayırdır ailemle beraber mı kazandınız parayı derdim. Gözüm görmesin sizi abilerim ve ben hakkımız neyse alırız o kadar. Daha 15 gün olmuş be 40i bekle bari derdim.

Açlar derdim( aslında başka bir şey derdim de burda yazmayayım) siz kimi kimin evinden kovuyorsunuz? Hayırdır ailemle beraber mı kazandınız parayı derdim. Gözüm görmesin sizi abilerim ve ben hakkımız neyse alırız o kadar. Daha 15 gün olmuş be 40i bekle bari derdim.
açlar o kadar zenginliğin içinde düşündükleri para meselesi oldu. durumları oyle boyle degil cok çok fazla iyi

Kac yasindasiniz
Okuyor musunuz
Birlikte mi yasiyorsunuz

O mirasta sizin de hakkiniz var
Kimi nereden kovuyorlar
Allah kardesin de hayirlisini versin

babam vefat etti. daha aradan 2 hafta geçmeden kardeşlerimle para kavgaları başladı. planları beni evden atmakmis. hemen onun hesabına tutusuvermisler. tek kiz olan benim. çok varliklilar kardeşlerim durumları cok çok iyi. babam vefat eder etmez hanımları ac kurt gibi bekleyip geçmişte annemle babamla olan husumetlerini benden çıkarmaya çalıştılar baban annen bize böyle yaptı demeye basladilar. babamın kaybı bir tarafa bu sıkıntılarla uğraşmaya başladım. ne yapacagimi bilmiyorum calismiyorumda şuan. siz olsanız ne yapardınız
İstedikleri kadar kudurabilirler kendi kendilerine, yasal olarak hakkınız olanı söke söke alıp keyfinize bakın.

Anca konuşurlar. Sizi böyle böyle yıldırmaya çalışıyorlar, oyuna gelmeyin. Haklarınıza sahip çıkın mutlaka.

Başınız sağ olsun.

İstedikleri kadar kudurabilirler kendi kendilerine, yasal olarak hakkınız olanı söke söke alıp keyfinize bakın.

Anca konuşurlar. Sizi böyle böyle yıldırmaya çalışıyorlar, oyuna gelmeyin. Haklarınıza sahip çıkın mutlaka.

Başınız sağ olsun.
cok sagolun hakkımı almaya alırım fakat su durumda evler aşırı pahalı ne yaparım diye düşünüyorum

Hakkımı alır ne haliniz varsa görün derim ne yapabilirim ki başka sizin yerinizde olsam

Hakkımı satmıyorum devretmiyorum da de. Zorla da yapamazlar ki. Babamın babannemden kalan bi evde rahmetli amcamla beraber hakkı var. Yengem ne hakkını babama satıyo ne evi satıyo. Babam eli kolu bağlı oturuyor mecbur. Sanıyorum zorla satamazlar

He sen o yüzden bir para mevzusu var sorumsuz ve borç isteyen adam bana yanaşıyor dedin. Avukatlarla görüş ilk iş olarak. belli ki doğudasın hukuki yollarla kendini koru mutlaka.

Bölümün ne, hemen işe girsen özel sektör vs?

Hakkımı satmıyorum devretmiyorum da de. Zorla da yapamazlar ki. Babamın babannemden kalan bi evde rahmetli amcamla beraber hakkı var. Yengem ne hakkını babama satıyo ne evi satıyo. Babam eli kolu bağlı oturuyor mecbur. Sanıyorum zorla satamazlar
Mirasın bölünmesi için dava açarlarsa en son ihtimal mahkeme satıp parayı böler taraflara

Benim dedem(üvey) vefat ettikten sonra kızı,dedemin maaşını almıştı.hemen hiç beklemeden.
Hem eşinden maaş alıyor,hem kira gelirleri var,hem evleri,yazlıkları,arabaları var.
Yazık anneannem çok ağlamıştı zaten ne kadar alıyorum durumum da ortada diye.
Hala o parayı üvey halam bölüyor anneanneme bizler destek oluyoruz.

Yakınımiz ölünce anlıyoruz bu para mevzularini.
Yazık insan çok acıyor o insanlara.
Ölünün arkasından hespa kitap işine düşenlere ben çok açıyorum.yatacak yerleri yok onların.
Bı bekleyin de toprağı kurusun ya 😢
Mahkeme açın hakkınızı koruyun 🙏

Tamam ölüm hak miras helal ama ne bu acele yahuuu ölmediniz ya parasızlıktan kaba bi tabir ama karga leşini bekler gibi beklemişler Allah evladında hayırlısını versin

Başınız sağolsun öncelikle. Fakirin gözü daha tok olur zaten sizin kardeşlerinizin durumu çok iyi ama gözü aç o kesin. Babanızın ölüm raporu fotokopisini alıp bulunduğunuz ilin SGK binasına gidip dilekçe verin.kapida onlar sizi ilgili birime yönlendirir en geç iki ay içerisinde babanızın maaşı size bağlanır bu sizin resmi hakkınız sizin ibaniniza yatar kimse kuruşuna dokunamaz. Mal paylaşımı içinde zaten onlar veraset çıkartır ne satılsa hissenizi alırsınız . Aydınlık ferah Güvenlikli 1+1 paranız yeterse 2+1 yeni güzel bir sitede kendinize yeni bir daire alın.zaten ev değiştirmek sizede iyi gelir yoksa insan daha zor atlatıyor bu zor donemlerini.babanizdan alacağınız maaşla faturalarınızı taksitlerinizi ödersiniz.kendinizde bu arada bir işe girersiniz bu sizede iyi gelir toplarisniz durumu o aclarlada mesafe koyarsınız .rabbim yar ve yardımcınız olsun

Arsızla başa çıkmak zordur avukatla görüş açlara yedirme hakkını.

Benimde babam 2 hafta önce vefat etti benide abi kılıklı yaratık evden göndermeye çalışıyor. Aynı durumdayım. Bukadar mi tesadüf olur? 😔

bu hafta şöyle bir söz okudum ve çok etkilendim düşününce çok doğru oldugunu anladım

dostunu yakın tut düşmanını zaten annen doğurur , diye

Back
X