- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
Öncelikle başınız sağolsun. Yasal olan hiç bir hakkınızdan asla kimse için vaz geçmeyin. İnsanlara anasının babasının acısını bile yaşayamadan saldıran bu tiplerin hiç bir şekilde hakkınızı yemesine, sizi korkutmalarına ve hayatınıza karışmalarına izin vermeyin.babam vefat etti. daha aradan 2 hafta geçmeden kardeşlerimle para kavgaları başladı. planları beni evden atmakmis. hemen onun hesabına tutusuvermisler. tek kiz olan benim. çok varliklilar kardeşlerim durumları cok çok iyi. babam vefat eder etmez hanımları ac kurt gibi bekleyip geçmişte annemle babamla olan husumetlerini benden çıkarmaya çalıştılar baban annen bize böyle yaptı demeye basladilar. babamın kaybı bir tarafa bu sıkıntılarla uğraşmaya başladım. ne yapacagimi bilmiyorum calismiyorumda şuan. siz olsanız ne yapardınız
Uzlaşamıyorsanız herşey satılsın ve yasal olarak paylaşılsın. Ben anlamam diyorsanız makul bir miktarda borç bulup avukat tutun. Satışlar yapılınca avukata da ödeme yaparsınız,borcunuzu da ödersiniz O abilerinize de (abi denmez onlara da neyse!) yazıklar olsun size! Bir tane öz kız kardeşinize iki kuruşluk mal ve para için gözünüz dönüp saldırdığınızı iyi ki annem babam görmedi deyin. Madem öyle avukatımla görüşün bundan sonra ve beni unutun deyin
Neden biliyor musunuz? Bu tipler bugün gözü dönmüş akbabalar gibi sizin haklarınızı yemek isterken yarın bir gün de vay bizden habersiz adım atamazsın, vay tek başına yaşayamazsın, kimden izin aldın, namusumuzsun ne çalışması seni filancayla evlendireceğiz bla bla bla diye başınızın etini yerler
Yasal paylaşımlar yapılsın, gerekirse paranızı alır, kiraya çıkar, işe başlar yeni bir hayat kurarsınız kendinize. O kişilerle de asla muhatap olmaz, hayatınıza karışmalarına izin vermezsiniz