çaresiz kaldığımı hissediyorum

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
kızlar hepinize merhabalar,

çevremde bir bayan var tam olarak neyim olduğunu söyleyemeceğim çünkü sitede beni tanıyanlar var.bu bayan kendine uyuşturucu iğne yapıyormuş ..1 yılda tam olarak 3 iş değiştirdi
ilk iş yerinde kendine iğne yapıyor dıye dedikodu cıkarmıslar hakkımda dedi ve işi bıraktı.ikinci iş yerinde ise hastaneden ilaç çalınmış,benim üzerime kaldı dedi orayıda bıraktı..üçüncü iş yerinde de kavga ettik bıraktım deyince şüphelendim..işimi gücümü bıraktım ve bıraktığı hastaneye gittim ve neden işi bıraktıgını sordugumda ilaç çalındıgını ve anormal hareketlerının oldugunu ve kendıne ılac yaptıklarından şüphelendiklerini söylediler.şimdi bu bayan sağlıkçı .kendisiyle bu durumu konusabılırım ama kabul edermı bılemıyorum..ailesiyle konusabılırım bu konuyu ama cozum olurmu onuda bılmıyorum.bas hemsırenın bana dedıgı calısması dogru degıl tek yapacagınız bunu bır hastaneye yatırmak dedı..aslında suan ne yapacagımı bılemıyorum.ilk defa boyle bır durumla karsılastım ..suankı durumu nedır ..hangı duzeyde bagımlıdır..bu konuda ne yapılır gercekten caresızım..yardımlarınıza ıhtıyacım var.gercekten kız cok sevdıgım bırı zamanından berı cok ıyılıgını gordum..yapacagım herhangı bır hareket ona zarar versın ıstemıyorum

birlikte sakin bir ortam yaratıp gizelce konuşmayı denemelisiniz bence.durumunu devam ettiriyorsa ailesiyle acil olarak konuşulmalı fakat neden niçin nasıl değilde bir an önce daha fazla zarar görmeden nasıl kurtula bilir onun düşüncesinde olunmalı tabiki ailenin anlayışı çok önemli..
belkide yakınlılığınızdan dolayı sizde ikna edersiniz tedaviye...
çok başındasın düzelmen çok zaman almıycak falan derseniz ikna olacak insallah..

çok üzüldüm arkadaşınız adına bence yaınnda olup destek olmanız çok güzel düzelir inşallah güzel haberlerini alırız.

ben olsam işimi gücümü bırakıp herhalde neden cıktı dıye gıdıp ılgılenmezdım yıl 2013 dısarıda neler neler oluyor, ugrasmazdım dıye dusundum
o yuzden bu kısı kımınız oluyor? butun yapacaklarınız yakınlık derecenızle baglı dıyebılırım

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

sıtede yakınlarım oldugunu vurgulamıstım.yakınım oluyor yanı ugranda bıseyler yapmam gereken bırı benım ıcın...

İgne mi yapiyor hap mi caliyor anlamadim.

Eger igneden supheleniyorsaniz bir t shirt alma bahanesi ile kollarini gorebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…