afedersin de beyin herkeste var bilirdim ben. yaptığını düşünemiyor mu:umursamaz:
garip olanda senin bundan zevk alır gibi hala onunla devam etmen. eğer doğruysa annesi bile söylemiş "seninki sevmek değil süründürmek" diye. sürünmek hoşunuza gidiyor heraldeguclubacismile
bu adam seni fena kafalıyor bencealsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile sürünmek hoşuma mı gidiyo hıımbilmiyorumkismile
hayatıma giren ikinci kişi bu zaten...ilk sevgilim bana senin bu umursamaz tavırların beni bıktırdı diyo die ayrılmıştık :lepi: yay burcuyum özgürlüğüne düştün sıkıntıya gelemyen asabi ya gerçekten seviyorum -tatlicadiarzu-yada zevk alıyorum
bilmiyorum....
Sizsiz yaşayamıyorsa, bir zahmet aynı hatayı yapıp, sizi de kaybetmeyi göze almasın.
Baktığınızı bile bile, bunu yapmaya devam ediyorsa, size değer vermiyor ve kaybetmeyi de göze almış demektir bana göre.
Bence sizsiz yaşayabilirde, o erotik şeylere bakmadan yaşayamaz heralde.
kaydirigubbakcemile sürünmek hoşuma mı gidiyo hıımbilmiyorumkismile
hayatıma giren ikinci kişi bu zaten...ilk sevgilim bana senin bu umursamaz tavırların beni bıktırdı diyo die ayrılmıştık :lepi: yay burcuyum özgürlüğüne düştün sıkıntıya gelemyen asabi ya gerçekten seviyorum -tatlicadiarzu-yada zevk alıyorum
bilmiyorum....
bi program var onunla girilebliyo..karşı tarafında onaylaması geriyo kaydirigubbakcemile2
burdan okuyup araştırdım ben oluyo..neyseki benimkinin pc temiz çıktı..boshayallersmile
adaşız galiba delikafadulden çok üzüldüm senin adına..senin yerinde olsam çoktan kapının önüne koymuştum ben:lepi:
Sizsiz yaşayamıyorsa, bir zahmet aynı hatayı yapıp, sizi de kaybetmeyi göze almasın.
Baktığınızı bile bile, bunu yapmaya devam ediyorsa, size değer vermiyor ve kaybetmeyi de göze almış demektir bana göre.
Bence sizsiz yaşayabilirde, o erotik şeylere bakmadan yaşayamaz heralde.
anlayamadıgım zaten bunları yapınca ellerıne ne gecıyor :enbuyukkk:
cok kısı var aynen bunu yapan laelaelaelaelae
ne desem bılemedım ama uzucu bır durum akannehir