Çaresiz olmasam yazmadım bana yardımcı olurmusunuz?

Yok tatlım evli değil utangaç sadece acilamio gbi zannediyordum ama yazilanlara bakılırsa çok yaniliyormusum napalım kısmet o benimse bana yazildysa bisekilde olur ama değilse dövünüp yırtınmanın bir anlamı yok
Bence sen kendini inandırmışsın çok emin konuşuyorsun oooo ben ne evliler gördüm bekardan daha bekar olan etrafındakiler bile bilmez evliliğini... yada sevgilisi vardır siz bakınca bakıyor sırf egosundan gelmiyordur çekingen olsa birini koyardı aracı olarak yada ne bileyim kağıda yazar gönderirdi 4 yıl Can'ım 4 yıl bu dört yılda millet evleniyor koca koca fakülteler bitiriyor sizde gram ilerleme yok bayanlar adım atmaz ama erkek muhakkak adım atar. Eşimle ben aynı işyerindeydik ve hiç bakışmadık bile düşün 3 ay flört 6 ay nişan 4 yıllık evliyim 3 yaşına girecek çocuğum var bilmem anlatabildim mi:KK51:

Bence sen kendini inandırmışsın çok emin konuşuyorsun oooo ben ne evliler gördüm bekardan daha bekar olan etrafındakiler bile bilmez evliliğini... yada sevgilisi vardır siz bakınca bakıyor sırf egosundan gelmiyordur çekingen olsa birini koyardı aracı olarak yada ne bileyim kağıda yazar gönderirdi 4 yıl Can'ım 4 yıl bu dört yılda millet evleniyor koca koca fakülteler bitiriyor sizde gram ilerleme yok bayanlar adım atmaz ama erkek muhakkak adım atar. Eşimle ben aynı işyerindeydik ve hiç bakışmadık bile düşün 3 ay flört 6 ay nişan 4 yıllık evliyim 3 yaşına girecek çocuğum var bilmem anlatabildim mi:KK51:
Haklisiniz bnde onu geçmişe gömme yi planlıyorum artık hickimseyide istemiycem keşke hiçbişey hissedemeseydim o zaman daha kolay olurdu hersey ama biticek bunuda basaricam beni istemeyeni ben hiç istemem artık gelse bile olmucak

Haklisiniz bnde onu geçmişe gömme yi planlıyorum artık hickimseyide istemiycem keşke hiçbişey hissedemeseydim o zaman daha kolay olurdu hersey ama biticek bunuda basaricam beni istemeyeni ben hiç istemem artık gelse bile olmucak
İyiki burada konuyu açmışım en azından mantıklı kararlar almaya başladım emeği geçen herkese çook teşekkür ederim

Daha yaşın kaç ki o düşünsün o yaşta nasıl bulacağını tavlayacağını.... Senin 4 yılını heba etmiş boşver sevmiş bile sayılmazsın gerçek bir ilişkin olduğunda anlarsın... Biri bana 3 gün baksa dördüncü gün çuff çuuufffff derdim inan :cool:

Arkadaşım arkana bakmadan kaç :KK53:
Sen iyi niyetinden utangaç felan diyosun ama 4 yıl olmuş bu utangaçlık olamaz. Bazı insanlar gözleriyle flört etmeyi sever. İstersen internetten araştırabilirsin.

Anlattığına göre bence sadece flört etmeyi seven biri o kadar. Daha genceciksin. Emin ol karşına daha çok seveceğin ve seni de çok sevecek kişiler çıkar. Bak 20 yaşından beri kimseyi almamışsın hayatına ne yapacaksın 30 yaşına kadar mı bekliceksin? Yazık değil mi sana.

Daha yaşın kaç ki o düşünsün o yaşta nasıl bulacağını tavlayacağını.... Senin 4 yılını heba etmiş boşver sevmiş bile sayılmazsın gerçek bir ilişkin olduğunda anlarsın... Biri bana 3 gün baksa dördüncü gün çuff çuuufffff derdim inan :cool:
Ben iyi dayanmisim demekki birgün çıkar gelir bir mucize olur umuduyla bekledim hep ama o mucize hiç gelmycek sanirim

Vazgeç bu sevdadan.Koskoca herif bu kadar zaman adım atamaz mıydı ?
O kadar gidip gelmişsin,telefonunu bile alırdı bir bahaneyle.Seninle konuşamasa arkadaşınla konuşurdu,seni sorardı.
Bence tek kesiştiği sen değilsindir.

Hiç kimseyi istemeyeceğim deme daha çook gençsin, ama bundan böyle kimseye böyle bakışa bakışa yıllarını verme tabi..
Yarın öbür gün gerçekten birini sevip bir ilişki yaşadığında meğer anca benim aklımı kurcalayarak kendine çekmiş, aşık falan değilmişim, diyeceksin zaten.

Sen sakın umutsuz olma. Biraz mantık biraz duygu, dengeli olursa daha güzel olur her şey.

Bir dahaki sefere birinden hoşlanınca hemen yeniyken aç konuyu buraya, daha en baştan sana yol yordam taktik gösteren ablaların olur. Burada bir konuya öyle yüzlerce yorum yapıldı, sana da yapılır hiç merak etme. hadi bakalım umutsuzluğa düşme, daha hayat senin yaşında yeni başlıyor, geçmişi ardında bırak, umutlu ol bugününden de yarınından da olur mu :KK66:

Back
X