- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir adam var kendisinden çok hoşlanıyorum nasıl oldu anlayamadım ama kndisini görünce yüreğim yerinden cikicakmis gbi oluyo çok heyecan yapıyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor ama gel gelelim acilamiyorum çocuğa onunda hislerinden tam emin olamıyorum devamli bakisiyoruz çalıştığı yerin önünden geçerken kapıya falan cikio kafamı arkaya cevirdigimde bana bakıo olup yanına girdigimdede ise işim var benim dio gtmio çağıran kişilerin yanına bana bkmayida kesmio hatta bir arkadasmla konusurken bile ne konustugumu anlamak icinmidir nedir bana dönük oluo yüzüama ben çok korkuyorum reddedilmkten napicam çok kötü oluyorum böyle ne ondan bir tepki var nede ben bir adım atabiliyorum
B
bende öyle düşünüyorum bi bayan olarak açılmak çok saçma olur böyle dört yıldır suruo ne o konuşuo nede ben
Bende aynı düşüncedeyim askimdan gebericemi bilsem yinede adım atmamsakın adım atmayın
eğer engeli yoksa kendi gelip açılsın
Çoğu kez ben bakmıyorum ama o bakıo yanimdakilere soruyorum baktığını soyluyorar bide kendi ağzıyla demiş hayatımda kimse yok diye tesadüfen duydum bndeYanlis anlama ama 4 yil da insan sevse gelir 400 kere soylerdi ....hayatinda başkası olabilir sen bakiyorsun diye bakiyordur
Çoğu kez ben bakmıyorum ama o bakıo yanimdakilere soruyorum baktığını soyluyorar bide kendi ağzıyla demiş hayatımda kimse yok diye tesadüfen duydum bnde
Ben de sonradan gördüm, önce ondan bekle adımı ve tanımıyorken çok kaptırma demiştim ama.. inşallah kurtarır kendini konu sahibi artık takıntıya dönüşmüş sanki
Çok teşekkür ederim banada çok iyi bir tecrübe oldu asla açılmam zaten düşünmüyordum artık emin oldum aynısı bnimde başıma gelebilir Allah yazmasinSakiin ama sakin acilma arkadasim. Benim de basima benzer bi olay geldi acildim ve hayatimdaki en buyuk pismanliklardan biridir. Sadece bakma da degil cocuk 1 sene boyunca neler neler yapmadi her gittigim yere gelirdi surekli karsidan bakip gulumserdi boyle hatta basta asik bile degildim kendine zorla asik ettirdi boyle yavas yavas. Hatta arkadaslarina yanimdan gecerken benimki dedigini bile duymustum daha neler neler. Ama sonuc ne oldu beyefendinin sevgilisi varmis hatta ayni anda baska birinden daha hoslaniyormus falan filan. Yani yok efendim oyle masum suratli boyle cekingen cocuk surekli bakiyor bana asik diye dusunmeyin hanimlar valla. Hatta seni seviyorum diyene de cok guvenmeyeceksin bu devirde.
Denedim cook şaşırdı halime böyle sanki tatlı bi gülümseme oldu yüzünde bi farklı baktı yani4 yılda sadece bakistiysanız bundan sonra da anca bakışırsınız gibi geliyor bana...
Ama yine de onun karşısına farklı ve dikkat çekici bi şekilde çıkın derim böylece ortada bi şey varsa anlayabilirsiniz. Mesela saçınızı boyatıp, fön cektirip daha hoş elbiseler giyebilirsiniz yalnız farkedilir şekilde bi şey yapmanız lazım yani maksat adamın dikkatini çekmek. Hatta yanına gidip öylesine kısa bi soru sorup azıcık konuşabilirsiniz. Belki bi işe yarar.
Yok tatlım evli değil utangaç sadece acilamio gbi zannediyordum ama yazilanlara bakılırsa çok yaniliyormusum napalım kısmet o benimse bana yazildysa bisekilde olur ama değilse dövünüp yırtınmanın bir anlamı yokYuhh ya bu devirde bir bayan ile iki kez gözgöze gelsen hemen yanaşır konuşur falan bu ne yaaa 4 yıl arka sokaklar diziyle yarışa mı girdin daha kaç sezon sonra merhaba diyecek her adımı 4-5 yıl sürecekse 90 yaşında kavuşursunuz artık.... Evli olduğundan şüphe ediyorum![]()
Denedim cook şaşırdı halime böyle sanki tatlı bi gülümseme oldu yüzünde bi farklı baktı yani