Çaresiz ve umutsuz hissediyorum, halilelegime bile sevinemiyorum

AsudeMeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
82
56
38
Merhaba arkadaşlar. 6 yil sonra hamile kaldim cok sukur. Sorun su ki esimi seviyorum, iyi bir insan...ama..
Esimin şartları beni cok yoruyor.Memurum, onun memleketi,onun sulalesi, onun ... Eşim ticaretle ugrasiyor isleri iyi gitmiyor. Benim aileme yardim ettim, onun ailesine, borclar derken 7 yildir eksideyiz. Birikim yapmak bir yana, esim dolandırdığı ve açığını hala kapatamadigi icin iki yakamiz bir araya gelmiyor. Bebegim benim tek avuntum. Tek maasli arkadaslarimiz ev aldilar, arabalari bile bizden iyi. Normalde takmiyordum ama... artık dayanamiyorum. Keske calismasaydim belki maddi manevi daha rahat olurdum diyorum, cunku maasimin bereketi yok...Kizima bu sartlarda nasil gelecek hazirlarim endisesi sardi. Bana birikim yapma ve bu umutsuzluk konusunda yardimci olup dua eder misiniz???

Bu konuda pek yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama dua konusunda oldukça iyiyim
Ama ne zaman para konusunu ne kadar düşünüp kendimi siksam iyice batiyorum.:) biraz da hamilesiniz onun da verdiği hassaslik var her insanin hayati yaşam tarzi farklidir kimileri dogustan zengin kimileri sonradan kazanir sonucta ailenizede yardim etmissiniz normal birileriyle kendinizi kiyaslayip uzmeyin huzur ve sağlık olduktan sonra. Allah c.c izniyle parada olur herseyde

Teşekkür ederim. Gercekten hamilelik cok hassas olmama ve takmadigim seyleri takmama neden oldu. Iyi ki esim cok iyi bir insan. Hamile kalmadan buralarda ne udim var, sıkıntı cekmeye mi geldim derdim sinirlenip aglayinca. Ailem sagolsun hep telkinde bulundu bebek olsun borclar biter elbet, birbirinize sahip cikin diye... Bu gun daha umutluyum.. Birikim konusunu da arastiracagm... hayirlisi. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…