canım ya sözlerin üzdü beni.neden kendini bu kadar harap ediyorsun.su akıp yatağını bulacak merak etme.seviyorum diyorsun sevgin gerçekmi.hiç tarttınmı kendini.eğer gerçekse sevgin aranızdaki mesafe vız gelir.rüzgar mumu söndürür yangını çoşturur biliyorsun değilmi.madem senin hakkına özlemle sevmek düştü.o halde hakkını vererk yaşa.hem özle hem de sev hemde bekle.yok yapamıyorum diyorsan o zaman yorma kendini demekki sevgin gerçek değil. bence önce sen bunun kararına bi var.sonra özleyerek sevmek ne güzeldir bilirim ben.acıtırı çok yorar bir çok şeyden mahrum kalırsın ama zoru başarırsın.güçlenirsin sen güçlendikce sevgin güçlenir.se güçlendikce seni sevn güçlenir.sana sevgisi güçlenir.yanında olduğun birini sevmek kolay.işten çıkınca her akşam buluşup bişeler yaparak,her boşlukta birbirinin yanında olarak sevmek kolay.işte bana şöyle baktı,gelirken şunu getirdi bugün şunu giymiş çok yakışmıştı,bugün bunu giysem beni daha çok beğenirmiydi diyerek sevmek kolay.asıl sevmek onu bir bakışla yollamak,o son bakışa hapsolmak,onun zihninde o son görüntüyle kalarak sevmek.madem seviyorsun katlanacaksın bekleyeceksin aslanlar gibi.geceleri bu saatlerde şikayetlerin artacak belki ama sabah uyandığında işe gitmek için yola çıktığında elele olanlara bakarak özlemlerinle seveceksin uzaktaki sevgilini.