Çaresizim artık

kadbuktas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
71
14
38
Eşim bana artık sürekli kızıyor.ne yapacağımı bilemiyorum.ağustos 8 eşimin doğum günü 10 ağustos ikiz bebeklerimin 1.yaş günü bizim ise 3.evlilik yıldönümümüzdü.sadece annemler kayınvalidemler ve kardeşlerimiz vardı kutlamak için.hediyeleri açarken bi poşet aldım elime kayınvalidem elimden çekti aldı poşeti ve eşime verdi kot tişört almışlar çocuklarıma ise ayakkabı.3 yıldır benim asla doğum günümü kutlamadılar.kendi doğum günlerinde ben hep gittim.anneler gününde gittim.bana kimse bişey demedi.eşim kardeşleriyle annesine altın kolye alırken benim hiçbirşeyden haberin yoktu.neyse doğum günü bitti herkes evine gitti.bana bişey demedikleri için çocuklarıma ve eşime alıp beni saymadıkları çok zoruma gitti hüngür hüngür ağladım.eşim ne olduğunu sordu bende söylesem sen tavır yapacaksın söylemezsem ben iki ağlar unuturum dedim sonra neden beni saymadıklarını beni saymaları için ne yapmam gerektiğini sordum.keşke sormasaydım.bişey söylemeseydim.eşim benden soğuduğunu söyledi.ağustosun 10nundan beri huzurum yok.konuşmaya çalışıyorum assla yaklaşmıyo.hiçbirşey yokmuş gibi de davrandım ama olmadı.benim ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin nasıl davranmalıyım eskiye dönebilmem için

Çalışıyor musunuz? Konu ailenize gitti mi?

Eşinizin durumu nasıl ? madem soğumuş tazminat verip seni boşasın sende hayatına bakarsın.

Erkekler nasıl hoyrat ya asla tamir etmek gibi niyetleri yok hep kır dök..

Onun ailesi de aile değil o adamda adam değil..

Siz de onları yok sayın mesela.. yani burda üzülüp aglamak yerine , dik durmalı onları umursamadiginizi göstermelisiniz. Doğum günü anneler günü umrunuzda olmasın kutlamayın hic birini
Esinizle araniz bozulmasin die yapiyorsaniz hic yapmayin baksanıza hiçbir sey yapmadiginiz halde sizden soğumuş..kendinizi üzer ezerseniz daha cok ezerler.. o sizin ailenize o kadar deger veriyor mu peki.. bir de sadece bu sebepten mi soğumuş beyefendi

eşine alıp seni saymadıkları derken sadece çocuklarla eşinin doğumgünüymüş anladığım kadarıyla. Yıldönümünüz diye size hediye almaları gerekmez onu eşiniz almalı. Eşinize ailesiyle ilgili sitem etmeyin bana hediye almadın diye sitem edin. Ailesindende beklentiye girmezseniz daha mutlu olursunuz size ne kadar yakınlarsa sizde onlara o kadar yakın davranın

Nekadar beklenti icindesiniz sasirdim
Esimin ailesi de boyle beklenti icindeydi
Sürekli arayip soracakmışım hicbirini yapmadim bayramlar haric
Şuan esim bana soğudum bundan dolayi dese sen bilirsin derim
Kimse kimsenin ailesine boyle jestler yapmak zorunda degil
Cok gereksiz

3 yıldır d.gününüzü kutlamıyorlarsa neden hala beklenti içindesiniz ki?
Ne kaa köfte o kaa ekmek.
Madem sizi yok sayıyorlar değer vermiyorlar sizde onlara değer vermeseydiniz.
Ayrıca soğudum diyen eşin ağzına tuvalet terliğinin tersiyle şaks diye vurmak gerekir ki kendine gele aksi takdirde at çöpe.
Eşiniz iğrenç bir adam ayrıca hem problem ne diye soruyor hem çözüm üretmek yerine yeni bir problem yaratıyor.

Böyle şeyler için ne kendimi üzerim ne eşimi.. Onlar sizi önemsemiyorsa siz niye çaba içine giriyorsunuz.. Ben kendime alırım onların bişeyine muhtaç değilim ki.. Ayrıca eşinizle olan probleminizde ayrılma taraftarı iseniz bence hiç beklemeyin benden soğuyan adamla bi ömür yaşlanmak istemem sanırım

yok artık. :KK57:
eşi alsın evlilik yıl dönümü hediyesi eşinden beklesin.
gerçi eşte soğumaya yer arıyormuş bilemedim adam patladı mı yoksa özü mü böyle.
:KK70: :KK70:
E tabi yok artık.
Şaşırmanıza şaşırdım😲
Hediye bir zorunluluk değildir. Zaten içinden gelen istediği zaman istediğine alır.Hediyenin vakti ve standardı da yoktur.Bu ayrı bir konu.
Benim yaptığım sadece ironi idi.

Ben niye alındığınızı anlamadım.
Eşinizin ailesi doğum günü hediyeleri almış sadece.
Size niye evlilik yıl dönümü hediyesi alsınlar ki??
O eşinizin görevi.

Daha önce de hiç kutlamadılar diyorsanız siz de onların özel günlerini kutlamayın.
Herkes birbirini bi salsın.

:KK70: :KK70:
E tabi yok artık.
Şaşırmanıza şaşırdım😲
Hediye bir zorunluluk değildir. Zaten içinden gelen istediği zaman istediğine alır.Hediyenin vakti ve standardı da yoktur.Bu ayrı bir konu.
Benim yaptığım sadece ironi idi.

yok sizinkinin ironi olduğunu anladım da konu sahibesi için sebep bu olabilir okuyunca şaşılacak şey olduğunu görsün diye şaşırdım :olamaz:

sizin doğumgününüz değilmiş ki o tarihler.
sanırım onlara alınmasına şahit olunca size alınmadığı zamanlar aklınıza geldi, ona içlendiniz.
3 senedir zaten birşey yapmıyorlarmış, hala beklentide olmanıza gerek yok bence.
yıldönümüz ise sadece eşinizle sizi ilgilendirir.

konuşmaya çalışıyorum assla yaklaşmıyo

bende söylesem sen tavır yapacaksın söylemezsem ben iki ağlar unuturum dedim

Iste bu tavarlardan dolayi degerin yok. Adam sana "senden sogudum" diyor ve sen halen pesinden gidiyorsun. Derdini bile anlatamiyorsun, iki aglayim birak beni diyorsun. Sen kendine deger vermiyorsun ki baskasi versin.

Yapacagin tavir koymaktir, çizgi çekmektir. Kimse af edersin yalaka birine deger vermez. Sana çöp vermedikleri halde, sen halen annem annem diye pesine gidersen, sanma ki esin seni takdir eder. Gördügün gibi tam tersi olur. Yani onlar birsey kutladiginda gitmeyeceksin.

Ki kayin aileden hediye almadigin için aglamakta çok garip. O ortamda esin sana hediye almaliydi. Sonuçta ikinizin evlilik yildönümünüzdü. Esin sana "sogudum" derse, tripin en alasini atacaksin ve günlerce sen konusmayacaksin, ki kendisi gelip özür dileyeceye kadar. Kayin ailendende bisey bekleme bu saatten sonra. Zoruna gidiyorsada yanlarina gitme.

Eş ailesine karşı bu kadar beklentide olmanız yersiz fakat eşinizin tutumunu iyi değerlendirip tavrınızı net koymalısınız.
Beni niye kimse saymıyor sevmiyor denildiğinde peşine senden soğudum kelimesi gelmesi mümkün değil çünkü.
Ya saçmalama denilir, ya alınganlık yapıyorsun denir. soğudum denilmez ki.. :(
Bence bir süre aynı evin içerisinde ayrı takılın kıyafetlerini kendi yıkasın ütülesin, karnını bile kendi doyursun. bakalım hala soğumuş mu haspam..

Back
X