Çaresizim artık

Anladığım kadarıyla çok ince düşünceli birisiniz.. Beklentiler maalesef istediğimiz gibi olmuyor.. Eşinizin ne yapmak istediğini öğrenin bundan sonraki süreçte.. Küçük bebekleriniz de varmıs, Allahım yardımcınız olsun..
İşte benim beklediğim cümleler yargılamak sorgulmak değil benim için bundan sonraki süreç önemli teşekkür ederim

Eşinize gösterilen ilgiyi mi kıskandınız ?
Güzel de bir ortam varmış, herkes bir arada, dünürler falan. Ben böyle bi gecenin ardından oturup ağlasam eşim 10 sene benle dalga geçer. Sizinki de şakaya vursaymış keşke. Saçmalama diyip geçebilirdi de, hepimiz zaman zaman ota b*ka ağlayabiliyoruz. Ben muayyen günlerimde hava sıcak diye bile ağlıyorum. Neyse, siz bence eşinizin üzerine gitmeyin, yani çaba göstermeyin barışmak için. Dediğim gibi ara ara idare etsinler bi zahmet.

Hanımefendi belki olayı anlattığım için böyle düşünüyorsunuz saygı duyarım..benim derdim ne hediye ne başka bişey o anlık bişeydi ve geçti gitti ben olayın sonrasındayım eşimin hala düzelmemesi bu konuyu hala uzatması şuan ben bunun derdindeyim kim kime ne alırsa alsın ummmrumda değil isterlerse yalı alsınlar zerre umrumda olmaz..ben ne diyorum birikmişler vardı ve patladı öncesinde ne yaşadığımıı bilmiyorsunuz lütfen yorumlarınızı iyi düşünerek yapın

Hayatını boyunca yanınızda değildim haliyle ne yaşadığınızı bilemem. Sizin anlattıklarınız kadarını bilip o kadarıyla yorum yapabilirim. Öncesi vardı diyorsanız düzgün yorum alabilmek adına konunuzu eksiksiz açmalısınız. İyi düşüneyim ne düşüneyim mesela, fal mı açıp bakayım acaba önceden ne yaşandı diye?

Eşinize gösterilen ilgiyi mi kıskandınız ?
Güzel de bir ortam varmış, herkes bir arada, dünürler falan. Ben böyle bi gecenin ardından oturup ağlasam eşim 10 sene benle dalga geçer. Sizinki de şakaya vursaymış keşke. Saçmalama diyip geçebilirdi de, hepimiz zaman zaman ota b*ka ağlayabiliyoruz. Ben muayyen günlerimde hava sıcak diye bile ağlıyorum. Neyse, siz bence eşinizin üzerine gitmeyin, yani çaba göstermeyin barışmak için. Dediğim gibi ara ara idare etsinler bi zahmet.
Ben konuyu kapatalı normale döneli çok oldu eşim uzatıyor 3 haftadır yine de teşekkür ederim 😌

Bence siz biraz merak ettiniz ona cvp vermek zorunda değilim
siz sadece sizi öven ve destekleyen mesajları beğeniyorsunuz, aferdesiniz ama bana ne? konuyu anlamak için sordum, neyinizi merak edeceğim
cevap yazdığıma pişman oldum şu an. Sizi öven, aman haklısınız diyen mesajları ciddiye alıp diğerlerine çöp muamelesi yapıyorsunuz, olan bana ve çocuklarıma oldu deyince insan soruyor, çocuklarınıza ne oldu diye.. Belli ki inandırıcılığınızı artırmak için abartarak konuşanlardansınız, ortada çocukların mağduriyeti yok ama siz öyle söylüyorsunuz

bunu ben söylemedim, siz söylediniz, buraya yazdıklarınıza inanıyoruz ki size cevap yazıyoruz, neyse.
bakın başka bir okuyucuyu daha kırdınız
Hayatını boyunca yanınızda değildim haliyle ne yaşadığınızı bilemem. Sizin anlattıklarınız kadarını bilip o kadarıyla yorum yapabilirim. Öncesi vardı diyorsanız düzgün yorum alabilmek adına konunuzu eksiksiz açmalısınız. İyi düşüneyim ne düşüneyim mesela, fal mı açıp bakayım acaba önceden ne yaşandı diye?

Bu sefer yaptığınız tavır biraz yersiz olmuş ama başka zamanın birikmeleri demek ki.

Sizin yerinizde olsam o kişi özel günleri önemsiyor mu?
Önemsiyor ise sadece kendininkini mi önemsiyor. Yoksa sizi mi dışarıda tutmak suretiyle herkesinkini mi önemsiyor.
Özel olarak kutlamam. Hediye almam. Eşiniz alıyorsa aldığı zaman dersiniz ben bir genç olarak gelin olarak bekliyorum ama daha bir kez görmedim demek ki hoşlanmıyor böyle şeylerden diyerek hedef şaşırtıp yapmam yaptırmam.

siz sadece sizi öven ve destekleyen mesajları beğeniyorsunuz, aferdesiniz ama bana ne? konuyu anlamak için sordum, neyinizi merak edeceğim
cevap yazdığıma pişman oldum şu an. Sizi öven, aman haklısınız diyen mesajları ciddiye alıp diğerlerine çöp muamelesi yapıyorsunuz, olan bana ve çocuklarıma oldu deyince insan soruyor, çocuklarınıza ne oldu diye.. Belli ki inandırıcılığınızı artırmak için abartarak konuşanlardansınız, ortada çocukların mağduriyeti yok ama siz öyle söylüyorsunuz

bunu ben söylemedim, siz söylediniz, buraya yazdıklarınıza inanıyoruz ki size cevap yazıyoruz, neyse.
bakın başka bir okuyucuyu daha kırdınız
Bende bunu açtığıma pişman oldum tanımadığınız bi insanın günahını aldınız sizde 👏

1.yaşındaki çocuklarına alınan hediye paketini açarken kayınvalidenin elinden paketi almasına ne demeli 1.yaşındaki ikizlerin açacak hali yok ya paketin
Bunun benim mesajıma ne alakası var hanımefendi?
Ayrıca kayınvalide benmişim gibi
3 yıldır d.gününüzü kutlamıyorlarsa neden hala beklenti içindesiniz ki?
Ne kaa köfte o kaa ekmek.
Madem sizi yok sayıyorlar değer vermiyorlar sizde onlara değer vermeseydiniz.
Ayrıca soğudum diyen eşin ağzına tuvalet terliğinin tersiyle şaks diye vurmak gerekir ki kendine gele aksi takdirde at çöpe.
Eşiniz iğrenç bir adam ayrıca hem problem ne diye soruyor hem çözüm üretmek yerine yeni bir problem yaratıyor.
Bu da benim mesajım sanırım görmediniz.2 mesaj üstteydi.

Çok haklısınız ama ben tavır yapsam eşim benim burnumdan getirir herşey daha berbat olur

Ben konuyu kapatalı normale döneli çok oldu eşim uzatıyor 3 haftadır yine de teşekkür ederim 😌
zaten burnunuzdan getiriyormuş. küsmeye, tavır yapmaya bile korkar olmuşsunuz. ki 3 haftadır adam sizi süründürüyor.
soğumuş. siz hala nasıl sıcaksınız ona karşı?

Eşim bana artık sürekli kızıyor.ne yapacağımı bilemiyorum.ağustos 8 eşimin doğum günü 10 ağustos ikiz bebeklerimin 1.yaş günü bizim ise 3.evlilik yıldönümümüzdü.sadece annemler kayınvalidemler ve kardeşlerimiz vardı kutlamak için.hediyeleri açarken bi poşet aldım elime kayınvalidem elimden çekti aldı poşeti ve eşime verdi kot tişört almışlar çocuklarıma ise ayakkabı.3 yıldır benim asla doğum günümü kutlamadılar.kendi doğum günlerinde ben hep gittim.anneler gününde gittim.bana kimse bişey demedi.eşim kardeşleriyle annesine altın kolye alırken benim hiçbirşeyden haberin yoktu.neyse doğum günü bitti herkes evine gitti.bana bişey demedikleri için çocuklarıma ve eşime alıp beni saymadıkları çok zoruma gitti hüngür hüngür ağladım.eşim ne olduğunu sordu bende söylesem sen tavır yapacaksın söylemezsem ben iki ağlar unuturum dedim sonra neden beni saymadıklarını beni saymaları için ne yapmam gerektiğini sordum.keşke sormasaydım.bişey söylemeseydim.eşim benden soğuduğunu söyledi.ağustosun 10nundan beri huzurum yok.konuşmaya çalışıyorum assla yaklaşmıyo.hiçbirşey yokmuş gibi de davrandım ama olmadı.benim ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin nasıl davranmalıyım eskiye dönebilmem için
Bence siz de onu yok sayın bir süre kendisini çok önemli bişey sanmasın. Siz neden sizi yoksaydigi zamanlara dönmek istiyosunuz

elin günün yanında evlatlarımdan ayırt etmem onlar neyse sende öylesin yada oda öyle hiç gelin demedim deyip böyle yapmaları zoruma gidiyo

Siz biraz saf mısınız?
Herkes elin yanında böyle der. Ne yapsınlar, sizi kötülesinler mi başkalarının yanında? En azından onların yanında evlatlarından ayırmadıklarını söylemişler.

Siz de öyle yapın bence. “Aaaa ben kendi annemden ayırmam asla” deyin. Eve gelip kontrol edecek halleri yok ya bu “el” denen kesimin.

Ayrıca şu an gözümün önüne ağlayıp sonra da niye ağladığımı boşver ben ağlar ağlar susarım diye trip atan biri geldi. Bir de annesi çağırdı diye erken doğum yaptığını iddia eden ama demagoji yapan bir kadın.

Bilemedim. Benim ne yaşadığımı biliyor musunuz filan yazmışsınız ama. Buraya kadar yazdıklarınızdan evlilik olgunluğuna erişmiş biri olmadığınızı anlayabiliyorum sadece.

Yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın
Siz biraz saf mısınız?
Herkes elin yanında böyle der. Ne yapsınlar, sizi kötülesinler mi başkalarının yanında? En azından onların yanında evlatlarından ayırmadıklarını söylemişler.

Siz de öyle yapın bence. “Aaaa ben kendi annemden ayırmam asla” deyin. Eve gelip kontrol edecek halleri yok ya bu “el” denen kesimin.

Ayrıca şu an gözümün önüne ağlayıp sonra da niye ağladığımı boşver ben ağlar ağlar susarım diye trip atan biri geldi. Bir de annesi çağırdı diye erken doğum yaptığını iddia eden ama demagoji yapan bir kadın.

Bilemedim. Benim ne yaşadığımı biliyor musunuz filan yazmışsınız ama. Buraya kadar yazdıklarınızdan evlilik olgunluğuna erişmiş biri olmadığınızı anlayabiliyorum sadece.
yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın

Çok haklısınız ama ben tavır yapsam eşim benim burnumdan getirir herşey daha berbat olur
İşte olay bu. O tavır yapabiliyor ama siz yapamıyorsunuz. Ne yapar mesela burnunuzdan getirir? Şu anki durumunuzdan daha mı kötü olur? Bunu aşabilirseniz rahat edersiniz. Bir iki hafta belki huzurunuz olmaz ama o da size istediği gibi davranamayacağını görmüş olur.

Back
X