Onu çalıştığım ortamda gördüm.bana baktığını farkettiğimde içimden bir şey koptu.bir soru sormuştum arkadaşlarıma ve o gelip cevap vermişti bana.daha bir kez daha karşılaştık onda da göz göze geldik.daha sonra adını bilmediğim sadece nerede çalıştığını bildiğim kişiyi facebooktn buldum.profilini inceledim.paylaştıkları çok hoşuma gitmişti.işte bu dedim.gördüğüm kişi olup olmadığına çok emin olamadım çünkü kendine ait pek resmi yoktu.bir arkadasımın dolduşuna gelip sahte facebooktan yazdım.cevap vermedi.daha sonra şu gün çalışıyor muydunuz dedim.yazdı ısrar etti kim olduğumu söylemem için.söyledim adımı sanımı.seni hatırladım dedi.sonra bir şeyler sormaya başladı nerede yaşadığımı falan.sonra şu gün çalışıyorum görüşürz dedi bende o gün çalışmıyorum dedim.ozaman şu tarihte görüşürz dedi.evet o gün bende calışıyorum dedim.bide evlimi bekar mı olduğunuzu bilmeden yazmam doğru değildi kusura bakmayın dedim.nişanlıyım yada evliyim sevgilim var demedi.bende umutla hevesle karşılaşıcağız ümidiyle hazırlanırken bir de ne göreyim.profilinde bir gönderiye yorum yapan kızın resminde gelin-damat pankartı tutan iki kişi.biri o biri nişanlısı.beynimden kaynar sular döküldü.neden söylemedi ki nişanlı olduğunu.şimdi karşılaşıcaz diye ödüm kopuyor.rüyalarımda hep sevgili olduğumuzu gördüm.atamadım aklımdan.kız için üzüldüm.ama bilmiyordum nişanlı olduğunu.yoksa adımı bile söyleyemezdim ki.napıcam kızlar rüyalara kanıp belki bana gelir diye mi beklicem.atamıyorum aklımdan.sabahları onun iş yerinden geçerken bakmadan duramıyorum.hayatımda bir ilk bu durum.lütfen bir yol gösterin.bana öyle bakmasaydı keşke.