caresizim caresiz .....

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Cok kotuyum aglarken yaziyorum :((
Geceden regl sancisi çekmeye basladim :(( esim gece boyunca optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. su istedim su getirdi fln neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru :( ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti :( bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim :( daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra tam kapidan cikmak uzereyken dondu geldi senden bunuda mi gorecrktim duyacaktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim ..o da Allah canimi alsada kurtulsam dedi :(( zaten hastayim hasta hasta ise geldim karnim cok agriya igne yaptirmayada gidemedim.. o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim :(((((

Son düzenleyen: Moderatör:
o cocugu yenilir yutulur bir kufur degil.
ozur dileyecek yerde hala trip yapicam diyorsunuz. aksam da ilgilenmis sizinle. kufuru de size degil ortaya etmis. bence haksizsiniz.

fesatlık yapmak istemem ama bence öyle aman aman haklı olduğunuz bir konu yok ortada...hatta siz yok yere söylenip tartışma başlatmışsınız...

ayrıca adam 10 gün dışarıda olacak... six 3 gün telefonunu açmazsanız..bu erkekler bize benzemiolar maalesef... hemen aldatmaya bahane bulmuş olur.. sonra da suçu sana yıkar sen açmadın telefonumu..kendimi kötü hissettim.. bir gecelik birşeydi affet vs. der... olan yine size olur... yok yere böyle şeyler için araya mesafe koymayın.. tedbirli olmakta her zaman fayda var.

Valla burda kusura bakmayın ama sorun eşiniz değil sizsiniz.(Küfür etmesi kısmına değinmiyorum bile orda hatalı) ama sizde çok üstüne gitmişsiniz.Adam 5 dk sonra götürücem demiş işte niye söylenmeye başladınız? Altı üstü regl sancısı için,5 dk geç çıkmayı niye bu kadar olay yaptınız anlamadım...

Hormonlarının esiri olmuşsun güzelim sen. İçindeki canavara dur de bence. Regli geçince çok ama çok pişman olacaksın. Ben de kendimden biliyorum her ayın 5 günü çok başka bir insanım ben bile kendime bazen inanamıyorum! Telefonu aç "hayatım seni kırdığım için özür dilerim. Bu dönemde kendime hakim olmakta güçlük çekiyorum lütfen anlayış göster." de. Ne demek boşanalım vs? Bir valiz mevzusunu gereksiz tırmandırmışsın.

Bu dönemde ayrıca bolbol süt içmeni ve yoğurt yemeni tavsiye ederim. PMS'e iyi gelir :)

Son düzenleme:
Cok kotuyum aglarken yaziyorum :((
Geceden regl sancisi çekmeye basladim :(( esim gece optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru :( ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti :( bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim :( daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra senden bunuda mi gorecrktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim .. zaten hastayim hasta hasta ise geldim o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim :(((((

yanlış anlamayın ama sizin evliliğiniz bu şekilde yürümez çünkü siz her kavgada boşanalım yok aç davayı falan diyormuşsunuz öyle şey mi olur bi kere böyle şeyleri ağzınıza almamanız gerekiyor ve ilk defa eşiniz söylemiş artık boyunu aşmış demek ki.küfür diyorsunuz bu konuda haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz sizde küfrederek ne olursa olsun tutacaksınız kendinizi bi adamın anasına sövmek nedemk öyle olmasa bile..ayrıca hastayım diyorsunuz işe gidiyorsunuz yatın dinlenin bavulu hazırlamamış olabilir ne varki bunda bu kadar sinirlenecek işe 5 dk 10 dk geç kalmışsınız çok mu bence sizin tahammülünüz kalmamış yada artık eşinizi eskisi gibi sevmiyorsunuz çünkü böyle şeyler sorun değil..şuan bu yorumu yapıyorum özür dilerim eğer kırdıysam sizin yazdıklarınıza göre değerlendirdim anlatmadığınız başka şeyler varsa bilemem..biraz sakinleşip düşünün hatalı olduğunuzu farkedeceksiniz.bence bu 10 gün sizde düşünün..

Eski konulariniza gittim baktim da sürekli esinizle sorun yasamissiniz zaten. Bir kere ögretmen evine gitmissiniz, esiniz yalvarmis barismissiniz. Esimi seviyorum demissiniz, o da beni seviyor demissiniz, sonra yine kavgalar, düzeldi bu adam galiba demissiniz, yine kavgalar... Aileler zaten büyük sorun.

Bir de fark ettim, iki üc önceki konunuzda da gelinligimi bile ben aldim, esimin ailesi yardim etmedi demissiniz.

Hepsini bir araya koyarak söyleyebilirim ki bence karsilikli hatalisiniz. Ne sizin esinizden ne esinizin sizden eksik kalir yani yok bence. Esiniz evet cok küfürbaz, ailesini tutan bir adammis okuduklarim kadariyla, ama siz de ufak seyleri sorun ediyor imaji ciziyorsunuz.

Yani adam gece size destek olmus karniniz agrirken, sabah da cantasini hazirlamadi diye söylenmissiniz zaten gidecek 10 gün gelmeyecek, ne olur iki elinizi atsaniz da cabucak birlikte hazirlasaniz. Ah askim ah, geceden yapmadin bak telasa girdik diyip gecistirebilseniz en fazla? Derseniz ki ama adam cok sorumsuz herseyini ben mi yapacagim? O ayri konu, bir sabahta adam degismeyecegine göre gereksiz yere atismanin bir anlami yok.

Bence siz karsilikli cok yipranmissiniz, üstelik yaslarimiz ve eslerimizin yaslari da ayni. Saygi bittikten sonra bir evlilikte sevgi cok hasar görüyor, tamir etmeniz biraz zor gibi.

Lafınız cok ağır
O her ne dediyse, ona bu şekilde karşılık vererek hatalarından döndüremezsiniz
Yada ona yanlış yaptığını hissettiremezsiniz
Evlilik hazırlığında ki yaptıklarınız yada ailenizle ilgili olan sürecide bu durumda kıyaslamaya getirmeyin.bi anlamı yok
Karşılıklı bir hata var simdi.sizin zamanında bi cok fedakarlık yapmış olmanız da ona o şekilde ağır bi küfür etme hakkı vermez değilmi
Tabiki sen bilirsin ama, bence aradığında konuşun. Uzlaşın
Hatta kendi adınıza pismanliginiz varsa Özür de dileyin (bu sizi küçültmez aksine yuceltir.hatasini anlayacaktir kendiside)
Yapıcı olun:34:
Konuşmamak çözüm değilki:31:
Geçmiş olsun bu arada

Biraz abartmamışsınız sonuçta hastalığınızı önemsememişlik yapmamış aksine sevgi ve şevkat ile yaklaşmış. Evlilik eşlerin kusurlarını örtüp tamamlamak değilmidir. Madem böyle bir yapısı var siz akşamdan hazırlasaydınız. Küfür konusuna birşey diyemem hiç sevmediğim birşey. Bazen susmayı bilmek gerekir. Bence ayıp etmişsiniz... Şuan kızgınlıkla gelinlik parasını söylemişsiniz bu tarz konuları ufak tefek şeylerde açmak büyük pişmanlıklar doğurur!..

yanlış anlamayın ama sizin evliliğiniz bu şekilde yürümez çünkü siz her kavgada boşanalım yok aç davayı falan diyormuşsunuz öyle şey mi olur bi kere böyle şeyleri ağzınıza almamanız gerekiyor ve ilk defa eşiniz söylemiş artık boyunu aşmış demek ki.küfür diyorsunuz bu konuda haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz sizde küfrederek ne olursa olsun tutacaksınız kendinizi bi adamın anasına sövmek nedemk öyle olmasa bile..ayrıca hastayım diyorsunuz işe gidiyorsunuz yatın dinlenin bavulu hazırlamamış olabilir ne varki bunda bu kadar sinirlenecek işe 5 dk 10 dk geç kalmışsınız çok mu bence sizin tahammülünüz kalmamış yada artık eşinizi eskisi gibi sevmiyorsunuz çünkü böyle şeyler sorun değil..şuan bu yorumu yapıyorum özür dilerim eğer kırdıysam sizin yazdıklarınıza göre değerlendirdim anlatmadığınız başka şeyler varsa bilemem..biraz sakinleşip düşünün hatalı olduğunuzu farkedeceksiniz.bence bu 10 gün sizde düşünün..

Kesinlikle....
Esi karisina S....git der, karisi dayanamaz kocasina O...cocugu derse, zaten evliligin en önemli faktörü saygi elden gitmistir. Bu saatten sonra istedigin kadar kural koy, bir daha küfür yok de, olmaz. Üstelik konu sahibi de bir kere kullanmisken artik, bundan sonra ona da söylemesi kolay gelecektir.

İkinizde de hata var :ssz:

Eşiniz gece ne güzel sizinle ilgilenmiş üstelik 10 gün göremeyeceksiniz eşinizi ne bu yaptıklarınız hayret doğrusu :31: küfür etmesi hoş değil tabi ki ama sizde basit bir konudan neler demişsiniz :50: onun yerine rahatsızım görüyorsun hadi hemen çantanı hazırla da çıkalım canım deseydiniz sakince bunlar olmayacaktı biraz abartmışsınız

herşeyden önemlisi en ufak tartışmada ikinizinde sürekli boşanma konusu dile getirmeniz çok yanlış ikide bir boşanalım aç davayı boşanalım , çocuk oyuncağı değil saygıyı korumak gerek :ssz::ssz:

Tekrar tekrar okudum konunuzu..
Eşiniz birşey yapmamış ki,neyin cezasını veriyorsunuz adama anlamadım.
Yaptığınız şeyler normal değil,adamı resmen kışkırtmışsınız.
Adam bir kabahati olmadığı halde birde sizi arıyor valla helal olsun.
Saygı bitmiş sizin evliliğiniz de maalesef.
Aradığında açın güzel güzel konuşun.

Son düzenleme:
bana göre bir daha ararsa aç telefonu biraz kırgın konuş. özür dilerse çok üzüldüm . bir daa sende bende boşanalım lafını ağzımıza almayalım de. uzatma birbirinizi krmayın daha fazla

(ben ve eşim de her tartışmada boşanalım derdik. bazen ben bazen o . bir gün dedim bir daha böyle demeyelim . madem bu evlilik yürüyecek her kavgada boşanalım demeyelim dedim. o gün bu gündür demiyoruz.)

bavul konusunda da küfür konusundada haklısın.bende sinir olurum sorumsuz insana. akşamdan hazırla yaa. küfre gelince sen daha ağırını etmişsin ödeşmişsiniz. senden bunuda duydumya dediğinde ben senden her zaman duyuorum küfür nasıl güzel oluyormuymuş deseydin Allah Allah. o yapsın sen yapınca boşanalım iyi valla

Benim kocamda bana o küfürü etse bende aynı tepkiyi verirdim. Adam geceden sizinle ilgilenmiş, sabah gayet sakin bir şekilde beklenmenizi söylemiş 5 dakikalık ağrıdan kimse ölmez. Yaptığınız çok yanlış. Krediyi birlikte çektiyseniz tabiki birlikte ödiceksiniz. Gelinliğide almışsınız üstünden zaman geçmiş uzatmanız çok ama çok mantıksız. Ben eşinizin yerinde olsam şu anda sizi aramazdım be ararsa açmıcam diyen taraf ben olurdum.

Eski konulariniza gittim baktim da sürekli esinizle sorun yasamissiniz zaten. Bir kere ögretmen evine gitmissiniz, esiniz yalvarmis barismissiniz. Esimi seviyorum demissiniz, o da beni seviyor demissiniz, sonra yine kavgalar, düzeldi bu adam galiba demissiniz, yine kavgalar... Aileler zaten büyük sorun.

Bir de fark ettim, iki üc önceki konunuzda da gelinligimi bile ben aldim, esimin ailesi yardim etmedi demissiniz.

Hepsini bir araya koyarak söyleyebilirim ki bence karsilikli hatalisiniz. Ne sizin esinizden ne esinizin sizden eksik kalir yani yok bence. Esiniz evet cok küfürbaz, ailesini tutan bir adammis okuduklarim kadariyla, ama siz de ufak seyleri sorun ediyor imaji ciziyorsunuz.

Yani adam gece size destek olmus karniniz agrirken, sabah da cantasini hazirlamadi diye söylenmissiniz zaten gidecek 10 gün gelmeyecek, ne olur iki elinizi atsaniz da cabucak birlikte hazirlasaniz. Ah askim ah, geceden yapmadin bak telasa girdik diyip gecistirebilseniz en fazla? Derseniz ki ama adam cok sorumsuz herseyini ben mi yapacagim? O ayri konu, bir sabahta adam degismeyecegine göre gereksiz yere atismanin bir anlami yok.

Bence siz karsilikli cok yipranmissiniz, üstelik yaslarimiz ve eslerimizin yaslari da ayni. Saygi bittikten sonra bir evlilikte sevgi cok hasar görüyor, tamir etmeniz biraz zor gibi.

karsilikli hatalar var bunun bende farkindayim ama duzeltmek icin cok caba da var.. bakiyorum duzeliyo ama yok yine basa sariyoruz sonra bakiyorim duzeliyo.. boyle olmasini elbette bende istemiyorum ..
Normalde bi yere gidecekse hep yardimci olurum ama dun geceden beri cok agrim vardi yapamadim sizde kadinsiniZ anlarsiniz bu ay usuttum sanirim cok agridi..
Sayginin bitmesini bende istemem kafama takiliyodu .onada bazen soruyordum bana olan saygn bitti mi diye.. o da sen benim karimsin sen benim en guzelimsin bitermi hic derdi :(((((
Off cok kotuyum

karsilikli hatalar var bunun bende farkindayim ama duzeltmek icin cok caba da var.. bakiyorum duzeliyo ama yok yine basa sariyoruz sonra bakiyorim duzeliyo.. boyle olmasini elbette bende istemiyorum ..
Normalde bi yere gidecekse hep yardimci olurum ama dun geceden beri cok agrim vardi yapamadim sizde kadinsiniZ anlarsiniz bu ay usuttum sanirim cok agridi..
Sayginin bitmesini bende istemem kafama takiliyodu .onada bazen soruyordum bana olan saygn bitti mi diye.. o da sen benim karimsin sen benim en guzelimsin bitermi hic derdi :(((((
Off cok kotuyum

Tamam bak anliyorum ama eger cantasini hazirlamasina yardim edemeyecek kadar cok agriniz bile olduysa, o zaman keske "senin yüzünden isime mi gec kalayim?" tarzi cikismasaydiniz. Sonucta yapisi öyleyse degistiremezsiniz ki, onun yerine "hayatim biraz acele eder misin ne olur, hem karnim agriyo, hem ise gec kalma ihtimalim var su an." diyebilirsiniz. Yani kavga etmemek icin yer aramak gerek.

Ayrica düzeltmek icin caba var diyorsun. Ama actigin bazi eski konularda esini öyle anlatiyorsun ki sanki tam bir odun. Öte yandan düzelmeye cabaliyorsa esin, sen de o zaman eski konulari unutacaksin. Bak mesela simdi yine gelinligimi bile ben aldim demenin bir anlami var mi? Bunu daha önceki konularinda da ara ara yazmissin. Sanki bu konu cok icine oturmus hala hazmedemiyorsun.

Bu sadece bir örnek, hazmedemedigin eminim daha bir sürü konu var. Ama bunlari tekrar tekrar acmamalisin. Unutmak zorundasin. Bir kavga yapildi mi, o kavgada söylenenler o tartismada bitmez de bir sonraki tartismada da tekrar tekrar acilirsa en basit örnek, arap sacina döner.

Tekrar söylüyorum karsilikli cok hataniz var. Ayrica benim de daha önce böyle bir iliskim olmustu. Kavga, baris, cabala, kavga, baris, cabala....Fakat bazen bazi insanlarin cidden gecinme sansi yokmus bunu anladim, belki de gecinebileceginiz insan tipi cok farkli birbirinizin. Cünkü o iliskimden sonra esimle tanistigimda tamamen farkli bir iliskim oldu.

Yani sevmek bazen gecinebilmek, anlasabilmek icin yeterli bir faktör degil.

Size bosanin demiyorum benim haddime de degil ama cabalayacaksaniz cidden ikinizin de uzun bir süre ne eski konulari acmasi, ne de kavga cikarmaya yer aramasi lazim. Biraz daha deneyin bakalim, olmazsa da demek ki olmuyordur, bitirmeyi düsünürsünüz belki. Ama ikinizin de karakter olarak yumusamasi lazim.

Geçmiş konularınızı okumadım. Bu konuda eşiniz küfür konusunda hatalı , onun dışında siz hatalısınız. İşe biraz geç kalmak , eşinizin kalbini kırmaktan , üzmekten daha mı önemli . Eşiniz küfür etti diye aynı hatayı yapıp sizin de küfür etmeniz mi gerek . Hiç bir kadının ağzına küfürü yakıştıramıyorum , inanamadım . Şikayet ettiğiniz durumu yapmış olmanız sizi haklı olmaktan çıkarmış.

Telefonu açmalı , konuyu şimdilik kapatalım gelince etraflıca konuşalım demelisiniz. Bu süre zarfında ikinizde sağlıklı düşünme fırsatı bulursunuz .

Şunu söylemeden geçmek istemiyorum .Evlenirken gelinliği zorla mı size aldırdılar ?
Aksi söz konusuysa bunu dile getirmeye gerek bile yok , sizin maddi durumunuz uygundu , siz aldınız , bunda garipsenecek , takılacak bir şey yok bence .
Sizin için çok sorun olacaktı madem almasaydınız .
Evlilikte bunu ben aldım , bunu sen aldın . Ne gerek var bunlara takılmaya , evliliğinizi kurtarmaya , güzelleştirmeye odaklanmalısınz.

Back
X