Cok kotuyum aglarken yaziyorum

(
Geceden regl sancisi çekmeye basladim

( esim gece boyunca optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. su istedim su getirdi fln neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru

ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti

bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim

daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra tam kapidan cikmak uzereyken dondu geldi senden bunuda mi gorecrktim duyacaktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim ..o da Allah canimi alsada kurtulsam dedi

( zaten hastayim hasta hasta ise geldim karnim cok agriya igne yaptirmayada gidemedim.. o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim

((((