caresizim caresiz .....

Tüm sayfaları okuyamadım ama konunun başından anladığım iki sey var. Birincisi, o sadece anlik ufak bi tartismayken biraz buyumus, kufurler dolayisiyla. Zaten on gun gircekmis araya, birbirinizi bol bol ozler sakinlesir ve esiniz dondugunde daha iyi olursunuz bence. Ikincisi de, ben mi oyle anladim siz mi oyle anlattiniz bilmiyorum ama, bence "ben sunu sunu yaptim, senin icin bunlari yaptim" demeyi birakin. Dugun kredisi cekti birlikte oduyoduk demissiniz, e essiniz ve bu sizin dugununuzdu, bi zahmet yani :( bu bi gorev yada ekstra bi destek degil ki, esinizin baskasi icin cektigi krediye degil ikiniz icin cektigi krediye destek oluyomussunuz. Bu cok dogal. Gelinligimi kendim aldim demek de ayni sekilde. Hersey tek bi tarafa yuklenmez ki. Tamam orf adet vs vardir dugunu ve cogu seyi erkek tarafi alir ama siz niye ben kendi gelinligimi kendim aldim diyosunuz ki ben anlamadim. Baskasinin gelinliginin parasini sizden almamislar ki. Kendi gelinliginizmis, gocunmayin. Gurur duyun hatta. Bunlar ben sunu sunu yaptim dencek seyler degil bence..

Konu sahibinin ev işi paylaşımı kendilerini ilgilendirir ben ona hiç takılmadım. Çünkü benim eşim de o anda evdeyse yardım eder. Çalışan kadınlar için şart. Ama kontrol bendeyse ister eşimi bekler yardım alırım ister o gelmeden tek yaparım.
Konu baya dağılmış o yüzden kısaca direk konuya yorum yazıyım. Her kavgada boşanalım demek ve küfür? Bence sizin evliliğiniz saygınlığını yitirmiş. Bunun üstünde çalışın biraz.

Ama o neden bosanalim diyor kizlar neden hic onun yaptiklarini görmüyorsunuz :(((((
Bosanalim diyecegi naptim ki simdi ben ya :((((
canm adam ne yapmis sana ilgilenmis bes daka bekle demis hem hata senin hazirlasaydin valizini kocanin ayrica cok haksizsiz bes daka bekle demis soylenmissin arin var diye bu donemde bazi kadinlar deyisir belkide bundan ama
Ac telefonu hatana ramen seni ariyo ne kadar iy bi insan ama yapdiniza bakin

Tabiki bu da bir bakis acisi. Begendim de dogrusu..
Iste benim asil anlatmak istedigim sey de şu . Bi kadin degerli oldugunu oncr kendisi kabul edecek . Sonra esi bunu kabul eder ve ona gore tahammül sinirlarini cizer. Bende kufur etmemin yanlis oldugunu biliyorum tabiki .. bilmez miyim
Ama elli kere konustum olmadiysa artk ona nasil bisy oldugunu gostermek laZım gibi oldu. Birisi kocama oyle bisey desem beni doverdi demis. Ya kizlar yapmayin Allah askina. Sizler degerlisiniZ. Cok kiymetlisiniz. Yanlis hata yapiyorsaniz bu dayagi gak ettiginiZ anlamina gelmez
Kaldi ki hayvana dahi el kaldirilmaz.
Esim Allah a cok sukur bu lafi soyleyen arkadasin esi gibi degil. Dondu arkasini gitti sadece ayrilalim dedi. Obur turlusu ne erkeklige yakisir ne insanliga...
Bak ne oldu ben hatami anladim o da anladi ozur diledik baristik......
Daha buyumedi. Yapmayin lutfen .
Hayat felsefem budur.
Ben degerliyim ve karsimdaki de bana bu değeri vermeli.....
Belkide esim beni nazli oldugum icin seviyordur. Bilemeyiz.
Nazlı mı? Güldürme bizi şu yazdıklarına sende inanmıyorsun kendini tatmin derdındesın.Yazdıklarında hiç inandırıcı değıl.Çevir kazı yanmasın..

Cok kotuyum aglarken yaziyorum :((
Geceden regl sancisi çekmeye basladim :(( esim gece boyunca optu beni surekli karnimi ovusturdu sicak tutmaya calisti karnimi.. su istedim su getirdi fln neyse sabah oldu on gunlugune sehir disina cikacakti. Aksamdan hazırla dedigim halde cantasini hazirlamadi.. neyse sabah dedim ki hastaneye gidelim o da dediki bes dakka cantalarimi hazirlayayim çıkalım. . Öyleydi boyleydi derken ben senin yuzunden ise gec kalmak zorunda miyim dedim aksamdan hazirlasaydin ama senin her isin boyle yumurta kapıya dayaninca .. neyse kavgaya basladik o da soylenirken yine kacirdi agzindan kufru :( ben bu konda defalarca konustm ama yine agzindan ortaliga edilmis olsa da bi kufur cikti :( bende dedim ki duymaktan biktim artk yeter dedim bende agzima gelrn küfürleri ettim o.. cocugu bile dedim :( daha once hic yapmadigim biseydi delirdim ; ((( o da ilk on saniye şoka girdi zaten sonra tam kapidan cikmak uzereyken dondu geldi senden bunuda mi gorecrktim duyacaktim git davayi ac bosanalim dedi ... bugune kadar hep ben derdim o hep alttan alirdi sacmalama fln derdi ama bu sabah ilk defa o dedi.. bende defol git kurtulayim artk dedim ..o da Allah canimi alsada kurtulsam dedi :(( zaten hastayim hasta hasta ise geldim karnim cok agriya igne yaptirmayada gidemedim.. o gitti terminale..... simdi on gun yok evde zaten cocugum yok..
Sabahtan beridir ariyor acmiyorum iki uc gun acmayi da dusunmuyorum. Iyi bi dersi hakettigine inanıyorum
Sanirim fazla simarttim onunla her yukun altina birlikte girdim dugun icin kredi cekti oduyorduk beraber
. dugunumde giydigim gelinligimi dahi ben odedim
.bunların hepsi bi yana ben onunla evlenebilmek icin aileme tavir aldim kirdim onlari .. bu miydi karsiligi. Hastayim
Zaten agliyorum zaten kotuyum yazdiklarinizi okuyacagim ama umarım cevap yazabilirim :(((((

ya ben yine cevapları okumadan yazacağım ama, çok şımarıksınız gibi geldi bana kusura bakmayın. yoruma açık nede olsa.
ayrıca her ay regl oluyoruz, her ay 1 hafta 'ay ben hastayım bikbikbik' diye etrafımındakilere naz mı yapalım yani, kocaman kadınsınız yahuu..
kocanız bence tepkisinde haklı ki sizi sevdiği de açık, aramış yine de adam.
siz de haksızsınız ama şımartılmaya da alışmışsınız, valla itici geldiniz bana ne yalan söyleyeyim.
seviyorsanız biraz olgunlaşın derim ben.

ettiğiniz tartışmanın boyutu önemli değil. ne olursa olsun iki tarafın da küfür etmemesi gerekiyordu lakin eşiniz küfrü (muhtemelen kendini tutamıyor tartışırken, çoğu erkekte var bu, size özel bir şey olmadığını ilk önce bilin) ortaya ederken siz ağır bir küfür etmişsiniz. bunu her ne kadar regl olmanızdan dolayı agresifliğinize bağlamayı cok istiyorum fakat bu kadarı çok abartı olmuş.

telefonlarını acmanız hatta sizin arayıp özür dilemeniz gerekiyordu. ama hiçbir şey için geç değil. arayıp konusmalısınız ve aranızdaki sorunları halletmelisiniz. lütfen evliliginizin yıpranmaması icin de tartışmalarınızda küfür kullanmayın, kendinize engel olun... o ettiğinde de düzgün bir şekilde kırıcı olmadan küfür etme artık gibisinden konuşun. yeri geldiğinde alttan almayı bilmek gerekiyor. kücükken ailemde yaşardım ondan iyi bilirim. küfür fln her erkegin ne yazık ki agzına yapıştırdığı çirkin sözler.
umarım yardımcı olabilmisimdir iyi aksamlar

O ... çocuğu gibi bir küfürün üstüne tokat bile atsa normaldir bence.
Kusura bakmayın.. O size küfür etmemiş ki.. Ortalığa etmiş..
Tüm gece sizinle ilgilenmiş zaten.
Sırf o ilgisi için siz de o sabah sevgi pıtırcığı olabilirdiniz diye düşünüyorum.
Yanlış anlamayın mükemmel bir evliliğim yok.
Hepimizin saçmaladığı durumlar oluyor.
Ama bu kavga çok gereksiz geldi bana yazık yani..

Kusura bakmayın ama hata yüzde 99 sızde. Regl agrınız var geceden bebek gıbı ılgılenmıs eşiniz çantasını dahi hazırlamamıs sızı dusunerek. Sabah adama haksız yere bagırmıssınız ve bir erkeğe edıılecek en ağır kufuru etmıssınız. Hayat musterektır borçları tabıkıde bırlıkte ödeyeceksiniz. Ancak sız fazla sımarıksınız. Tavırlarınız boyle devam ederse mutlu olamazsınız. Kusura bakmayın ama dost acı söyler. Esınıze bir özür borcunuz var.

Usenmedim butun yorumlari okudum, gercekten bastan dina ders niteligindeydi bu konu.
Kendimdende birseyler buldum bircok noktasinda, ben degerligim hersey benim istedigim gibi olacak ben kiiii derken nasil yoldan cikip neler yapilabilecegini gordum.
Kufur etmeyen erkek nadirdir evt, ama kufur ettiren kadinida goz ardi etmemek lazim. Artik evlenilmis, aldatma siddet yoksa ayrilmak istenilmiyorsa idareedilmeyecek seyler degil bunlar heralde. Yok eger ben degerliyim. Buna layik degilim deniliyorsa cokda zorlamadan madem her kavgadada dile getiriliyormus yol yakinken adami sebest birakmak lazim.
Hos burda konu tatliya baglandi es gelip ozur diledi, takdire sayan durum, Allah bozmasin. O halde belki bi geri donup bakmak lazim ozelestiri yapmak lazim, bu egolari silip atmak lazim, gecmise sunger cekip olan oldu o benim kocam bu ev benim evim bi daha huzurunu bozmamaya gayret gostercem demek lazim.
Her kavgada alttan alan es olmayabilir birgun oyle triplerinizlebasbasa kalabilirsiniz Allah korusun.
Neyse bana iyi geldi bu konu kisaca bi donup baktim kendime.

Back
X