• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim cıkmaza girdim

gulcan34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
5
1
16
Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin

17,5 yılınız boşa geçmiş.
Bu saatten sonra boşanıp kendi hayatınız için bir şeyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum

18 yıldır aldatılıyorsunuz ve hâlâ şaşkınım, çıkmazdayım, ne yapmalıyım diyorsunuz?! İnanılır gibi değil!.. Ayrılın ki en azından bundan sonra kızınıza iyi bir örnek olabilesiniz!!

Onunki hastalık mı bilmiyorum ama sizin, bu yaptığınız bence hastalık. Normal, sağlıklı, kendisine saygısı ve sevgisi olan bir insanın kaldırmayacağı şeyler. Sizin kendinize sevginiz ve saygınız yok olmuş bence.

Sizi aldatan, sevmeyen birisini nasıl sevebiliyorsunuz? Gidip dağı taşı sevseniz daha iyidir. Ciddiyim. Ayrıca, "ben böyle bir adamım" demek, aslında "ben sana karşı böyle bi adamım, sen zaten beni her türlü çekiyorsun. seni aldatsam da, sevmesem de, ilgilenmesem de benimlesin. O yüzden canım nasıl isterse sana öyle davranırım, işine gelmiyorsa gidersin." demek oluyor. Ben size söylemiş olayım.

18 yılınız gitmiş, bi 18 yılınızı daha feda edip eşiniz yüzünden üzülmek, evliyken yalnız olmak, mutsuz olmak istiyorsanız devam edin evliliğinize. Halbuki boşansanız, zaten evliyken de yalnız olduğunuz hayatınıza tek devam edeceksiniz, eşinizin saçmalıklarıyla psikolojiniz alt üst olmayacak. Belki karşınıza sizi seven birisi çıkacak? Siz bütüüünnn bu güzel ihtimalleri yok edip bir bataklıkta çırpınıp durmayı seçmişsiniz. Ama çıkış yok orada, battıkça batacaksınız.

ne çaresiz nede çıkmazda değilsiniz dünya eşinizin etrafında dönmüyor gözünüzde ilah yapmanizda ayrı bi şey 18 yıl siz kendinizi aldatmissiniz ve hala da devam ediyorsunuz çocugunuzada yaşatıyorsunuz içinde bulunduğunuz kısır döngüyü maalesef bu tarz evliliklerde lütfen çocuğum için söylemlerini bırakın çocukları bu yönde kullanmayın

Boşanmak kişisel bir karardır. Boşanacaksanız boşanın boşanmayacaksanız da sorgulamayın. Zaten 18 yıldır kabullenmişsiniz. Sizden ayrılmaya cesaret edecek bir izlenim de almadım. Sorunu çözemiyorsanız mızmızlanmayın.kendinizi ve çevrenizi yorarsınız.

Niye boşanmayı düşündüğünuzu ben pek anlayamadım açıkçası. 18 (onsekiz) yıl göz yummussunuz. Bı 18 daha gider bence çok zor olmaz

18 yıldır gözünüz nereye baktı anlamadım ki? Bulundugunuz yer sizi memnun etmiyorsa gidin, ağaç değilsiniz diye bir söz var..

Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
En son babalar duyar adli diziyi izlemişsindir buyuk ihtimal. Orda kadir her defa kumar oymar içki içer sonra tatli dille hulyayi kandirirdi. Dizinin başindan sonuna dogru oyle devam ediyor. Bakip gulup geçiyoruz dizidir diye ama hayat tami tamina oyle. 6 aylik evliyken affetmişseniz tabiki devami gelicekdi. Bazi insanlarin ar damari olmaz. Onlari affetsen karşisindakinin buyukluyudur demez kerizledim onu işte der. O yuzden bu adami deyişemezsin. Ya devam ediceksin evcilik oyununa ya da yoluna bakicaksim. Fazla seçenek yok

Kendinize bu zülmü yapmayın,yaşadığınız psikolojik şiddetle köşeye sıkışmış hissediyor ve korkuyorsunuz.Dışardan bakıldığında yaşadığınızdan daha kötüsü yok ve evet çözümü de ayrılıkta

Back
X