- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.605
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size aids bulaştırdığında akıllanırsınız artık.Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Calisiyorum,kendime bakalirim - Aldatan kotu bir koca + huzursuz\mutsuz evlilik =Yeni,huzurlu ve saygin bir yasam..Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
18 yıldır aldatiliyorsunuz ..halen o evdesiniz vazgeçemiyorum diyorsunuz..Bu zamana kadar nasıl mideniz bulanmadi bu adamdan hakikaten pes ne diyeceğini bilemedimNerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Onunki değil de sizinki hastalık bence! 18 yıl yaa şaka mı bu!!Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
hayatiniz hakkında karari siz alacaksınız.Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Üzgünüm ama belli ki eşiniz sizi sevmiyor. Sevseydi aldatmazdı. Size bunu defalarca yaşatan adamı sevdiğinizi söylüyorsunuz birde. Önce kendinizi sevmeyi öğrenin lütfen. Kendinize olan sevgi ve özsaygınızı kaybetmişsiniz. Tabi ki onsuz yaşayabilirsiniz. İnsanlar annelerini babalarını, çocuklarını kaybediyor yaşamaya devam ediyor. Bence kendinizi daha fazla değersizleştirmeyin.Nerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
aldatmış affetmişsiniz kaç defa mutlu değilsiniz 1 kez aldatan yine aldatır durmayın benceNerden başlayacam bilmiyorum 18 yıllık evliyim büyük bir aşkla olan evlilik hemen bozulu verdi evliligin altıncı ayında başlayan aldatma senelerdir devam edıyor yapıyor pişman oluyor ben yıne affediyorum ilgisizlik sevgisizlik ne istersen var ben öyle hissediyorum gerci ona sorsan ben böyle bir adamım diyip cıkıyor ama artık dayanamıyorum en son yakalamamda dostuyla senelerdir yatıp kalkıp yaşamıs bana da huzursuzluk bırakmıs her şüphelendigim de sen hastasın aklın sadece ona calısıyor beni hep birine kapatma derdındesin dıyip suclayıp konuyu kavgaya cevırıp kapatıyor en sonunda ayrılma asmasına geldık evden gitti ama yapamadı bana bir şans daha ver deyıp geri dondu ben salak gibi sevdigim için yıne tamam dedım ayrıldım dedı seni bırak mak aklımdan hiç gecmiyor dıyor ama yapacagını yapıyor ben artık bu sorumluluğu kaldıramıyorum cokbunaldım bir tane kızım var onu düşünüyorum çocukta mutsuz oluyor Boşanmak care mi bilmiyorum daha mı kötü olurum onsuz yaşaya bilirmıyım onuda bilmiyorum ama canımı yakıyor çalışıyorum kendıme bakabilirim ama ama işte o kafamdaki amalar beni bu hale getirdi onu başkasıyla düşündükçe boguluyorum resmen cıkmaza girdim çirkin biride degıl bakımlıyım herkes imrenerek bakıyor ama adam beni görmüyor bide bana sen bunu aslında haketmıyorsun dıyır ama yapıyor bu hastalıkmıdır bilmiyorum ne bensiz yapıyor ne de benle ama artık ben ne napacam şaşırdım yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum ama vazgeçemiyorum da lütfen bana akıl verin uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin