Çaresizim kimseye anlatamıyorum

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Çok güzel bir evliliğin vardı eşim her konuda yardımcı temizlik VS herşey hamileliğimin 8. Ayından sonra onda değişim oldu neyse doğum yaptım 1yıl geçti eşim tuhaf cinsellik yok gibi şüphelendim araştırdım travesti sayfalarını araştırıyor Facebook tan bakmış en son whatsupta gördüm sordum kuzenim kaydetti dedi travesti ilişkisimi vardır ne yapacağımı bilmiyorum uykularım kaçtı kızım 2yaşında Babacı fikir verin nolur oturdum konuştum ilgim yok diyor ama telefonunda arama butonunda travestiler var

Yazdıklarınızı düzenler misiniz? Ayrıntıları anlayamadım
Özetleyeyim, hanımefendinin eşi hamileliğin 8.ayından sonra değişmiş, Doğumdan bir sene sonra cinsellik falan olmayınca konu sahibi şüphelenmiş eşi travesti sayfaları aratmış, en son whatsappta da bir şey görmüş bu konuyla alakalı (travesti birini kaydettiğini anlıyorum) Konu sahibi eşini sorgulayınca da kuzenim kaydetti demiş :KK12:

Çok güzel bir evliliğin vardı eşim her konuda yardımcı temizlik VS herşey hamileliğimin 8. Ayından sonra onda değişim oldu neyse doğum yaptım 1yıl geçti eşim tuhaf cinsellik yok gibi şüphelendim araştırdım travesti sayfalarını araştırıyor Facebook tan bakmış en son whatsupta gördüm sordum kuzenim kaydetti dedi travesti ilişkisimi vardır ne yapacağımı bilmiyorum uykularım kaçtı kızım 2yaşında Babacı fikir verin nolur oturdum konuştum ilgim yok diyor ama telefonunda arama butonunda travestiler var
Merak mı etti acaba

yapmış bi halt klasık türk erkeği inkar modunda..
Cem Yılmazın dediği gibi.. Erkeğin masasında kadın iç çamaşırı yakalasınız bu ne diye sorsanz göstererk ne diye sorar ...

Çocuk sahibi olduktan sonra cinsiyet değiştiren insanlar var sonucta. Ama ben merak ettiğini düşünüyorum sadece ya :KK51:

hangımız kuzenımızın telefonundan travestı arastırıyoruz mesaj atıyoruz ?
hıc bırımız degıl mı ?
bunu sadece aldatan ınsanlar ıkna etmek ıcın kullanır sansını dener akıllı olan da ınanmaz

telefonunu travestıye ulassın dıye veren ınsan baskasının telefonunuda ulasmak ıcın kullanır benım gozumde aynı yanı

kımse kımsenın telefonundan boyle seyler yapmaz sokakta ayakkabı boyayan bebelerın elınde bıle son model telefonların oldugu durumda kımsenın telefonuna ıhtıyac yok

ya da kocanızda travestı lıstesı var kuzenı onu degerlendırmıs ?

boyle sacma seylere ınanmak ınanmayı ıstemek demektır

bırde bosanmayacaksanız hesap falan sormayın bu kım ne demeyın daha cok adama cesaret verıyorsunuz nasılsa bosanmıyor dıyor daha guzel yapıyor herseyı onur gurur kısmına degınmek de ıstemıyorum

ıyıce takıp edın yakalayın bırıktırın kanıt dogru gunde lazım olacak ben olsam oyle yapardım

Back
X