- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Bulundugunuz ilde bulunan baro. Misal Istanbul Barosu.Teşekkür ederim bilginiz içinHangi avukatla görüşe bilirim orayı anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulundugunuz ilde bulunan baro. Misal Istanbul Barosu.Teşekkür ederim bilginiz içinHangi avukatla görüşe bilirim orayı anlayamadım
Kesinlikle katılıyorum.hangımız kuzenımızın telefonundan travestı arastırıyoruz mesaj atıyoruz ?
hıc bırımız degıl mı ?
bunu sadece aldatan ınsanlar ıkna etmek ıcın kullanır sansını dener akıllı olan da ınanmaz
telefonunu travestıye ulassın dıye veren ınsan baskasının telefonunuda ulasmak ıcın kullanır benım gozumde aynı yanı
kımse kımsenın telefonundan boyle seyler yapmaz sokakta ayakkabı boyayan bebelerın elınde bıle son model telefonların oldugu durumda kımsenın telefonuna ıhtıyac yok
ya da kocanızda travestı lıstesı var kuzenı onu degerlendırmıs ?
boyle sacma seylere ınanmak ınanmayı ıstemek demektır
bırde bosanmayacaksanız hesap falan sormayın bu kım ne demeyın daha cok adama cesaret verıyorsunuz nasılsa bosanmıyor dıyor daha guzel yapıyor herseyı onur gurur kısmına degınmek de ıstemıyorum
ıyıce takıp edın yakalayın bırıktırın kanıt dogru gunde lazım olacak ben olsam oyle yapardım
Boşanmak istiyorum ama evi arabası var diye çocugu alır diyenler var kızımı alacağıma emin olsam 1gün durmam
Neden vermesin kiSizce mahkeme çoçuğun velayetini verir mi ? hukuksal bilgim yok ama düşününce vermez fikri ağır basıyor.
Ben çalışan Bi anneyim ona hasret kalarak büyütüyorum tek başıma da bakarım ama Türkiyede adalet saçma elimden alırlar diye tek korkum yoksa çalışıp kimseye muhtaç etmem onu kaybetmyeceğime emin olsamDurumu kabullenemediğin ortada. Önce kabullen sonra ne yapmalıyım faslına geç. Kızını bahane etme. Boşanmaya cesaretim yok de canımı al ama kızını bahane etme.
Ev araba yat kat geç bunları. Merdiven silip çocuğuna bakan, okutan, adam eden, evlendirip yuva kurduran bir sürü kadın var. Yani kadın isterse oluyor herşey.
Türkiyede Adalet varmı kaç kere gördük çocukları babaya veren mahkememeyi şu 2 çocuğu vuran aşağılık baba kadın polise hakime yalvardım dedi ama 2 yavrusunu kaybetti Türkiye maalesef duyarlı değil çaresizim diyorum bu yüzden cesaretle alakası yok anneyim ve acı çekiyorum...bosanmaya cesaretiniz yok belliki bari kizinizi öne sürmeyin ya okurken sinirlerim bozuldu kizim kizim diye.
Gösterdim zaten ben yaptım aradım dermi telefon kuzenindeymişYok dediğinde arama butonundan gösterin bunlar ne diye.
Allah yardimciniz olsun ..Herkes beni suçlamış belki bilmediğim bir yolu vardır diyerek buraya üye olup yazdım ama yardımcı olan bir iki kişi dışında bakımsız kilolu kendinizi saldın gibi şeyler Hangi kadın kocasının travesti merakını hak eder.. Boşanma konusuna gelince elimde delilim yok 2yaşında kızım var çevremde boşanıp çecuğu babaya veren mahkeme çok pahalı avukata gücüm yetmiyor tek korkum kızımı kaybetmek çaresizliğim bu hamileliğin 8. Ayında böyle şeyler farkettim yoksa çocuk yapmazdım sevdiğim adamdı şimdi iğreniyorum pişman çok pişman AFFETMİYORUM AFFETMEM kimseyle paylaşmadım bu durumu Allah yaşatmasın kimseye kızımla uyuyup uyanıyorum kızımı vermem diyor pişmanım diyor ama boşuna sadece çacuğun velayeti alacağıma emin olsam boşanırım çalışıyorum bakarım yavruma![]()
Aminn Allah'a sığınırımAllah yardimciniz olsun ..
Tamam o zaman arkadaşım.Herkes beni suçlamış belki bilmediğim bir yolu vardır diyerek buraya üye olup yazdım ama yardımcı olan bir iki kişi dışında bakımsız kilolu kendinizi saldın gibi şeyler Hangi kadın kocasının travesti merakını hak eder.. Boşanma konusuna gelince elimde delilim yok 2yaşında kızım var çevremde boşanıp çecuğu babaya veren mahkeme çok pahalı avukata gücüm yetmiyor tek korkum kızımı kaybetmek çaresizliğim bu hamileliğin 8. Ayında böyle şeyler farkettim yoksa çocuk yapmazdım sevdiğim adamdı şimdi iğreniyorum pişman çok pişman AFFETMİYORUM AFFETMEM kimseyle paylaşmadım bu durumu Allah yaşatmasın kimseye kızımla uyuyup uyanıyorum kızımı vermem diyor pişmanım diyor ama boşuna sadece çacuğun velayeti alacağıma emin olsam boşanırım çalışıyorum bakarım yavruma![]()
bilmiyorum şuanda sadece tahminen yorum yapıyorum. Siz bu durumdan yetişkin bir birey olduğunuz halde rahatsız oldunuz, çocuğun yetişmesini etkilemez mi?Neden vermesin ki
Araştıracağım bunubilmiyorum şuanda sadece tahminen yorum yapıyorum. Siz bu durumdan yetişkin bir birey olduğunuz halde rahatsız oldunuz, çocuğun yetişmesini etkilemez mi?
Ama dedğim gibi bilmiyorum hukuktaki durumu
Çok zor bir durum bide pişmanım affet demesi o insana gün gitti Bi kere Bi avukatla görüşcem konuyu destek için teşekkür ederimÇocuğunuz çok küçük ve siz çalışıyorsunuz bu durumda mahkeme çocuğunuzu size verir zaten. Nisan ya da boşanma diyemem ama bu durumu bile bile aynı evde yaşamak zor olsa gerek.
Herkes beni suçlamış belki bilmediğim bir yolu vardır diyerek buraya üye olup yazdım ama yardımcı olan bir iki kişi dışında bakımsız kilolu kendinizi saldın gibi şeyler Hangi kadın kocasının travesti merakını hak eder.. Boşanma konusuna gelince elimde delilim yok 2yaşında kızım var çevremde boşanıp çecuğu babaya veren mahkeme çok pahalı avukata gücüm yetmiyor tek korkum kızımı kaybetmek çaresizliğim bu hamileliğin 8. Ayında böyle şeyler farkettim yoksa çocuk yapmazdım sevdiğim adamdı şimdi iğreniyorum pişman çok pişman AFFETMİYORUM AFFETMEM kimseyle paylaşmadım bu durumu Allah yaşatmasın kimseye kızımla uyuyup uyanıyorum kızımı vermem diyor pişmanım diyor ama boşuna sadece çacuğun velayeti alacağıma emin olsam boşanırım çalışıyorum bakarım yavruma![]()