çaresizim ne olur bana yardım edin

aysunusya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
8
0
3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa

O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum

O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum
Bu gune dek duydugum en aptalca benzetme
Kadini köpek olmaliymis
Köpege bile höt desen havlar sen onuda yapamamisin ki...

Neden insan gibi sevmiyorsunuz birbirinizi? Kadın adama "köpek" olmasın erkek kadına "köpek" olmasa daha mutlu bir ilişkin olur. Osmanlı adamlığı da değil bu kusura bakma da. Ayrıca üç yıl değil beş yıl olsa bir adama bu kadar gurursuz durmak onu soğutur seni yıpratır. Çok sinir oluyorum böyle kadınlara kusura bakma da. Evlenmek için dua edeceğine "gerçek bir sevgi aşk, beraberlik" dile. gerçekten saygı, sevgi ve aşk olduğunda aranızda emin ol evlenmeyi dile Allahtan bence.

Hele bu icinde hayvanlari kullanarak yapilan benzetmelere gicik oluyorum
Köpek gibi sadik
Kedi gibi uysal

Evlenseniz bile hayatınızın sonuna kadar böyle yaşamak sizi yormaz mı? Herşeyin fazlası zarar, sanki biraz saplantı hali oluşmuş sizde. Bence biraz kendinizi geri çekin, ben erkek olsam böyle bi kadınla olmak istemezdim heralde

Kendinden vazgeçmişsin bir de marifet gibi çok fedakarlık yaptım diyorsun. Adam da sana hayatı paylaşacak bir insan bir kadın değil de bir "köpek" aradığını söylüyor, sana köpek ol diyor resmen. Sen bunlardan rahatsız olmuyorsun da neden evlenmediğinizi mi sorguluyorsun? Senin gibi kadınları görünce cidden çok sinirleniyorum ya. Silkelen ve kendine gel. Kendi değerini ayak altına alma! Sen bir insansın seni anan baban bu yaşına elin adamına köpek ol diye büyütmedi! Sana saygı duymayan bir adamı sevme. Kendi değerini, gururunu koru, tek tavsiyem bu. Böyle bir adamla evlenip köle olacağına bu sağlıksız ilişkiden kurtul ve kendi değerini bilenlerle beraber ol. En başta da kendi değerini kendin bil.

Okurken ben sıkıldım adam yasarken hayli hayli sıkılmıstır.

Sirf siz uyanip 'kim oluyorsun da bana boyle davraniyorsun' demeyin diye sesini cikarmiyor...

Onun kolesi olmaniz hosuna gidiyormus gibi davraniyordur.

Boyle erkekler kendini hice sayan kadinlari son hucrelerine kadar somurur...

Kendilerini kole edecek, dedigini yaptiran kadinlarla da evlenirler.

Siz de arkasindan ah edersiniz, 'beni kullandi, yillarimi verdim, hakkima girdi' dersiniz.

Adam hayatindan cikip gitmeniz icin daha ne yapsin?

Daha nasil gostersin sevmedigini, istemedigini?

Namazlarinizda daha hayirli seyler icin dua edin.

Bir de tatsiz bir kopek bahsi gecmis...

Ona vereceginiz enerjiyle de sokak hayvanlarini filan besleyin, daha cok faydasi dokunur size.

Seven insan boyle yapamaz. Anlamış ne yapsa peşinden kosuyosun öyle vakit geçiriyor bence. Bak bu erkeklere güven olmaz sana ağız yapar gider başkasıyla evlenir. Sende kendini böyle harap etme. Kendine gel toparlan kendini aciz gibi yapma

O kadar çok üstüne düşmüşsün ki
adamın sen kaybetme korkusu yok
dilediği gibi davranıyor
belki de olmamasın da bir hayır araman lazım

Bu kadar ilgiden kim olsa sıkılır, siz bu kadar ilgi göstermekten hiç sıkılmadınız mı yahu? Yapıyorum yapıyorum hiç sonuç alamıyorum demediniz mi, sorgulamadınız mı hiç?

X