Çaresizim nişanlımdan ayrılmak zorunda mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meliss86

Ziyaretçi
böle bi duruma gelceme inanmıorm insanlara soru sormak buraya yazı yazmk asla yapcam bişey diildi ama hayatmda ilk defa herkese yardm eden ben kendime yardm edemiorm 6 aydr nişanlııym nişanlanmadan önce 7 ay flörtümz oldu ama bende evlilik heyecanı felan yokk aksine bıuhranlardaım.nişanlımla en alakasız konulardan bile tartsma cıkıo sürekli tartısıorz sevgiliykende böleydk gerci..nişanlımla birbirimizi cok seviorz ama herhangi bi konu üzerine bile yorumlasırken kendimizi kavgann içinde buluorz 1,5 ay sonra düğünm var allahım ne olur yardm etttt:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belkıde düğün stresıdır
hakkında hayırlısı

canım dügününe cok az bi zaman kalmıs bence tamamen psikolojik.
nisanlilik dönemi cok zor bi dönemdir bence ayrılıgı düsüncek bi durum yok gibi ha ne dersin?

bızde aynıyız canım bugun benımde aklımdan ayrılmak gectı....bılemıyorum napılabılır cok sevmek yeter mı

sevgiliyken de böyleydiyseniz nasıl evlenmeye cesaret ettin ve şimdi neden şikayet ediyorsun anlamadım açıkçası CADIARZU

Flörtte,nişanlılıkta sürekli birbirinizi yiyiyorsanız..
Ne istiyorsun madem?..Evlendikten 3 ay sonra Baba evine dönmek mi?

bızde aynıyız canım bugun benımde aklımdan ayrılmak gectı....bılemıyorum napılabılır cok sevmek yeter mı

sevmek nereye kadarr ....dürüst yalansz oldugu gibi bi insan karakterine diicek bişeym yok ama anlasamıorz gelinliğe gideriz alaksz yerden tartsma alısvrstew öle herseyde yaa hersey de cok yoruldm flörtte de kavga ederdk ama nişanda iiice abartk durumu evlenmye korkuorm yasım 23 ,ben evlenmeyi düşünmezken evliliği düşündm onun rahtsz oldugu ve benm düşünüpte haklı buldgm konularda kendimi biraz düzeltmeye calıstm ama bi tek kıskanclık vs durumlsarda diil kii herseyde tartsmaa evlenp pişman olmaktan cok korkuormm ama onu seviorm..sunu da düşünüorm sevme yasını geciorm yavas yavas..onu bıraktktan sonra onu özlemektende cok korkuorm..

Flörtte,nişanlılıkta sürekli birbirinizi yiyiyorsanız..
Ne istiyorsun madem?..Evlendikten 3 ay sonra Baba evine dönmek mi?

seviorm..ve düzelirz zamanla ben ona benzemezsam o bana,o bana benzemezse ben ona benzer e giderz die düşünmştm..

aynen benım durumumdasın cnm bnde 23 yasındayım ama öle dusunme hakkımızda hayırlısı olsun ..bız yanyana o kadar degıl ama telefonda cok sıddetlı tartısıyoruz ..bırlıkteyken o susar ben bagırırım ..amaaann bılmıyorum ıste bugun hatasını anlayp arayana kadar aramamaya yemın ettım ..sende konus canım cok tartısıyoruz farkındamısın dıye sordun mu hıc

sevgiliyken de böyleydiyseniz nasıl evlenmeye cesaret ettin ve şimdi neden şikayet ediyorsun anlamadım açıkçası CADIARZU

ya haklı bi soru ama insann agzının tutuldgu an derler ya öle bi an yasadm ve oldu..cok mantıklı bi kızım cok cok sevmem ragmen eski erkek arkadsma ruh ikizm derken ayrılcak kadar mantıklı bi kızım..bilmiorm bu ne kadar mantıklılk ama ..

seviorm..ve düzelirz zamanla ben ona benzemezsam o bana,o bana benzemezse ben ona benzer e giderz die düşünmştm..

ah canım öyle basit pazarlıklarla olmuyor bu işler...

Seviyor fakat birbirini kırıyor,yıpratıyor..ayrılıyorlar..böyle çiftler çok..
İlla boşanma sebebi aldatma,içki,kumar olmuyor...
Şiddetli geçimsizlik dedikleri de bu dur?

İçini karartmış olmayayım da...

O zaman nişanlınla bu düşüncelerini paylaş..
Belki bi ortak payda da buluşabilirsiniz
..

arkadaşım 2006model'e aynen katılıyorum...madem başından beri kavga ediyorsunuz otur bir kere daha düşün...evlendikten sonra boşanmak daha mı iyi ? ya ömrün boyunca alttan alıcaksın yada ........

aynen benım durumumdasın cnm bnde 23 yasındayım ama öle dusunme hakkımızda hayırlısı olsun ..bız yanyana o kadar degıl ama telefonda cok sıddetlı tartısıyoruz ..bırlıkteyken o susar ben bagırırım ..amaaann bılmıyorum ıste bugun hatasını anlayp arayana kadar aramamaya yemın ettım ..sende konus canım cok tartısıyoruz farkındamısın dıye sordun mu hıc

neredeyse 2 güne bir...dünyanın sonu mu anlasamaybilirz ama bizbirmzi seviorz dior..yani eskiden ben neden bana sıksık seni seviorm demiorsn derdim o da sevdgimi biliosn söleynce ne oluo valla unuutrom derdi bu yüzden bile kavga cıkardrı ama artk ben bunlardan bile gectm..yeter ki tartsma olmasn der hale geldm..

hımm en guzelı sende umursamaz ol cnm ben oyle yapıyorum cok sınırlendıgımde ıse yarıyor ...bende hep sevmek yeter ustesınden gelırız dıyordum ama artık emın degılım bu gıdısle soguyacagım kesın....o da benden sogur yanı..ama gel gor kı ış cıddı artık herkes nısanlı dıor evlenecek dıye beklıyor degılmı benı geren en buyuk sey bu ...

hımm en guzelı sende umursamaz ol cnm ben oyle yapıyorum cok sınırlendıgımde ıse yarıyor ...bende hep sevmek yeter ustesınden gelırız dıyordum ama artık emın degılım bu gıdısle soguyacagım kesın....o da benden sogur yanı..ama gel gor kı ış cıddı artık herkes nısanlı dıor evlenecek dıye beklıyor degılmı benı geren en buyuk sey bu ...

ya benm millet umrmda bile diil ben ilerdde mutszken kim olcak yanımdaa hem hersey nasl unutuluorsa bu da unutulr gider zaten nişanlılık birbirni tanımk diil miii benm sorunm millet diil millet umrumda bile diil tek derdm ondan vazgecememk...

AYRILMAK İÇİN Bİ SEBEP YOK BENCE:1hug:DÜĞÜN STRESİ OLABİLİR.BU GÜNLERDE GEÇERopuyorumnanaktanzemuszemus

Eminmisin peki evlilikten??evliliği yapabilirim bu sorumluluğu alabilirim kaldırabilriim tartışsakta seviyorum susarız diğerr odaya geçeriz diyebiliyormusuun??

nıkahta keramet vardır dıyerek soze gırmek ıstıyorum
sevgılınle 7 ay cıktın ve sureklı dıdısmeyle gectı ama bırbırınızı sevıyorsunuz
buyuk bır cesaretle nısanlandınız tartısmalara ragmen ve hala tartısıyorsunuz
onu gectım bu duruma ragmen evlenıyorsunuz.
bıraz oturup dusunun bence bu kısıyle evlenırsem mutlu olurmuyum dıye.nısanlınla da konus.genelde neden dolayı tartısıyorsunuz dıye bı ırdele bence
belkı de olay buyutulecek bırsey degıldır

böle bi duruma gelceme inanmıorm insanlara soru sormak buraya yazı yazmk asla yapcam bişey diildi ama hayatmda ilk defa herkese yardm eden ben kendime yardm edemiorm 6 aydr nişanlııym nişanlanmadan önce 7 ay flörtümz oldu ama bende evlilik heyecanı felan yokk aksine bıuhranlardaım.nişanlımla en alakasız konulardan bile tartsma cıkıo sürekli tartısıorz sevgiliykende böleydk gerci..nişanlımla birbirimizi cok seviorz ama herhangi bi konu üzerine bile yorumlasırken kendimizi kavgann içinde buluorz 1,5 ay sonra düğünm var allahım ne olur yardm etttt:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Altini isaretledigim cümlelerin bence bir cift olarak uyusmadignizin göstergesidir....

Tabikide tartismalar kavgalar olacak her iliskide oldugu gibi ama böyle alakasiz gereksiz her konu tartismaya dönüsüyorsa yanlis giden birseyler var güzelim.....

Evlilik yolunda yürüyen bir cift konusabilmeli, uyumlu olmali, anlasmali......siz simdiden böyleyseniz yarin öbür gün ayni cati altinda yasadigniz zaman olacaklari tahmin etmek az cok mümkün....:delphin:

Evlilik icin sadece sevmek yetmiyor güzelim....ayni yastiga bas koyacagin adamda cok daha farkli özelliklerde olmali....Anlayis, Vicdan, Hosgörü, Fedakarlik, Saygi, Güven.......

Ben iyi düsün derim....cünkü cok kez deli divane asik olan ciftlerin evlendikten sonra iki düsman gibi oldugnu gördüm.....simdi tüm firsatlar elinde....yarin keske dememek icin cok iyi düsün....:kahve:

Back
X