çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

firari3588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
26
0
86
Diyarbakır
nereden başlasam bilemiyorum. ama eminim bir çoğunuz okuyunca beni eleştirecek. sizden istediğim benim gibi olanlar varsa sonradan düzelmişlerse bana yardım etsin.
7 yıldır biriyle beraberdim. aynı lisede okuduk daha sonra aynı üniversiteye gittik. hep beraberdik. birbirimizi çok seviyorduk. her anımız beraber geçiyordu. O 1. sınıftayken evlilik için para biriktireceğim diyerek imamlığa başladı. ilerleyen zamanlarda benden istekleri çok değişmeye başladı. zaten evleneceğiz diyerek benden o malum şeyi istedi. ben de böyle bir insan beni ortada bırakmaz diyerek, salak gibi inanıp kabul ettim. ama evliliği hep ertelemeye başladı. her sene bu yaz evleneceğiz dedi ama yaz geldiğinde hep bahane buldu. bu arada benden ayrılacağının da sinyallerini vermeye başladı. benden ayrılmasın diye yapmadığım fedakarlık kalmadı. ayrılmasın diye onun isteklerini karşılamaya devam etmek zorunda kaldım. isteklerini karşılayınca evleneceğiz merak etme diyordu. karşılamayınca da uzaklaşıyordu, ayrılacağın belli ediyordu. SONUÇ OLARAK BENDEN AYRILDI.
Ben şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. nasıl bir başkasıyla evlenirim. nasıl bir başkası dokunur bana. nasıl unuturum bunca yılı, yaşananları.
LÜTFEN YARDIM EDİN :5: SANKİ HER SANİYE ÖLÜYRUM.
KENDİME DOKUNMAKTAN İĞRENİYORUM.
BENİM GİBİ OLUP SONRADAN UNUTAN, EVLENİP MUTLU OLAN VAR MI? (şunu da belirteyim doktora kontrol için gittim. doktor bir bozulma olmadığını söyledi. ama benim derdim VİCDAN AZABI :5: :5: :5: )

Kendini topla, senin mutlu olmak icin onun gibi sahtekara ihtiyacin yok.
Zamanla acilarinla yasamayi ogrenirsin, sen simdi kendini gelistirmeye bak.
Oyle iyi bir insan olki, geriye donup baktigin ben ne kadar salakmisim desin.

Senı asla yadırgamıyorum.
Bu tarz seyler hepımızın basına gelebılır kader ama keske canım askından ölsende oyle hemen guvenmeseydın.

Erkek mılletı bu bak yapıcagını yapmıs olan sana olmuş.
Moralını bozma hemen kımse benı sevmez benle evlenmez dıye, artık sımdıkı kızların cogu evlenırken bakıre evlenmıyor.

Napıcaksın sende hayatına kaldıgın yerden devam edıceksın.
Senı asla elestırmıyorum yanlıs anlama ama madem pısman olucaktın sonradan ee o zaman bastan bu işe kalkısmıcaktın.

Sevmışsın, guvenmışsın bır hata yapıp aldanmışsın bundan sonra hayatına gırecek kışılerede artık boyle cabuk guvenme.

Ikıncı el,defolu bır kadın degılsın kendınden ıgrenme bundan sonra hayatına gırecek kısıyede durumu acıklarsın zaten senı sevıyorsa her kosulda senı kabullenır merak etme.

Hiç merak etme adam gibi biri çıkar karsına
O zaman pisman olup sana geri doner emin ol
Ama bu seferde sen kabul etme

bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...

İmamlık yapıp bunları mı yaptı sana
Vay o imamın cemaatinin haline

Aynen... Imamlik yapipta bunu senden istediyse o kisiden hayir yok.

Keske onu kaybedicem diye bu hatayi yapmasaydin. Cünkü malesef erkek milleti bu gibi konulari cok kullaniyor. Bayanlarda bu konuda cok cabuk inaniyorlar.

Bence o kisiden sana hayir yok. Ilk baslarda sizden bunlari talep etmisse illerki zamanlarda evliliginizde bile neler neler yapar.

bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...

başörtülülerde sevişir neden yadırgayalım.sadece başı örtüsüzler mi yapıyor böyle, ne garip düşünce...

bu arada buraya uye olduğunu yada nickini kimse biliyor mu canım google a yazınca direkt çıkıyorda konular yazdıkların,hani birisi biliyorsa sana sıkıntı olabilir.

ayrıca bu durumu kimseye söyleme bence..herkesin sırları vardır

dürüst olmak iyidir ama fazla dürüstlük ne derece doğru bilemem.

her zaman kadınların bunu saklamasından yanayım çünkü zaten bunu yaşayanlar çok iyi kamufle ediyorlar evlenene kadar bir çok insan bu tarz şeyler yaşayıp sonra üstüne bir sünger çekip devam ediyor

sende böyle yap günah için de tövbe et af dile yapcak başka birşey yok.

Son düzenleme:
kendinden niye iğreniyorsun bunu anlamadım.Başörtülü olman şeytana uymayacağın anlamına mı geliyor.Denediniz olmadı bitti.Madem başörtülüsün inancının gereğini yap tövbeni et yola devam.İnandığın şey sana yol gösterir zaten.Lütfen kendine gel.....

Para biriktirmek için imamlık yaptı, ve seninle birlikte olmak istedi öyle mi?
Pes valla, iyice çivisi çıktı dünyanın!
Sen de bu adam için üzülme 7 yılını boşver ondan kurtulduğun için sevin..

hiçte eleştirim artmayacak,başörtülülerin çocukları telepati yoluyla dünyaya gelmiyorlar diye biliyorum...:9:

Canim benim olan olmus seni yargilamak bize dusmez o RAbbimle senin aranda eger pisman olduysan tovbeni edersin.Oyle kendini caresiz kullanilmis falan hisetteme onemli olan hatani kabullenmen .Bundan sonra ileriye bak ondanda birsey bekleme mumkunse hicbirsekilde gorusme kendine iyi bir hayat DOGRU YASAM sec ve ona gore yasa...Keske bazen zamaninda bilebilsek yasayacaklarimizi..

bence bi psikiatriste gitmelisin bu bekaret meselesi değil sadece çok ağır bi darbe almışsın ama öldürmeyen güçlendirir. ruhu arındıran gözyaşlarıdır yeniden doğacaksın yepyeni bir hayata başlayacaksın... bi de bi şey sormak istiyorum bozulma olmamış demişsin o nasıl oluyor ki merak ettim

Para biriktirmek için imamlık yaptı, ve seninle birlikte olmak istedi öyle mi?
Pes valla, iyice çivisi çıktı dünyanın!
Sen de bu adam için üzülme 7 yılını boşver ondan kurtulduğun için sevin..

Birde 21.aralik kiyamet kopacak diyorlar. Bence kiyametin icinde yasiyoruz da milletin haberi yok.

Artik kime güvenicegimizi sasirdik vallahi ya. RABBIM HERKESI ISLAH ETSIN.

Şaşırdım doğrusu bu ülkede imamlar bile böyle sahtekarsa vay bizim halimize...

Senin böyle birine ihtiyacın yok
Hayatına kaldığın yerden devam et kimsenin ahı kimse de kalmaz

Senı asla yadırgamıyorum.
Bu tarz seyler hepımızın basına gelebılır kader ama keske canım askından ölsende oyle hemen guvenmeseydın.

Erkek mılletı bu bak yapıcagını yapmıs olan sana olmuş.
Moralını bozma hemen kımse benı sevmez benle evlenmez dıye, artık sımdıkı kızların cogu evlenırken bakıre evlenmıyor.

Napıcaksın sende hayatına kaldıgın yerden devam edıceksın.
Senı asla elestırmıyorum yanlıs anlama ama madem pısman olucaktın sonradan ee o zaman bastan bu işe kalkısmıcaktın.

Sevmışsın, guvenmışsın bır hata yapıp aldanmışsın bundan sonra hayatına gırecek kışılerede artık boyle cabuk guvenme.

Ikıncı el,defolu bır kadın degılsın kendınden ıgrenme bundan sonra hayatına gırecek kısıyede durumu acıklarsın zaten senı sevıyorsa her kosulda senı kabullenır merak etme.

benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum

Canim basortulusun diye hata yapamayacakmisin?
Basortulu insanlarda hata yapabilir,
muhim olan tovbedeki samimiyetindir.
Allahtan baska kimseye hesap vermek zorunda degilsin.
Sunuda unutma, insanin nefsini pismanliklari torpuler..
Allah affetsin. Sen kendini ona ada,
elinden geldigince iyilik yapki, kotulugunun yuku iyiliklerinin yaninda az kalsin..

öncelike yaşadığın emin ol sana özel değil. bu sitede kimlerin başına neler geliyor inan.
7 yıl uzun bir süre fakat anladığım kadarı ile yaşın genç, hem genç olmasa bile herkes kendine 2.bir şansı hakediyor. hep söylerim üzül ağla parala kendini dibine vur depresyonda boğul, boğul ve tüket bunu acısını erteleme yaşa bitir, insan her şeyi unutuyor, zamanla bu da geçecek.
sonra hayatında 7 yıl ile otur hesaplaş, eksisi artısı bu sana ne kattı ne aldı tek tek yatır masaya ve yedi yıl boyunca ertelediğin ne varsa en kolayından başla başarmaya...
başına gelen benim de başıma geldi hem de çok daha çirkini ve fena mağdur oldum her açıdan, ama ne oldu biliyor musun, geçti, ilk an "ALLAHIM BEN ŞİMDİ NE YAPACAĞIM" dediğim sahne çok gerilerde kaldı.
sana acı veren bir insan için hele ki bu erkek ise şu kadar bile üzülmeye değmediğini sen de anlayacaksın sadece biraz zamana ihtiyacın var.
her şey düzelecek, hepsi geçecek sadece kendine izin ver...

Back
X