çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...

baş örtülü olmanla hiç bir alakası yok hepimizin basına gelebilecek bi durum kimseninde seni yargılamaya hakkı yok ask bu ve senin suan rahatsızlık duyduğun durum bi anlık bi olay kendini sakın üzme eger o insanlığına bunu sığdırabiliosa senın kendini üzmememn gerekir ama yasadığımız toplum geleneklerimiz bizi böle kendi içimizde suçlarken ona erkeklik güdüsü verdirtior zaman herseyin ilacı canım elbette düzeliceksin ama bu zaman alıcak arkadaslarınla bol bol vakıt geçirmeye calıs kitap pku sevdiğin seyleri yap zamanla hersey düzelicek karsına gerçek bi adam cıkıcak ve o seni anlıcak o gün geldiğinde bu sayfaya tekrar dön bi bak tatlım hepsi geçmiş bitmiş olucak...

niye adamin imam kendinin basörtülü oldugunu söyledin anlamadim sevgilim dersen anlardim
rahipler gibi imamlarin sevisma yasagi yokkk her kezin vicdanina kalmis bir sey
imamlarda bas örtülerde sevisir yoksa bunca cocuk nasil olacakti isteyerek bilerek sevismisin eeeeee simdi ne yapalim sanaaaa

seni biz yadırgamayızda başka başörtülüler yadırgar namus bekçileri genellikle o cenahtan çıkar, ayrıca defalarca birlikte oldunuzda nasıl bozulma olmadı anlamadım, imama gelll!

öncelike yaşadığın emin ol sana özel değil. bu sitede kimlerin başına neler geliyor inan.
7 yıl uzun bir süre fakat anladığım kadarı ile yaşın genç, hem genç olmasa bile herkes kendine 2.bir şansı hakediyor. hep söylerim üzül ağla parala kendini dibine vur depresyonda boğul, boğul ve tüket bunu acısını erteleme yaşa bitir, insan her şeyi unutuyor, zamanla bu da geçecek.
sonra hayatında 7 yıl ile otur hesaplaş, eksisi artısı bu sana ne kattı ne aldı tek tek yatır masaya ve yedi yıl boyunca ertelediğin ne varsa en kolayından başla başarmaya...
başına gelen benim de başıma geldi hem de çok daha çirkini ve fena mağdur oldum her açıdan, ama ne oldu biliyor musun, geçti, ilk an "ALLAHIM BEN ŞİMDİ NE YAPACAĞIM" dediğim sahne çok gerilerde kaldı.
sana acı veren bir insan için hele ki bu erkek ise şu kadar bile üzülmeye değmediğini sen de anlayacaksın sadece biraz zamana ihtiyacın var.
her şey düzelecek, hepsi geçecek sadece kendine izin ver...

nasıl atlattın? ben her saniye onunla yaşadıklarımı düşünüyorum. beynim uyuşuyor artık

benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum

Tövbe tövbe bak canim arkadasim sende cok iyi biliyorsun ki Rabbime isyan etmek (ölmek istiyorum) cok günah.

Olmus geri dönmesi yok. Senin yapicagin tek sey Tövbe edip yoluna devam etmek. O kisiden sana iyilik gelmez artik.

Kac kisi var senin durumunda. Artik aklini basina al ve dogru dürüst bir yol ciz kendine. Senin etrafinda da bu gibi biseyi kabul etmeyenlerle de muhatap olma.

bence bi psikiatriste gitmelisin bu bekaret meselesi değil sadece çok ağır bi darbe almışsın ama öldürmeyen güçlendirir. ruhu arındıran gözyaşlarıdır yeniden doğacaksın yepyeni bir hayata başlayacaksın... bi de bi şey sormak istiyorum bozulma olmamış demişsin o nasıl oluyor ki merak ettim

bilmiyorum doktor öyle söyledi

başörtülü olman hata yapmayacagın anlamına gelmıyor ki. vicdan azabını cok iyi anlıyorum ama tamamen gecmesini isteme bence. gecmesin hep kanatsın ince bı yerden ki bı daha aynı seyi yapma.
hani intikam almak ısteyenler acılarını hep taze tutar ve amaclarına ulasırlar ya o misal.
ömür boyu çek onu ki bı daha hata yapmana izin vermesin.

Peygamber efendimiz miraçtan Allah'a şirk koşmak haricindeki tüm günahların affedilebileceği müjdesiyle gelmiş, samimi olarak tevbeni et.
Peygamber efendimize birgün Allah-u Teala'nın affetme derecesini sormuş ashabından biri. peygamber efendimiz de; Bir anne cocugunu yanan ateşe atarmı diye sormus. hayır atmaz dıye cevap vermis soruyu soran zât. Allau Teala o anneden daha merhametlidir diye cevap vermiş peygamber efendimiz.

Samimi bir sekilde tevbeni et ve bır daha yapma. Evleneceğin kişiye bunu acıklama zira şahit tutmuş olursun. Ahiret günü bu gunahı işlediğine şahitlik eder.
bunu bı abimiz için arastırmıstık.

Ayrıca evlenmeden önce bekaretini bozmadan her haltı yiyen sonra da ben bakireyim diye evlenen insanlara ne demeli?....

Herseyın bi zamanı var. hersey zamanında güzel. 20 yasında askere gitmek var 35 yasında askere gıtmek var. anlatabildim mi?

nasıl atlattın? ben her saniye onunla yaşadıklarımı düşünüyorum. beynim uyuşuyor artık

nasıl atlattım, iki sene dinledim kendimi, tıbbi destek aldım ve sosyalliğin dibine vurdum. çok üzüldüm ve tükettim acıyı hiç kasmadın amaaann deyip, yaşadıklarıma sahip çıktım hatalarımı kabul ettim.
VE ŞU SAĞ GÖZÜMDEN SOL GÖZÜME GÜVENMEYİ BIRAKTIM.

bazı arkadaşlar imamların başörtülülerin de sevişmeye hakkı var demiş Benim derdim evlenmeden böyle bir şey olması. madem biliyodun nden yaptın diyeceksiniz; zaten kahrolduğum da bu. bile bile düştüm bu yola :5:

bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...

Kendini bu kadar kötü hissetmeni sağlayan adam da imammış ona bakarsan. Olabilir herkes hata yapar. Birilerini kırıp incitmediğin sürece her hatanın telafisi yine insanın kendi içinde. Yeterince pişmanlık yaşamışsın, bence artık kendini affetme zamanın gelmiş senin de. Çevrendekilerin seni nasıl kabul edeceği de hiç önemli değil, çünkü senin yaşadıkların onları ilgilendirmiyor kesinlikle

malesef ayrılıkların en kötü yanı hayatınıza kaldığınız yerden devam edememeniz..
sana kimse burda yaşadıklarını unut önüne bak diyemez.. yaşadıklarını unutman da kolay olmaz zaten.
yapman gereken yaşadıklarınddan kendine ders çıkarman, aldığın dersleri kendine iyi ebzerletip aynı hatalara düşmemen..
sevdiğinle beraber olursun olmazsın o senin bileceğin iş, ama sonrasına böyle enkaza dönüşeceksen en mantıklısı hiç beraber olmamandır dimi?
kendini ölç tart, onunla birlikte olmuş olmaktan mı utanıyorsun yoksa onun seni bırakmış olması mu bu kadar kahrediyor seni?
ona göre sana bir yorum yapalım.. ve lütfen cevaba ikisi de deme.. birinden biri mutlaka daha ağır basıyordur.

ailemden ömrüm boyunca saklamak zorunda kalacağım bir sırrım olacak. zaten bir tek annem var. anlatsam üzüntüden kahrolur. içimde saklamak zorundayım

bazı arkadaşlar imamların başörtülülerin de sevişmeye hakkı var demiş Benim derdim evlenmeden böyle bir şey olması. madem biliyodun nden yaptın diyeceksiniz; zaten kahrolduğum da bu. bile bile düştüm bu yola :5:

insanın sevdiği ile işlediği cinayet bile cinayet gibi gelmez insana ayrılana kadar..
evet farkındaydın ama aşk sarhoşuydun zaten evlenecektiniz, belki imam nikahı bile kydınız.

tamam bile bile yaptın ve bu yuzden vıcdana azabı cekıosun. tecavuze ugrasan vıcdanını sızlatıcak bı durum olmazdı dımı, sonucta senın rızan olmadan olmus olurdu.
sadece zina gunah degıl ki. kul hakkı yemek ondan daha buyuk gunah. adam öldürmek daha buyuk gunah.
sehitlerin bıle sorgulanacagı sey namaz ve kul hakkı...
sen samımı bır sekılde tevbe ettıgınde affedılebılecek bır hata yaptın.
lütfen kendıne gel. ıcdan azabı cekme demıorum cek tabiki, çek ki bir daha yapma.. bu anlarını hatırla..
korku ve umudun varsa gidebilirsin Rabb'ine. Tek kanatla ucamazsın diyor mevlana. dogru dimi??
Kork, vıcdan azabını cek, Rabbim in affedcegını de umut et.

Seni yargılamanın durumuna faydası olmaz..
Bu yaşadığın sana ders olsun.. Çıkar aklından ölmek gibi saçmalıkları..
Unutamam sanırsın şimdi. Kimse unutulmaz değil.
Sen değer verdiğin için değerliydi aslında gördüğün gibi ş..sizin tekiydi..
Böyle düşüneceksin tövbe edip hayatına devam edeceksin..
İmam,hacı,hoca,avukat,doktor.. Ne farkeder erkek mi?
Erkek dediğin yerde ben durur düşünürüm arkadaş..
Doyumsuz bunların çoğu işte.. Lütfen kızlar bunu unutmadan sevin ya kendinizi daha çok sevin:ssz:

yahu sen niye kahroluyorsun, ne demek imam, sen başörtülüsün???
ikinizde insansınız bu bir, ikincisi olayı şu yönden de değerlendir, bizim görevlerimizden biri eşlerimizi yarenlerimizi mutlu etmek değil mi, tamam evlilik öncesi cinsel ilişki zina ama sen onu mutlu etmek istemişsin, güvenmişsin bir nevii asli görevini yerine tam getirmeye niyetlenmişsin tüm saflığınla kendini ona adamışsın.
bir kere madem işin dini ve ahlaki boyutunda isek o şe...senden bunu beklemesi ve zorlaması günahına girmek olmuyor mu?
ayrıca hepsini geçtim 7 yıllık ilişkide hiç mi eli eline değmedi hiç mi öpmedi bu da zinaya girmez mi
yanlış anlşılmasın asla seni yargılamam tek seni değil kimseyi yargılamam haddime düşmez, ancak kahrolduğun ve takıldığın kısım bu acının tümünde sadece küçük bir yer işgal ediyor, peki geçen 7 senenin bedeli nedir tatlım?

hayatım, açık veya kapalı, imam ya da pe....venk herkes insan ve hata bizler için. sen onun yaptığı şe....sizlikte sadece gönlünün kurbanı olmuşsun.
şimdi bunu kimseyle paylaşma ve biraz zaman ver, inan geçecek her şeyin çaresi var ancak geçen zamana çare yok...

kendidüşen ağlamaz arkadaşım ama her şey gelip geçer unutursun.yeniden aşık olursun yeniden seversin ve bir bakmışsın evlenmişsin oooooo daha neler nler görürüsün sen yeter ki iste....

açık ya da kapalı imam ya da değil fark eder mi?

her imam olan,dinini bilen insan adam değil maalesef.

önemli olan bunun fakında olmak.başın kapalı açık ne fark eder,sürekli buna vurgu yapman hoş değil.sonuçta 7 yılını vermişsin bu adama ve şu anda pişmansın.önemli olan bu.

zor olsada geçmişe sünger çekip geleceğe odaklanacaksın.

Back
X