çaresizim ve karışıklardayım ne yapabilrim?

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
48
tanıdıgım biriyle çıkmaya başladık 1 yıl sonunda ve ilk görüşme sonunda beni kırdıgı için uzak durdum sert sözlerle çıkıştım yaptıgı yanlış bir hareketi beni çok kırmıştı belki bilerek yapmamıştı ama ben kırılmıştım birkere. konustugumuzda ise bu söylediklerimi unutmaya ihtiyacı oldugunu söyledi ve uzak durdu. benim ona karşı hislerimi bilmesini istedim ve ona karşı duygularımı yazdım bir cevap atmadı.aramalarıma dönmedi çok merak etmeye başladığım sürede nerdesin diye sordum.şehir dışına gidiyorm iş için dedi.dönünce konuşalım bittiyse bitti dedim. döndüğü gün mesajlaştık gece yarısına dek fakat sonra kaçtıgını anladım. ben ne kadar bittiyse bitti de bana dediysem bitti demedi bana neden bana bunu yapıyor sizce kızlar? ben istemesemde aklım karışıyor.kendimi yiyorum:S ne yapmaya çalışıyor? ben ne yapabilirim kızlar onu kazanmak için?

sana ne yaptı ki tatrtıştınız?
bence üstüne gitme yapıcağın birşey yok .erkek kendi gelmiyorsa zorlama

biraz kırıcı olucam belki ama gerçekler bu canım buadam seni istemıyor ve sanada bunu söyleyemiyor.istese böyle mi yapar?deli divane olurdu...seni istemıyor ve kırmamak içinde bunu sana söyleyemiyor kaçıyor.. kılını bile kıpırdatma derim sana ben bırak o koşsun peşinde.

biraz kırıcı olucam belki ama gerçekler bu canım buadam seni istemıyor ve sanada bunu söyleyemiyor.istese böyle mi yapar?deli divane olurdu...seni istemıyor ve kırmamak içinde bunu sana söyleyemiyor kaçıyor.. kılını bile kıpırdatma derim sana ben bırak o koşsun peşinde.

kırıcıda olsa gerçekleri bilmeliyim ki yazmayayım ona. bana söyleyemiyor mu:S bende ısrarla söyle diyordum ne kadar basit biri sanıcak beni.beni silmiyor ama sanal ortamından ? ben bişey yapmazsam arayacak mıdır ki:( hem hasta oldugum donmde yardımcı olmak istemiş teşekkür etmeyi düşünüyodm etmeyeyim mi?

sana ne yaptı ki tatrtıştınız?
bence üstüne gitme yapıcağın birşey yok .erkek kendi gelmiyorsa zorlama

canım öpmek istedi. bende üstüne bitti beni sakn arama filan dedm ve bana yanlıs düşünüyosn gibi şeyler yazdı.çok zoruma gitmişti ne hissettiysem agzımda durmadı ve yazdım bende. üstüne gitmeyim demi:s beni istemiyo mu?

sen kazanma o seni kazansn..
adama bak yaa bitti bile demiyo..çok böyle tipler..
neden demiyor..çünkü açık kapı bırakmak istiyor..
canı isteynce "ya bi ara çok kötüydüm, kafam çok karışıktı, yanlız kalmak istiyodum"diyip sennle iletişime geçecek bak buraya yazıyorum..
sanırım çok seviyosun ama kendini frenle yoksa bu durumlar hep böyle devam eder..
o canı istediğinde döner, gider..öylece izlersin sende..
sanırım yapman gereken kesnlkle aramamak ve onu kovalayıp daha çok kaçmasına sebebiyet vermemek..

sen kazanma o seni kazansn..
adama bak yaa bitti bile demiyo..çok böyle tipler..
neden demiyor..çünkü açık kapı bırakmak istiyor..
canı isteynce "ya bi ara çok kötüydüm, kafam çok karışıktı, yanlız kalmak istiyodum"diyip sennle iletişime geçecek bak buraya yazıyorum..
sanırım çok seviyosun ama kendini frenle yoksa bu durumlar hep böyle devam eder..
o canı istediğinde döner, gider..öylece izlersin sende..
sanırım yapman gereken kesnlkle aramamak ve onu kovalayıp daha çok kaçmasına sebebiyet vermemek..

bana kafam çok karışık demişti evet :s seviyorum ama frenlemem gerek kesinlikle aklıma gelince durdumam gerek kendimi nasıl yapabilirim:s peki bana dönmek isterse ne yapmam gerekir?? ben zaten o süreçte baktım olmuyo cevap vermiyorsa kimsen kimsin bundan sonra dedim.

kırıcıda olsa gerçekleri bilmeliyim ki yazmayayım ona. bana söyleyemiyor mu:S bende ısrarla söyle diyordum ne kadar basit biri sanıcak beni.beni silmiyor ama sanal ortamından ? ben bişey yapmazsam arayacak mıdır ki:( hem hasta oldugum donmde yardımcı olmak istemiş teşekkür etmeyi düşünüyodm etmeyeyim mi?

canım öpmek istedi. bende üstüne bitti beni sakn arama filan dedm ve bana yanlıs düşünüyosn gibi şeyler yazdı.çok zoruma gitmişti ne hissettiysem agzımda durmadı ve yazdım bende. üstüne gitmeyim demi:s beni istemiyo mu?

tamam olayı çözdüm güzelim .şimdi bu öküz herif senle birşeyler yaşamak istemiş .e yaşayamayacağnı anlayınca (en ittin falan ya bunu )senin karekterini çözdü .yani sen bu tür şeylere sıcak bakmıyorsun belli .ondan dolayıda senden uzaklaştı .bırak gitsin istediği yere .seni istemiyor değil beklentisi farklı .bence görüşme sakın sen arama .

bana kafam çok karışık demişti evet :s seviyorum ama frenlemem gerek kesinlikle aklıma gelince durdumam gerek kendimi nasıl yapabilirim:s peki bana dönmek isterse ne yapmam gerekir?? ben zaten o süreçte baktım olmuyo cevap vermiyorsa kimsen kimsin bundan sonra dedim.

yaa bak canım..o lafı kullanmış bile :(
sanırım seni avucunn içine almış bilmiyorum şu satatten sonra napablirsin ama sana tavsiyem yaşın kaç bu arada bilmiyorm ama..
bence senden ilgi bekleyen birileri falan varsa onlara yönel..
bu kötü bişey değil senin kafanı dağıtman gerek..
arkadaşlarınla daha fazla görüş..
bide ararsa sakın hemen yumuşama..zor biliyorm ama öyle yaparsan kazanrsn :(
dediğim gibi hemen yumuşarsan sonra gene aynısını yapacak..
yaşadım bunları canım yaa dediklerimi uygula sen kazanrsn
emin ol seven erkek deli divane olur senden ayrı kalmaya tahammül edemez..
tavrını koy ve ararsa bile açma zor ama tut kendini..

Son düzenleme:
istemiyor mu hemen öpmeye çalışmış bence isteği farklı adamın .adam olmayan tiplerden işte

tamam olayı çözdüm güzelim .şimdi bu öküz herif senle birşeyler yaşamak istemiş .e yaşayamayacağnı anlayınca (en ittin falan ya bunu )senin karekterini çözdü .yani sen bu tür şeylere sıcak bakmıyorsun belli .ondan dolayıda senden uzaklaştı .bırak gitsin istediği yere .seni istemiyor değil beklentisi farklı .bence görüşme sakın sen arama .

arkadaş çok haklı..beklentisi farklı..amacı aşk değil başka şeyler belliki

Direkt öpmek istemesi ya çok heyecanlı olduğunu yada ya da başka düşüncede olduğunu gösterir.Her ikisi içinde en iyi yöntem birazcık uzak durup onu seyretmek.Erkekler bu tür konularda çok akıllılar geri dönme ihtimalinin çok yüksek olduğunu bilir.O zamanda taleplerimi bilerek geldin derler.Biraz resmi bir cevap oldu.Ama idare et canım.:)))))))

yani canım ne sanıyodu değil mi ilk etapta bişiler olmaz ve arkadasıma anlattım o ise duyguları deilde öpmek istemeyle baglamak istemiş seni dedi.beklentisi farklıysa istediği yere gidebilir. o zamanda asla ben olmam:)

yaa bak canım..o lafı kullanmış bile :(
sanırım seni avucunn içine almış bilmiyorum şu satatten sonra napablirsin ama sana tavsiyem yaşın kaç bu arada bilmiyorm ama..
bence senden ilgi bekleyen birileri falan varsa onlara yönel..
bu kötü bişey değil senin kafanı dağıtman gerek..
arkadaşlarınla daha fazla görüş..
bide ararsa sakın hemen yumuşama..zor biliyorm ama öyle yaparsan kazanrsn :(
dediğim gibi hemen yumuşarsan sonra gene aynısını yapacak..
yaşadım bunları canım yaa dediklerimi uygula sen kazanrsn
emin ol seven erkek deli divane olur senden ayrı kalmaya tahammül edemez..
tavrını koy ve ararsa bile açma zor ama tut kendini..

ben 22 yaşındayım. o ise 21 yaşında. beni nasıl avucunun içine almış :s tek kötü yapım başka birine yönelemem ama arkadaslarımla vakit geçirebilirim tabi -. kafamı dagıtmam kesin gerek bana.arar mı bilmiyorum çok laf söyledim çünkü eger aricağı belliyse tutcam kendimi.baska neler yapabilirm?

istemiyor mu hemen öpmeye çalışmış bence isteği farklı adamın .adam olmayan tiplerden işte

adam olmayan tipler böyle mi oluyo ? diyyelim barıştıysak bir daha böle şeyler istemez benden değil mi:S

arkadaş çok haklı..beklentisi farklı..amacı aşk değil başka şeyler belliki

yine bana gelirse bunun için mi gelecek yani:S

Direkt öpmek istemesi ya çok heyecanlı olduğunu yada ya da başka düşüncede olduğunu gösterir.Her ikisi içinde en iyi yöntem birazcık uzak durup onu seyretmek.Erkekler bu tür konularda çok akıllılar geri dönme ihtimalinin çok yüksek olduğunu bilir.O zamanda taleplerimi bilerek geldin derler.Biraz resmi bir cevap oldu.Ama idare et canım.:)))))))

heyecanlıydı direk sen benim kadınımsın canımsın senden güzel sözler duymak istiyorum diyodu. çok akılıı nasıl yani.benim ona dönme durumum mu yani. ayy bana öyle bişey derse dayanamam basarım tokatı artık ne kadar seversem seveyim yaniii:Shaksız mıyım kızlarr?

ve kızlar öpme olayından bir hafta sonra aradıgımda hani konustugumzda bana ben seni arayamam benimsana karsı yüzüm yok demişti:sbuda yalan mı :S

tanıdıgım biriyle çıkmaya başladık 1 yıl sonunda ve ilk görüşme sonunda beni kırdıgı için uzak durdum sert sözlerle çıkıştım yaptıgı yanlış bir hareketi beni çok kırmıştı belki bilerek yapmamıştı ama ben kırılmıştım birkere. konustugumuzda ise bu söylediklerimi unutmaya ihtiyacı oldugunu söyledi ve uzak durdu. benim ona karşı hislerimi bilmesini istedim ve ona karşı duygularımı yazdım bir cevap atmadı.aramalarıma dönmedi çok merak etmeye başladığım sürede nerdesin diye sordum.şehir dışına gidiyorm iş için dedi.dönünce konuşalım bittiyse bitti dedim. döndüğü gün mesajlaştık gece yarısına dek fakat sonra kaçtıgını anladım. ben ne kadar bittiyse bitti de bana dediysem bitti demedi bana neden bana bunu yapıyor sizce kızlar? ben istemesemde aklım karışıyor.kendimi yiyorum:S ne yapmaya çalışıyor? ben ne yapabilirim kızlar onu kazanmak için?

sizin biraz fazla gururlu olduğunuz hissine kapıldım.
yani tabi ki gurur önemlidir fakat şöyle ki hani hatanız var ama hala alttan almıyorsunuz.
size naz yapılıyor siz hala tamam bittiyse bitti de diyerek sert çıkıyorsunuz.

yani evet zaten kaçtığı belli ki zaten size de söylediklerinizi unutmaya yani zaman ihtiyacı olduğunu söylemiş.
ardından hislerinizi bilsin diye mail atmanız iyi olmuş ama bir iyilik yaparken ardından on kötülük yapmayın...

ne güzel hislerinizi yazdınız, konuyu kapatsaydınız. ara ara yine varlığınızı hissettirip gönlünü almaya çalışırdınız. biran önce düzelsin diye hızlı adımlar atmayın.

konu başlığı çaresiz ve karışıklardayım yaa.bende bazı yerlerini karıştırdığımdan çaresiz ve karışıklardayım.
1: neye kırıldın
2niye cevap vermedi sana
3madem istemiyordu neden seni öpüyor
4 neden yüzü yok demiş olabilir

karışık bişey yok amaç belli sonuç belli

öpmedin ittin diye sana bi açıklama yapma gereği bile duymuyosa bırak nereye giderse gitsin

geri kazanmaya çalışırsan bi tarafı kalkıcak sonra

her dediğine evet demek zorunda kalcaksın.. sen geri döndün diycek sana.

amacı belli bu adamın.

ve kızlar öpme olayından bir hafta sonra aradıgımda hani konustugumzda bana ben seni arayamam benimsana karsı yüzüm yok demişti:sbuda yalan mı :S

ona üzülmeni sağlamaya çaılışıyo..
buda çok klasik yalanlardan "sen bana laik değlsn" gibinn benzeri
duygu sömürüsü açık ve net

başka neler yapablirim demişssin..
yapacağın şey çok basit..
telefonlarına cevap verme yada işim var sonra görüşürüz de..
ama kendine güvenen bi şekilde! sanki umrunda değilmiş gibi..
bolca arkadaşlarınla vakit geçir
not: erkeler peşinden koşan kızları sevmez..onlar koşmak ister,onlar bişeyleri düzeltmek için çaba göstermek ister,
ve kendini çok kaptıran aptal aşık modundaki kızları da sevmezler yakın zamnda kaçarlar..çünkü nasıl olsa elimde der
ulaşılmaz olmak en güzeli..çünkü onlar bulunmaz ve mükemmel değil.. :19:
deklerimi uygula sen kazanırsn..

Son düzenleme:
sizin biraz fazla gururlu olduğunuz hissine kapıldım.
yani tabi ki gurur önemlidir fakat şöyle ki hani hatanız var ama hala alttan almıyorsunuz.
size naz yapılıyor siz hala tamam bittiyse bitti de diyerek sert çıkıyorsunuz.

yani evet zaten kaçtığı belli ki zaten size de söylediklerinizi unutmaya yani zaman ihtiyacı olduğunu söylemiş.
ardından hislerinizi bilsin diye mail atmanız iyi olmuş ama bir iyilik yaparken ardından on kötülük yapmayın...

ne güzel hislerinizi yazdınız, konuyu kapatsaydınız. ara ara yine varlığınızı hissettirip gönlünü almaya çalışırdınız. biran önce düzelsin diye hızlı adımlar atmayın.

gurur değil aslında ben zaten gururumu ayaklar altına aldım beni öpmek istediğinden kaçgün sonra aradım moral vermeye çalıştım ama olmadı. neden erkek bana naz yapar anlamyorum kızlar cidden tüm erkekler mi nazlı oluyor??:S hislerimi yazdım evet ama çok zoruma gitti bana cevap vermiyordu sessiz kalıyordu ne bittiği belliydi nede belli değildi. aklım karıstı ve yalnızlık duygusu kapladı her yanımı. şimdi yine ara ara çıkıp varlığımı mı hissettireyim diyosun yoksa:S??

Back
X