• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim... Yardım lütfen

esmery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
10
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...

Geçen hafta iş çıkışı yoluma çıktı ve 2 aydır beni takip ettiğini ve tüm cesaretini toplayıp bana açıldığını söyledi...
Elindeki hediye paketinde yüzük, kolye ve küpe vardı...

(Beim kocaman :) yüzüklerime dikkat etmiş ve takılara olan düşkünlüğümü farketmiş)

Ben ona olmaz dediğimde, hislerinin ciddi olduğunu, ilk defa böyle hissettiğini ve beni tanıyıp ileriye yönelik ciddi bir beraberlik düşündüğünü söyledi...
Konuşurken sesi titriyordu...

Ama benden kısa boylu ve yaşça da 2-3 yaş küçük...
o minyon tipli, yaşını göstermeyen (20-22 gibi görünüyor) ben ise uzun boylu bir bayanım... (ben de yaşımdan küçük duruyorum ama o kısa boylu)

Fiziksel özellikleri geçtim yaşı da küçük, konuşmalarından henüz olgunlaşmadığı da belli... Ama bana sırılsıklam aşık olduğunu söylüyor...

Bir haftadır bizim sokaktan ayrılmıyor, beni görünce bir süre peşimden gelip sonra vazgeçiyor...

Kimseye anlatamıyorum bu durumu, ailem duyarsa iyi olmaz...
Ben konuşsam faydası yok...

Ne yapmalıyım şimdi ben?

walla ben kendimden 2-3 yaş küçük biriyle çıkmıştım, sonuç ayrılık... Hem de görünüş olarak kesinlikle benden büyük duruyordu ama.. Kafa işte... Çoook olgun birisi olması lazım bakış açılarınızın aynı olması için,, yaşça büyük kıt kafalı erkekler yok değil ama küçük olunca insan her konuyu yaşına bağlıyor maalesef... Kesin yaşı belli mi?? Bi tanışsaydın keşke..

Merhaba arkadaşlar...

Geçen hafta iş çıkışı yoluma çıktı ve 2 aydır beni takip ettiğini ve tüm cesaretini toplayıp bana açıldığını söyledi...

(Beim kocaman :) yüzüklerime dikkat etmiş ve takılara olan düşkünlüğümü farketmiş)

Ben ona olmaz dediğimde, hislerinin ciddi olduğunu, ilk defa böyle hissettiğini ve beni tanıyıp ileriye yönelik ciddi bir beraberlik düşündüğünü söyledi...

o minyon tipli, yaşını göstermeyen (20-22 gibi görünüyor) ben ise uzun boylu bir bayanım... (ben de yaşımdan küçük duruyorum ama o kısa boylu)

Fiziksel özellikleri geçtim yaşı da küçük, konuşmalarından henüz olgunlaşmadığı da belli... Ama bana sırılsıklam aşık olduğunu söylüyor...

Bir haftadır bizim sokaktan ayrılmıyor, beni görünce bir süre peşimden gelip sonra vazgeçiyor...

Ne yapmalıyım şimdi ben?

Allahım korusun!
Siz istemediğiniz halde peşinizde!
Evinizi,işyerinizi öğrenmiş takıntılı mıdır,sapık mdır nedir?
Ailenizle paylaşın,Allahım korusun,size bir şey yapabilir.

Merhaba arkadaşlar...

Ne yapmalıyım şimdi ben?

sen ona karsi birseyler hissediyormusun

walla ben kendimden 2-3 yaş küçük biriyle çıkmıştım, sonuç ayrılık... Hem de görünüş olarak kesinlikle benden büyük duruyordu ama.. Kafa işte... Çoook olgun birisi olması lazım bakış açılarınızın aynı olması için,, yaşça büyük kıt kafalı erkekler yok değil ama küçük olunca insan her konuyu yaşına bağlıyor maalesef... Kesin yaşı belli mi?? Bi tanışsaydın keşke..

Tanışmaya gerek yok çünkü olmaz... Kardeşim gibi görüyorum onu...

Allahım korusun!
Siz istemediğiniz halde peşinizde!
Evinizi,işyerinizi öğrenmiş takıntılı mıdır,sapık mdır nedir?
Ailenizle paylaşın,Allahım korusun,size bir şey yapabilir.

Yok, teşekkür ederim ikazınız için ama öyle bişi yapacağını sanmıyorum

Yok, teşekkür ederim ikazınız için ama öyle bişi yapacağını sanmıyorum

İnsanlar 30 yıllık kocasını tanıyamıyor,siz sokakta sizi takip eden fazla güveniyorsunuz bence...
Madem o kadar güveniyorsunuz da neden çaresizim dediniz.
İstemiyorum dersiniz olup biter.

İnsanlar 30 yıllık kocasını tanıyamıyor,siz sokakta sizi takip eden fazla güveniyorsunuz bence...
Madem o kadar güveniyorsunuz da neden çaresizim dediniz.
İstemiyorum dersiniz olup biter.

Güven deği ama kötü birşey yapabilecek birine benzemiyor.
sadece tedirginim hepsi bu...

İstemiyorum dedim zaten de o hala peşimde

Back
X