Caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adres birdir ondan yeminle sadcee 2 ayda bir çocuk maaşı alıyorum 150 yada 200
Kp ile aynı evde mi yaşıyorsunuz yoksa sadece adres mi aynı?
Eğer adres aynı ise ikametgahını kendi yaşadığı yere aldırsın kp.

Kvniz var mı? Çocuklarla ilgilenir mi siz bir işe girseniz? Fabrikalarda vasıfsız işçi olsanız en azından asgari ücret alırsınız

Burdan yardım istemek doğru değil, yardım kuruluşlarına gidin. Sizin gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığınızı onlar saptayabilir. O zaman da zaten gerekli yardımı yaparlar.

Sizin haneniz ayrı oluyor o zaman eşiniz sigortasiz çalışıyor belliki burdan kimse kimseye güvenmez kaymakamlik belediye ve aile sosyal politikalar bakanlığına gideceksiniz bize anlattığımız gibi anlaticaksiniz
Anladım sagolun
Burdan yardım istemek doğru değil, yardım kuruluşlarına gidin. Sizin gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığınızı onlar saptayabilir. O zaman da zaten gerekli yardımı

Sagolun cevaplarınız için özür dilerim bilmiyordum yasak olduğunu hepsini yapacam dediklerinizin çok sağolun iyi geceler

Bunu söylemek istemezdim ama 13 yaşındaki çocuğunuz kardeşlerine bakabilecek olgunluktaysa evlere temizliğe gidebilirsiniz. Oturduğunuz mahallenin muhtarına gidip durumunuzu anlatabilirsiniz. Bazen hayırseverlerin muhtarlar yönlendiriyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X